Vysočina tour 2013 (Žďárské vrchy)
+6
KNEDLA
Dan
Lubor
Snake
Sobi
Smejky
10 posters
Honda VTR-SP :: AKCE :: Minulé
Strana 4 z 4
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Vysočina tour 2013 (Žďárské vrchy)
Ahoj Smejky, semnou je to pres tyden slozitejsi ale zatim to vse nasvecuje ze bych prijezd mohl mit taky ve ctvrtek odpoledne a odjezd v nedeli!!!
KNEDLA- Poèet pøíspìvkù : 82
Zdarec
Aj ja se dostavím, taky čtvrtek
Aj ja se dostavím, taky čtvrtek
Houdek- Poèet pøíspìvkù : 74
My s Jaroušem somezřejmě taky od čtvrtka do neděle. Už se těšim na tu paraádní jízdu.
Zdar, se mnou počítej také od čtvrtka, mám z loňska co dohánět. Zdraví Had........ A s chladnem nevyhrožuj, víš jak je to s námi hady
Snake- Poèet pøíspìvkù : 736
Ahoj Smejky, díky za termín, já taky od čtvrtka do neděle zaznamenáno v diáři, dobrá práce...... Sobi
OK, mám zapsáno a přijedu, tentokráte /poprvé/už ve čtvrtek. Počasí ošefuj, o zbytek se postaráme sami.
Takže termín "byl vybrán" Danem a Jardou - čili většinou, zbytek se bude muset hold podřídit ... Takže si pište do kalendáře nebo diáře, že sraz Vysočina tour 2013 se bude konat od 30.5. - 2.6. v obci Rokytno u Nového Města na Moravě. Doufám, že se nás "srazí" co nejvíc, že si to pořádně užijeme a NEZMRZNEME . Další hlášení podám později, avšak včas. Vaše nápady, dotazy, informace atd. můžete podávat prostřednictvím fóra, nebo jsem na tel.č. - viz. níže... (... a hlavně vracejte ty černý podšálky ) A PRO TY, KTEŘÍ JSOU NEUSTÁLE ZANEPRÁZDNĚNÍ - takovejma nesmyslama, jako je např. škola (babyn) nebo rodinou (marťas) NENÍ PROBLÉM PŘIJET NA 1 DEN
Smejky- Poèet pøíspìvkù : 403
Jo uzavřem necháme tomu čas do konce týdne. Ale jak to vypadá ta termín vybírá Dan a Jarda. Mě je to jedno kterej termín taky se přizbůsobím
baby- Poèet pøíspìvkù : 1465
Smejky, už to uzavři. Rozštípni ten termín, ať se můžou Dan s Jardou nahlásit dovolenou. Koukám že ostatním je to fuck a přizpůsobí se. Což? Babyna taky ukecáme, vezme si skripta sebou a já ho budu zkoušet. Prof. ing. HAD csc.
KNEDLA hlasi ze se podridi vetsine, oba terminy muzu!!!
KNEDLA- Poèet pøíspìvkù : 82
No jo no vysočina je drsný kraj Ne teď vážně uplně v pohodě. V květnu už jezdím na kole a většínou na tu stranu nad Nové Město na mor. 600mnm a vejš a všechno v krátkým oblečení. Sem ani nevěděl že je to tak vysoko ikdyž kousek je obec Fryšava a tam se minulou zimu ještě v červnu lyžovalo. Říkaj tomu tam Fryšavský ledovec je to takový přírodní úkaz. Budu se snažit všechno dobře zajistit ale počasí to je osud. Jediná věc která mě sere a na to se připravte máme tu nejdražší benzín v celé CR. Jo a tady je můj tel 725 252 002
Můj ty Tondo kolenatej 780 metrů nad mořem. Smejky? Nebudeme tam ještě lyžovat?
Smejky, to Rokytno je prej nejstudenější místo v republice? Prý tam ještě nikdy nebylo hezky? Když se celá republika topí v slunci a vedru, tak tam aspoň fouká.
Teď mi to říkal znalec místních poměrů.
Teď mi to říkal znalec místních poměrů.
Čau Smejky, tak se s Jardou přikláníme k prvnímu termínu 30.05.2013 do 02.06.2013. Hlavně pro Jardu je důležité, aby se ten termín odhlasoval co nejdříve k vůli dovolené.
Včera jsem zajel k pumpě pro benál, tímto jsem zahájil sezonu a jsem připraven vyrazit kdykoliv a kamkoliv. Termíny mi vyhovují oba, přizpůsobím se. Hlavně ať už je tzo tady.
Nazdar Smejky. Se mnou taky v pohodě, přizpůsobím se . Měj se HAD
Ahoj Smejky, za mě: přizpůsobím se většině. ji mi to jedno, volno si vezmu kdykoli. Těším se. Jo a pojedu sám.
Vysočina tour 2013 (Žďárské vrchy)
Nazdar bando, léto a naše sezóna se pomulu blíží, proto je čas, vybrat si termín pro konání našeho srazu. Navrhovaný termín: a) od 30.5. - 2.6.... b) od 6.6. - 9.6. Prosím o vybrání termínu do konce března, abych mohl včas rezervovat ubytování, které bude zřejmě v obci Rokytno u Nového Města na Moravě, u mého kamaráda v Penzionu. Jinak bych volil variantu pouze "Snídaně" v rámci ubytování, oběd na cestách a večeře u ohně nebo grilu. Samozřejmostí je - zajištěné pivo a KAKAO !!! Cena dle počtu osob, avšak nepřesáhne 300kč/noc - dle nároků Zdraví vás pořadatel Smejky a ta paní, co u mě bydlí (manželka)
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Vysočina tour 2017
» Vysočina tour 2018
» Vysočina Tour 2019
» Vysočina 2019 vol.2 - aneb Sekačka Tour
» Jižní Čechy tour 2012 ...... :-D
» Vysočina tour 2018
» Vysočina Tour 2019
» Vysočina 2019 vol.2 - aneb Sekačka Tour
» Jižní Čechy tour 2012 ...... :-D