Vysočina tour 2013 (Žďárské vrchy)
+6
KNEDLA
Dan
Lubor
Snake
Sobi
Smejky
10 posters
Honda VTR-SP :: AKCE :: Minulé
Strana 3 z 4
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Vysočina tour 2013 (Žďárské vrchy)
Začínají se mi sbíhat sliny na ten burčáček pozdního sběru ......
Anonymní- Anonymní
Nazdar bando, tak doufám, že příští týden touhle dobou už budeme sedět a popíjetttttttt kakao????
A tady pro Vás mám ty souřadnice - snad vám k něčemu "odkaz" bude: http://www.penzionsport.com/kontakt/kontakt.htm
prostě je to obec Rokytno 2km od Nového Města na Moravě
zatím počet lidí: 9 + Babyn a Marťas snad na otočku .........v úterý zamlouvám věčeři na čtvrtek zatím pro 9 lidí
Další lidi se zatím neozvali Rokosyho bych rád viděl i kluky z Třebíče (blíž už to fakt nebude). Jo Dukaťák s Davem taky nic tak kdyby přeci ještě někdo nebo nějaké info můj tel 725 252 002
( Já , Sob , Had , Dan , Jarda , Lubor , Knedla , Houďas , Vingoš ) ................................?
A tady pro Vás mám ty souřadnice - snad vám k něčemu "odkaz" bude: http://www.penzionsport.com/kontakt/kontakt.htm
prostě je to obec Rokytno 2km od Nového Města na Moravě
zatím počet lidí: 9 + Babyn a Marťas snad na otočku .........v úterý zamlouvám věčeři na čtvrtek zatím pro 9 lidí
Další lidi se zatím neozvali Rokosyho bych rád viděl i kluky z Třebíče (blíž už to fakt nebude). Jo Dukaťák s Davem taky nic tak kdyby přeci ještě někdo nebo nějaké info můj tel 725 252 002
( Já , Sob , Had , Dan , Jarda , Lubor , Knedla , Houďas , Vingoš ) ................................?
Smejky- Poèet pøíspìvkù : 403
Burčáček by sis dal, jo? Tak mám nějakej vzít? Má dobrej předloňskej, archivní.
Voli.. ..Lubore, nepředbíhej..ještě nezačlo léto..ale burčáček bych si dal.. ..já se spíš modlím aby nechcalo..ten příští týden to moc dobře s počasím nevypadá..snad pánbu dá a nechá cesty suché..sice bych potřeboval od loňska pořádně umýt deštěm ty prosolené mapy na kombě..ale radši je umyju v garáži..
Jo.Sobíku, tu slívu vem..mě už došly zásoby co vždycky koupím od kolegů v práci a páč loni byla velmi chudá úroda, nikdo mi nechce prodat..
Jo.Sobíku, tu slívu vem..mě už došly zásoby co vždycky koupím od kolegů v práci a páč loni byla velmi chudá úroda, nikdo mi nechce prodat..
Anonymní- Anonymní
Babyne, miluju tvůj smysl pro humor!!! Jestli nezapomenu, tak slivovici na přivítanou dovezu (2010) cca 51voltíků
Pro větší bezpečnost může vzít povidla, ale to jsi asi Lubore nemyslel
baby- Poèet pøíspìvkù : 1465
[quote="Vingos"]Jo..Smejky, lupni tu pak nějaké souřadnice ať vím, kterým směrem se mám vydat [/quote
Apropo, Vingoši, na burčák to teď nevypadá, ale jestli zas povezeš kamarádům nějakou butelku něčeho dobrého , třeba ze švestky, tak si ji opravdu důkladně připevni, ať se zas nemusíš trapně vymlouvat, že ti někde upadla.
Apropo, Vingoši, na burčák to teď nevypadá, ale jestli zas povezeš kamarádům nějakou butelku něčeho dobrého , třeba ze švestky, tak si ji opravdu důkladně připevni, ať se zas nemusíš trapně vymlouvat, že ti někde upadla.
Píšete jak duchodci Jo souřadnice budou teď jsem v Maďarsku ve čtvrtek se vracím tak dodám přesný popis i zevrubný plán vesnice JO dnes jsem v Budapesti viděl Spčko a na Balatonu mrak motorek česi , slováci ,rakušáci a rusáci fakt hodně.
Lubore..víš jak je to: ..jak ráno vstaneš a nic Tě nebolí, tak jseš mrtvej.. ..někdy bych si přál, aby někdo napsal zamilovaný román o dělníkovi, co celý život dře na čtyři směny..a popisuje jeho tichou bolest..jen nevím, kdo by to četl...
Anonymní- Anonymní
Blíží se to, blíží, a velký štěstí je, že je až za 14 dní, protože příští víkend má podle předpovědi v Rokytnu sněžit. Tak snad to stihne i roztát.
PS - Snake, nic tě nebolí, protože seš ještě mladej. Já nejezdím a bolí mě všechno a furt. Ráno lezu rozlámanej z pelechu a večer ještě zbitější do něj padám.
PS - Snake, nic tě nebolí, protože seš ještě mladej. Já nejezdím a bolí mě všechno a furt. Ráno lezu rozlámanej z pelechu a večer ještě zbitější do něj padám.
Zdar, už se nám to blíží. Včera jsem poctivě trénoval, skoro 300 kiláků a nic neupadlo a mě nic nebolí. A protože jsem zvědavej.......Kdo ještě přijede na sraz? Ještě nereagoval Sato, co naši borci z Třebíče? Ozvěte se kdo ještě přijede. Zatím se mějte. Had
Snake- Poèet pøíspìvkù : 736
Jo..Smejky, lupni tu pak nějaké souřadnice ať vím, kterým směrem se mám vydat
Anonymní- Anonymní
Zdar chlapci.. omluva za nekomunikaci..jsem furt v práci, neberu telefony, páč spím po nočních přesčasech a když se semtam vzbudím, sedám na kolo a točím nohama.. ...ohledně srazu: já mám jako obvykle noční víkend, takže špatenka..ale můžu po práci ve čtvrtek přijet a v pátek si vzít dovču..to zn., že bych se zůčastnil dvou pěkných večerů a v sobotu po obědě zmizel jak pára nad hrncem... ..jo vsuvka pro pobavení: ještě jsem letos na Espu nevyjel..jen jsem byl minulý týden obnovit STK..to je výkon co..?
Anonymní- Anonymní
Snake napsal:Dobře jsi to naladil Smejky. Tak ještě aby klaplo počasí, aby dámičky v nových kombinézách nezmokly
Teď jsi mne fakt pobavil. Tou pravdou o té dámičce. Včera jsem chtěl jet na ten drom do Brna a furt se honily mraky a já si říkám, že přece v tý nový kombi nezmoknu a tak jsem nikam nejel. A když pak začalo skutečně pršet, tak jsem si jen chrochtal, jak moudře jsem se rozhodl. Rozumíš, nejel jsem kvůli kombinéze, nejsem já vůl.
K tomu kulečníku a fotbálku by to chtělo ještě pinec. Máme ve svých řadách skutečné mistry této hry a rád bych je znovu viděl v akci.
no tak to jsou dobré zprávy Smejky!!! bude turnaj.... v čem se teprve uvidí
Dobře jsi to naladil Smejky. Tak ještě aby klaplo počasí, aby dámičky v nových kombinézách nezmokly
Právě jsem se vrátil z Rokytna všechny mé podmínky byly do puntíku splněny. Takže 3 X snídaně(šveden stůl a kakao) 3 x večeře z toho jednou pořádná grilovačka a samozřejmě soudek piva a i více - podle žízně.
Cena čtvrtek až neděle sakum prdum 1380 kč kdo přijede déle nebo jen na 1 noc samozřejmě se to krátí.
Budeme mít k dispozici domeček pro 16 lidí s uzavřenou zahrádkou a vstupem jen pro nás. Kdyby bylo náhodou škaredě - snad né, je nám k dispozici klubovna s kulečníkem a tělocvična na fotbálek atd.
Jo a rosák pěkně nestíhal že by stáří
Cena čtvrtek až neděle sakum prdum 1380 kč kdo přijede déle nebo jen na 1 noc samozřejmě se to krátí.
Budeme mít k dispozici domeček pro 16 lidí s uzavřenou zahrádkou a vstupem jen pro nás. Kdyby bylo náhodou škaredě - snad né, je nám k dispozici klubovna s kulečníkem a tělocvična na fotbálek atd.
Jo a rosák pěkně nestíhal že by stáří
Knedla take potvrzuje ze plati čtvrtek až nedele!!!!
KNEDLA- Poèet pøíspìvkù : 82
Hlásím čtvrtek až neděle. A pštrosa jejim a Irenky beru. A Hanika je borec
tak když všichni, tak všichni taky potvrzuju čt - ne, a co ty Irénky??? žádné konkrétní info?
Máš ode mě sice bezvýznamné, ale přesto velké +. Za odměnu tě zítra Rosík potěší výhrou.
Čau, když to Lubor povrzuje , tak aby bylo jasno, my s Jardou dorazíme na 100%
Moji oučast potvrzuji, na Irénky dlabu, pštrosa na grilu bych si dal, to můžu.
Smejky? Budou Irenky? Cože? To by šlo
Nazdar bando,
sraz se pomalu a nezadržitelně blíží. V pondělí půjdu zamlouvat vše ohledně našeho srazu, a proto by bylo super, kdybyste se mi do neděle ozvali, zda-li se Vysočina-tour zúčastníte - hlavně, abych věděl počet zúčastněných. O kom vím, je: Sob, Had, Knedla, Dan a Jarda, Houďas,Lubor... Babyn a Marťas možná přijedou "na otočku"... Jinak místa je dost, může přijet kdokoliv - s SP i zavolat den předem, bude o něj DOBŘE postaráno. Jen musím dát zhruba nějaký nástřel ohledně jídla, grilování, sudů, "pštrosů a Irenek" .
Co se týká programu, mám naplánované 2 vyjížďky - každá cca 150km nebo jedna z vyjížďky může být prodloužená - ale celodenní... Jak budeme chtít a taky zda-li počasí dovolí Obě trasy se budu snažit objet na motorce před srazem - některé úseky už jsem jel letos na kole a jsou v dobré "kondici", ale někde je dost šterku. Snad si silničáři dají záležet a za měsíc bude líp...
Do neděle čekám ozvy... v pondělí poreferuji, jak jsem dopadl.
Sportu zdar a SP zvláště !!!!
sraz se pomalu a nezadržitelně blíží. V pondělí půjdu zamlouvat vše ohledně našeho srazu, a proto by bylo super, kdybyste se mi do neděle ozvali, zda-li se Vysočina-tour zúčastníte - hlavně, abych věděl počet zúčastněných. O kom vím, je: Sob, Had, Knedla, Dan a Jarda, Houďas,Lubor... Babyn a Marťas možná přijedou "na otočku"... Jinak místa je dost, může přijet kdokoliv - s SP i zavolat den předem, bude o něj DOBŘE postaráno. Jen musím dát zhruba nějaký nástřel ohledně jídla, grilování, sudů, "pštrosů a Irenek" .
Co se týká programu, mám naplánované 2 vyjížďky - každá cca 150km nebo jedna z vyjížďky může být prodloužená - ale celodenní... Jak budeme chtít a taky zda-li počasí dovolí Obě trasy se budu snažit objet na motorce před srazem - některé úseky už jsem jel letos na kole a jsou v dobré "kondici", ale někde je dost šterku. Snad si silničáři dají záležet a za měsíc bude líp...
Do neděle čekám ozvy... v pondělí poreferuji, jak jsem dopadl.
Sportu zdar a SP zvláště !!!!
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Vysočina tour 2017
» Vysočina tour 2018
» Vysočina Tour 2019
» Vysočina 2019 vol.2 - aneb Sekačka Tour
» Jižní Čechy tour 2012 ...... :-D
» Vysočina tour 2018
» Vysočina Tour 2019
» Vysočina 2019 vol.2 - aneb Sekačka Tour