Jižní Čechy tour 2012 ...... :-D
+2
baby
Sobi
6 posters
Honda VTR-SP :: AKCE :: Minulé
Strana 1 z 1
termín setkání 2012
Re: Jižní Čechy tour 2012 ...... :-D
Tak já můžu jen v prvním termínu. Stejně jako loni se kryje druhý termín VTR srazu s mezinárodním V Strom srazem. A protože loni jsem dal přednost VTR a na V Strom nejel, tak letos to musím prohodit.
Čau, jedním z nich jsem já. Hlasoval jsem kvůli dovolené, protože u toho prvního termínu si musím vzít 3 dny dovolené a u toho druhého termínu pouze jeden den. Ale ve finále je mi to jedno jakej to nakonec bude termín, hlavně aby se to co nejdřív ujasnilo, abych tu dovolenou nahlásil.
tak kluci ušatí, anketka nám končí a rád bych znal ty čtyři, kteří vybírali druhý termín a zda-li opravdu nemohou vyčlenit čas. Vycházím z toho, že 10 hlasujících je teoreticky i min. 10 přejuduvších. Rád bych se pokusil dát dohromady konečný termín a vzhledem k tomu co jsme si tu odhlasovali, tak i možné ústupky v termínech. Některým z nás, kteří jsem hlasovali pro první termín, je v celku jedno kdy. Takže pokud chcete, tak mi zavolejte nebo pisněte sem. Díky Sova
Čao, já jen hlásím, že budu asi vyloženě moct Jenom, taktéž jako posledně, až pátek odpoledne Přijedu Vám trošku neúmyslně rozbít tu zvukovou kulisu
Roko- Poèet pøíspìvkù : 203
ještě jedno info pro organizátory ... přijedu opět jako minulý rok až v pátek, ve čtvrtek to bohužel nezvládnu :-(
Anonymní- Anonymní
Ahoj draci,
Je to pro mě také období zkouškového, s kterým si mohu relativně hýbat, takže se přizpůsobím oběma termínům ...
těším se jako drak :-)
Je to pro mě také období zkouškového, s kterým si mohu relativně hýbat, takže se přizpůsobím oběma termínům ...
těším se jako drak :-)
Anonymní- Anonymní
Sobi napsal:Smejky napsal:a kamkolivSmejky napsal:Hlasoval jsem pro druhý termín ale je mi to jedno. Pokud budu zdráv přijedu kdykoliv
No to je aspoň slovo do pranice, díky. Hlasování je platné do konce února a pak se uvidí, jak to dopadne. Mně je termín taky úplně jedno, jen za zkušenosti vím, že na přelomu 5/6 bývá většinou pěkně. Uvidíme. Mimojiné bych byl rád, kdyby někdo vyloženě nemohl, nebo nechtěl, tak prosím o info. Díky Sobi.
Safra je to nejak vyrovnane tak to si jeste pockam jak to dopadne, jinak taky nejsem zatim vazany na zadny termin, uvidm jak bude naplanove zkouskove. Jinak se na vas chlopi tesim
baby- Poèet pøíspìvkù : 1465
Smejky napsal:a kamkolivSmejky napsal:Hlasoval jsem pro druhý termín ale je mi to jedno. Pokud budu zdráv přijedu kdykoliv
No to je aspoň slovo do pranice, díky. Hlasování je platné do konce února a pak se uvidí, jak to dopadne. Mně je termín taky úplně jedno, jen za zkušenosti vím, že na přelomu 5/6 bývá většinou pěkně. Uvidíme. Mimojiné bych byl rád, kdyby někdo vyloženě nemohl, nebo nechtěl, tak prosím o info. Díky Sobi.
a kamkolivSmejky napsal:Hlasoval jsem pro druhý termín ale je mi to jedno. Pokud budu zdráv přijedu kdykoliv
Smejky- Poèet pøíspìvkù : 403
Hlasoval jsem pro druhý termín ale je mi to jedno. Pokud budu zdráv přijedu kdykoliv
Smejky- Poèet pøíspìvkù : 403
Tak uz jsem odhlasoval, doufam, ze mi do toho nic nevleze a neprijedu misto na 4 tak na 2 kolech
baby- Poèet pøíspìvkù : 1465
Similar topics
» První sraz 2011 Jižní čechy tour!!!!
» Plánované AKCE 2010!!!! - MEETING 2010
» Mydlák Jižní čechy 2011
» Tour de Krušnodrom
» Vysočina tour 2017
» Plánované AKCE 2010!!!! - MEETING 2010
» Mydlák Jižní čechy 2011
» Tour de Krušnodrom
» Vysočina tour 2017
Honda VTR-SP :: AKCE :: Minulé