Tour de Krušnodrom
5 posters
Honda VTR-SP :: AKCE :: Minulé
Strana 1 z 1
Re: Tour de Krušnodrom
Ahoj Klubáci
Termín srazu se nám pomalu blíží. Situace kolem Covid -19 se v některých částech republiky uklidnila a dle nařízení vlády se můžeme sejít.
Co je více než jasné, že okruh nebude. Termín je stále stejný sobota až úterý to je 30.5. - 2.6.
Ubytování u Jaróška v Droužkovicích ČP 140 okres Chomutov,Ústecký kraj
Pro jistotu prezenčka: Jarda, Dan, Véna, Babyn + Milek, Smejky, Roko, Sobík? porod,
Jestli jsem na někoho zapomněl nebo někdo přibyl hned hlásit. Radši ještě napíši kontakt na mě 725 912 646.
Termín srazu se nám pomalu blíží. Situace kolem Covid -19 se v některých částech republiky uklidnila a dle nařízení vlády se můžeme sejít.
Co je více než jasné, že okruh nebude. Termín je stále stejný sobota až úterý to je 30.5. - 2.6.
Ubytování u Jaróška v Droužkovicích ČP 140 okres Chomutov,Ústecký kraj
Pro jistotu prezenčka: Jarda, Dan, Véna, Babyn + Milek, Smejky, Roko, Sobík? porod,
Jestli jsem na někoho zapomněl nebo někdo přibyl hned hlásit. Radši ještě napíši kontakt na mě 725 912 646.
Smejky- Poèet pøíspìvkù : 403
Takže vše vyřešeno. Termín se přesouvá sobota až středa, to je 30.5 - 3.6.20. Trochu netradičně delší termín, ale každý si může určit kdy přijede a odjede.
Stěžejní pro nás bude úterý, kdy jedeme na okruh.
@Jaroušku když mě nic nesežere, tak asi v sobotu navečer přijedu a středa ráno tradá domů.
Jo a jestli to zase zruší, tak je pojedu vlastnoručně uškrtit
Stěžejní pro nás bude úterý, kdy jedeme na okruh.
@Jaroušku když mě nic nesežere, tak asi v sobotu navečer přijedu a středa ráno tradá domů.
Jo a jestli to zase zruší, tak je pojedu vlastnoručně uškrtit
Zdar Chlapáci
Někteří z vás už vědí, ale náš plánovaný sraz má malou trhlinku.
Bohužel nám jízdy na okruhu zrušili a hned následující termín je možný až 2.6. nebo do konce roku 2020.
Takže musíme vybrat náhradní řešení. Kdo má nápad sem sním.
Někteří z vás už vědí, ale náš plánovaný sraz má malou trhlinku.
Bohužel nám jízdy na okruhu zrušili a hned následující termín je možný až 2.6. nebo do konce roku 2020.
Takže musíme vybrat náhradní řešení. Kdo má nápad sem sním.
No já to říkal taky Mílkovi, ale když z něho dostat něco kloudného i týden do předu je těžké, natož několik měsíců . Pokud pojede tak spíš na náhodu ...
baby- Poèet pøíspìvkù : 1465
Ode mne by se možná stavil pokecat aspoň Michal,SPčko zatím ve fázi rozborky,po tom vašem roce tří králů Miras Michal Smejky
A pokud se Miras ještě neozval tak dozjistim
A pokud se Miras ještě neozval tak dozjistim
VénaSP- Poèet pøíspìvkù : 287
Hezky se nám to rozrůstá. Takže malá rekapitulace.
Jarda
Dan
Véna
Babyn
Sobík
Smejky
Roko
Volal jsem i Mirasovi, ale nebere telefon nebo mám špatný číslo, tak to zkuste i někdo jiný. Babyn by se mohl zeptat Milka jestli má zájem.
Nikdo další mě nenapadá, ale každý nový i staronový kousek bude vítán.
Jarda
Dan
Véna
Babyn
Sobík
Smejky
Roko
Volal jsem i Mirasovi, ale nebere telefon nebo mám špatný číslo, tak to zkuste i někdo jiný. Babyn by se mohl zeptat Milka jestli má zájem.
Nikdo další mě nenapadá, ale každý nový i staronový kousek bude vítán.
Tož rád přijedu
Hlavně v sobotu žádná divočina (žádný dopíjení bečky atp.), už to nemám za bukem z kopce
Vidím to tak, že dolítnu ve čt večer, vyrazím až po práci a na pátek vezmu dovolenou.
Okruh tím pádem u mě padá, ale stejně bych nejel, pojedu zase na frajera jen v kevlarkách
Hlavně v sobotu žádná divočina (žádný dopíjení bečky atp.), už to nemám za bukem z kopce
Vidím to tak, že dolítnu ve čt večer, vyrazím až po práci a na pátek vezmu dovolenou.
Okruh tím pádem u mě padá, ale stejně bych nejel, pojedu zase na frajera jen v kevlarkách
Roko- Poèet pøíspìvkù : 203
Ahoj, jedu, prosím o zajištění jízd 2x, dejte vědět komu a kolik mám poslat. Sice už teď vím, že termín není pro mě úplně OK, ale snad vše klapne.
kua. člověk to napíše a ono se to zase zobrazí na hovno
Tour de Krušnodrom
Ahoj Kamarádi
Je to snad poprvé co je jarní sraz domluven ještě před koncem roku a jako třešnička je znám i termín.
Takže pozorně čtěte.
Tour de Krušnodrom (okruh Most)
Místo konání: Droužkovice (okres Chomutov)
Termín: 28.5 - 31.5. 2020 jako vždy 4 dny čtvrtek až neděle
Další info: Část závodníků má již koupený poukaz na okruh Most. Kdo chce ještě koupit jízdy na čtvrtek ozvěte se co nejdřív.
Takže celé by to mělo proběhnout asi takto. Čtvrtek sraz buď u Jarouška doma nebo přímo na okruhu.
Čas rozjížděk bude upřesněn. Okruh není povinností.
Pátek až neděle bude volná zábava, takže jako už tradičně opravy.
Zatím seznam přihlášených - Jarda, Dan, Véna, Babyn, Smejky
Né všichni chodí na stránky, tak tuto informaci šiřte dál do dalších koutů republiky.
Další informace přijdou později.
Nazdárek Smejky
Je to snad poprvé co je jarní sraz domluven ještě před koncem roku a jako třešnička je znám i termín.
Takže pozorně čtěte.
Tour de Krušnodrom (okruh Most)
Místo konání: Droužkovice (okres Chomutov)
Termín: 28.5 - 31.5. 2020 jako vždy 4 dny čtvrtek až neděle
Další info: Část závodníků má již koupený poukaz na okruh Most. Kdo chce ještě koupit jízdy na čtvrtek ozvěte se co nejdřív.
Takže celé by to mělo proběhnout asi takto. Čtvrtek sraz buď u Jarouška doma nebo přímo na okruhu.
Čas rozjížděk bude upřesněn. Okruh není povinností.
Pátek až neděle bude volná zábava, takže jako už tradičně opravy.
Zatím seznam přihlášených - Jarda, Dan, Véna, Babyn, Smejky
Né všichni chodí na stránky, tak tuto informaci šiřte dál do dalších koutů republiky.
Další informace přijdou později.
Nazdárek Smejky
Similar topics
» Vysočina Tour 2019
» Vysočina tour 2017
» Vysočina tour 2018
» Jižní Čechy tour 2012 ...... :-D
» Vysočina 2019 vol.2 - aneb Sekačka Tour
» Vysočina tour 2017
» Vysočina tour 2018
» Jižní Čechy tour 2012 ...... :-D