Vysočina tour 2017
+4
Dan
VénaSP
Lubor
Smejky
8 posters
Honda VTR-SP :: AKCE :: Minulé
Strana 1 z 3
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Re: Vysočina tour 2017
Zdar jaxviňa
Se omlouvám jo, ale prostě mi opět nechodili upozornění na mail.Nechápu.
Jinak co se týče srazu,paráda Nemohu si stěžovat vůbec na nic,vše bylo opět perfektní.
Domů jsme dorazili ve třech, - 1 bota (Danovo) . Ta stačila praštit Jardu a pak zbaběle utekla a nenechala se najít Takže Dan kromě šroubu ze stojanu přišel ještě o botu . Bohužel na mojí jízdu do Hořic pořád nemá
Zítra ráno valím do Brna na semináře, hotel Santon, už se těším .Počítám že budu mít přes sto kilo váhu až dovalím. A ty děvčata k tomu co se tam promenádujou....to se budu chtít zase ženit Nějaké foto mám,tak až se zítra hodím do klidu,postnu.
Se omlouvám jo, ale prostě mi opět nechodili upozornění na mail.Nechápu.
Jinak co se týče srazu,paráda Nemohu si stěžovat vůbec na nic,vše bylo opět perfektní.
Domů jsme dorazili ve třech, - 1 bota (Danovo) . Ta stačila praštit Jardu a pak zbaběle utekla a nenechala se najít Takže Dan kromě šroubu ze stojanu přišel ještě o botu . Bohužel na mojí jízdu do Hořic pořád nemá
Zítra ráno valím do Brna na semináře, hotel Santon, už se těším .Počítám že budu mít přes sto kilo váhu až dovalím. A ty děvčata k tomu co se tam promenádujou....to se budu chtít zase ženit Nějaké foto mám,tak až se zítra hodím do klidu,postnu.
VénaSP- Poèet pøíspìvkù : 287
sobíku, nebyly by ty společné fotky ve větším rozlišení a kvalitě, něž jak to zdupe to rajče?
baby- Poèet pøíspìvkù : 1465
Jo kluci z Krušných hor dojeli taky v pohodě. Jarda mi volal.
Smejky- Poèet pøíspìvkù : 403
Fotky z mobilu:
http://babynek.rajce.idnes.cz/Sraz_VTR_Vysocina_2017/
Video z kamery tady, nijak jsem to neupravoval a je to celá velikost, heslo pro rozbalení zipu je "u martina" bez uvozovek samozřejmě.
https://ulozto.cz/!L1ExqgW6sWgH/sraz-vtr-vysocina-2017-zip
http://babynek.rajce.idnes.cz/Sraz_VTR_Vysocina_2017/
Video z kamery tady, nijak jsem to neupravoval a je to celá velikost, heslo pro rozbalení zipu je "u martina" bez uvozovek samozřejmě.
https://ulozto.cz/!L1ExqgW6sWgH/sraz-vtr-vysocina-2017-zip
Jinak doufám, že Jarda s Venou a Danem dojeli v poho..
Lubore, had to přežil a strašit ještě asi bude, je to ten černý silniční
Ad ještě sraz, taky jsem to psal z telefonu, takže musím smeknout znovu před Smejkym jak to letos dojednal. Lokalita prostě nádhera. Jídlo to už se budu jen opakovat, prostě luxus. Ubytování paráda, tak jsem si už dlouho neodpočinul a nevyspal se .
Ceny za ubytování a jídlo to taky nemá už cenu ani komentovat, sem si připadal, že jsem se vrátil tak 10let v čase
Prostě a jednoduše, myslím, si že vysočina se letos opravdu povedla
Ad ještě sraz, taky jsem to psal z telefonu, takže musím smeknout znovu před Smejkym jak to letos dojednal. Lokalita prostě nádhera. Jídlo to už se budu jen opakovat, prostě luxus. Ubytování paráda, tak jsem si už dlouho neodpočinul a nevyspal se .
Ceny za ubytování a jídlo to taky nemá už cenu ani komentovat, sem si připadal, že jsem se vrátil tak 10let v čase
Prostě a jednoduše, myslím, si že vysočina se letos opravdu povedla
Jsem rád že jste všichni dorazili v pořádku. Rád jsem vás všechny zase viděl. Muzeum sice nevyšlo ale není všem dnům konec.
No a report snad nějak zmastím. Káči jsem samozřejmě poděkoval za všechny. Jo a moje cesta domů byla super.
V Bobrový jsem vystřízlivěl na fotbale.Bára měla dvojzápas. Potom jsem úplnou náhodou objevil nový úsek k ježdění.
16km nádherný zatáčky a nový asfalt. Přiznám se bez mučení 5x tam a zpátky a potkal jsem snad 2 auta.
Kluci prosím vložte nějaké fotečky, já mám prd.
Jo a co mě mrzí k Jardovi na svatbu nejedu prý budu s rodinou a alkoholikama z ulice v Jugoslávii
No a report snad nějak zmastím. Káči jsem samozřejmě poděkoval za všechny. Jo a moje cesta domů byla super.
V Bobrový jsem vystřízlivěl na fotbale.Bára měla dvojzápas. Potom jsem úplnou náhodou objevil nový úsek k ježdění.
16km nádherný zatáčky a nový asfalt. Přiznám se bez mučení 5x tam a zpátky a potkal jsem snad 2 auta.
Kluci prosím vložte nějaké fotečky, já mám prd.
Jo a co mě mrzí k Jardovi na svatbu nejedu prý budu s rodinou a alkoholikama z ulice v Jugoslávii
Tak konečně chvilka. První info bylo jen z telefonu a v rychlosti. Ještě jednou díky Smejkymu a všem ostatním za zajištění velmi dobrého ubytováni, stravy a také účasti na tomto setkání. Nemělo to chybu! Cesta zpět probíhala perfektně, až zda na ten Jimramov...... Smejky, už je to skoro až do Jimramova a celoplošne. Díky díky díky. Fotky hodím na rajče a hodím sem odkaz.
Zdar Sob
Zdar Sob
Tož Smejky, díky.
Počasí jsi objednal luxusní.
Ubytování jsi vybral výborné, kuchyně na základně i ve Veselí vynikající.
Sobotní vyjížďka neměla chybu.
Díky Jaroušovi vím, jak vypadá vidle zevnitř. Poděkuj ženušce za pohostinost.
Muzeum jsme nedali, což je škoda.
Ale nálada byla výborná, jen mě osobně to nezastihlo v úplně optimální formě. Příště snad bude líp.
Cesta domů byla bez provozu a luxusní. Podtrhla výborný sraz. Dík i ostatním za společnost.
Počasí jsi objednal luxusní.
Ubytování jsi vybral výborné, kuchyně na základně i ve Veselí vynikající.
Sobotní vyjížďka neměla chybu.
Díky Jaroušovi vím, jak vypadá vidle zevnitř. Poděkuj ženušce za pohostinost.
Muzeum jsme nedali, což je škoda.
Ale nálada byla výborná, jen mě osobně to nezastihlo v úplně optimální formě. Příště snad bude líp.
Cesta domů byla bez provozu a luxusní. Podtrhla výborný sraz. Dík i ostatním za společnost.
Super sraz diky panove a hlavne Smejky, dojel jsem taky v poradku domu, akorat jsem na Skřítku vytahoval jednoho borca ze škarpy, předemnou v protismeru se lekl hada na ceste a sup s tim do skarpy. Byl ok a nejaka kosmetika. Jinak trasa vrchem prez Lanškroun a Šumperk to byla lahoda, priste jedu takle, az teda na ten posyp u toho Koníkova, kdybych tam jel sam tak to tam určite zahodim!
Tak zitra to vypukne. Zítra do 12 hod bych si měl vyzvednout klíčky a potom ještě navezu potřebné věci.
Tak moc nespechejte si myslím že v 13 hodin bych tam mohl být. Snad nám nebude pršet ale dnes taky strasili
A u nás ani kapka. Kdyby náhodou přijel někdo dříve za Rokytnem je penzion u Martina tak tam se dá přečkat a i tam
Budeme chodit na jidlo. Kdyby něco tak volejte píšu i na moto haha. Pro jistotu tel na mě 725252002
Tak srazu zdar a suchou nohou přeji
Kluci sory píšu z telefonu no nahou no
Tak moc nespechejte si myslím že v 13 hodin bych tam mohl být. Snad nám nebude pršet ale dnes taky strasili
A u nás ani kapka. Kdyby náhodou přijel někdo dříve za Rokytnem je penzion u Martina tak tam se dá přečkat a i tam
Budeme chodit na jidlo. Kdyby něco tak volejte píšu i na moto haha. Pro jistotu tel na mě 725252002
Tak srazu zdar a suchou nohou přeji
Kluci sory píšu z telefonu no nahou no
volal jsem mnohkráte knedlovi za poslední dobu a nebere, tak asi prd velebnosti.....
Smejky, nebo kdokoliv. Hledám nějakou alternativu jak jet pres vysočinu, jestli třeba na Boskovice, nebo se na to vysrat a jet na Mohelnici-Svitavy vrchem? Jak jsem koukal na google mapy tak středem vysočiny cesty teda nic moc Máte někdo nějaký tip? Dejme tomu od Olomouce nebo od Prostějova? Tam už se nějak oklikama dopravím
ad sraz, taky to vidím v pátek tak kolem 12-15h ...
no já bych klidně dal i Plzeň
jinak Smejky, jak píšeš jde hlavně o zábavu. První ježdění po zimě je vždycky jen na rozježdění
jinak Smejky, jak píšeš jde hlavně o zábavu. První ježdění po zimě je vždycky jen na rozježdění
Jo ještě k tématu srazu. Dnes jsem zamluvil chlazení na pivko a soudek.
Je na výběr Plzeň , Gambo 10 a 11 , kozel 10 a 11 , Svijany 11 , ježek 11, Bernard 10 a 11 , a pak místní piva ty asi neznáte.
rebel, rychtář , kácov ,
Tak kdyby někdo chtěl , vyloženě nějakou značku, napište
Je na výběr Plzeň , Gambo 10 a 11 , kozel 10 a 11 , Svijany 11 , ježek 11, Bernard 10 a 11 , a pak místní piva ty asi neznáte.
rebel, rychtář , kácov ,
Tak kdyby někdo chtěl , vyloženě nějakou značku, napište
Neboj neseknu. Říkal jsem podle aplikace.
Taky mi to bylo divný, že docela dost, ale ukázalo se to tam.
Celý sem to objel s tím dukatákem a nikdo snad jen 1 borec na závodničce nás nepředjel.
A to si myslím že jsme docela mazali. Možná blbí měření nebo jsem jel opravdu pomalu.
Pro mě, ale dobrý pocit. Užij jsem si to a ve finále jestli 2:20 nebo 2:50 je jedno.
I když je jasně lepší vidět, že člověk zrychluje než že zpomaluje. umě je to zábava ne závody.
Taky mi to bylo divný, že docela dost, ale ukázalo se to tam.
Celý sem to objel s tím dukatákem a nikdo snad jen 1 borec na závodničce nás nepředjel.
A to si myslím že jsme docela mazali. Možná blbí měření nebo jsem jel opravdu pomalu.
Pro mě, ale dobrý pocit. Užij jsem si to a ve finále jestli 2:20 nebo 2:50 je jedno.
I když je jasně lepší vidět, že člověk zrychluje než že zpomaluje. umě je to zábava ne závody.
Lubore, nedráždi ho!!!!! Dyť s tím flákne...
Smejky, po zimě dobrý. Ale už jsi asi fakt starej!
Smejky, po zimě dobrý. Ale už jsi asi fakt starej!
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Vysočina tour 2018
» Vysočina Tour 2019
» Vysočina tour 2013 (Žďárské vrchy)
» Vysočina 2019 vol.2 - aneb Sekačka Tour
» VYSOČINA TOUR 2014 "Opakování matka moudrosti"
» Vysočina Tour 2019
» Vysočina tour 2013 (Žďárské vrchy)
» Vysočina 2019 vol.2 - aneb Sekačka Tour
» VYSOČINA TOUR 2014 "Opakování matka moudrosti"
Honda VTR-SP :: AKCE :: Minulé