Vysočina tour 2013 (Žďárské vrchy)
+6
KNEDLA
Dan
Lubor
Snake
Sobi
Smejky
10 posters
Honda VTR-SP :: AKCE :: Minulé
Strana 1 z 4
Strana 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Vysočina tour 2013 (Žďárské vrchy)
Ty vole panove to jsou zabery, prehravan si to uz asi po desate a nemuzu se toho nabazit!!! Mam stoho husinu!!!!
KNEDLA- Poèet pøíspìvkù : 82
Hlavně že jsi dorazil, to se cení. Stříbrný přírůstek do party je super. A příště pokecáme, máš moc zajímavý koníček, takový na dnešní dobu hodně praktický:D. Měj se draku.
Snake- Poèet pøíspìvkù : 736
Chlape taky jsem rád, žes mezi nás zavítal, i když spolu jsme taky nestihli moc podebatovat
baby- Poèet pøíspìvkù : 1465
vysočina 2013
Děkuju za super přijetí a pozvání na dobře zorganizovanou akci. Příště se pokusím přijet na delší dobu.
Michal(stříbrná SP)
Michal(stříbrná SP)
miki77- Poèet pøíspìvkù : 7
Ahoj, tady jsou Knedlíkovi fotky http://sobik76.rajce.idnes.cz/SP_sraz_Vysocina_2013/
Tak je to tu. Dal jsem Vám fotky na rajče. Stahujte, kopírujte. Originál formát zasílám presidentovi na CD. Mějte se.http://snakesp.rajce.idnes.cz/Vysocina_2013/
jaja..kluci, taky jsem moc rád, že sice krátce, ale že jsem Vás zase viděl a trošku pokecal..sportovní nadšení zítra končí u orthopeda..u mě to vypadá na urvanej meniskus (načatý už z dřívějška..)..zítra jdu na vyšetření..nemůžu skoro chodit..ale jinak OK..doufám, že na podzim v hojném počtu nashle..
PS: jsem rád, že jsem odjel v tu sobotu..v Přerově dokonce svítilo slunko..takže cca 400km za sucha..
PS: jsem rád, že jsem odjel v tu sobotu..v Přerově dokonce svítilo slunko..takže cca 400km za sucha..
Anonymní- Anonymní
Nejde mi sem vložit adresa takže rajče "smejkysp" pár foteček, nic moc, ale ty poslední stojí za to
http://smejkysp.rajce.idnes.cz/nastenka/
edit Sobi
http://smejkysp.rajce.idnes.cz/nastenka/
edit Sobi
Smejky- Poèet pøíspìvkù : 403
Taky vzorně hlásím dolet dom suchou nohou, za což vděčím silonovým taškám řetězce LIDL a KAUFLAND
Akce luxusní, výborné jidlo, ubytko a zábáva. Moc moc dík Smejky i domácím.
Za Olmíkem jsem zhodil nepromok a po zbytek cesty polojasno se sluníčkem
Akce luxusní, výborné jidlo, ubytko a zábáva. Moc moc dík Smejky i domácím.
Za Olmíkem jsem zhodil nepromok a po zbytek cesty polojasno se sluníčkem
Houdek- Poèet pøíspìvkù : 74
Tak to jsem rád, že jste všichni dorazili domu živí a zdraví.
(Dan mi volal, že taky ok a Houďas se snad taky ozve, že ok). Mám radost, že se Vám to líbilo, i když počasí bylo proti celý sraz. Na druhou stranu jsme na vyjížďce v sobotu najeli víc, jak Rosák při závodu a to o dost .
Opravdu si Vás vážím, že jste dorazili v takovém počtu i v takovém počasí. I když jsme si nezajezdili (snad někdy příště vám ukáži krásy Výsočiny) já se nasmál, jak už dlouho ne - ješte teď mě bolí bránice. Na závěr 2 opravdu lahůdky. Vy odjíždíte, já točím, Had stojí - už jdu pro nabíječku a taháme kábel, když v tom si všimnu Luborovu fintu - ach ten CHCÍPÁk. Mačkám červené tlačítko motorka chytá a Had šťastně odjíždí . No nasmáli jsme se, jak sviňa. Za 2. sedím doma a žena: "tak mi pust ten odjezd kluku " koukám hledám a nic zapomněl jsem zmáčknout REC.Naštěstí to pan domácí taky točil, takže až to z něho vymámím, tak to sem hodím.
(Dan mi volal, že taky ok a Houďas se snad taky ozve, že ok). Mám radost, že se Vám to líbilo, i když počasí bylo proti celý sraz. Na druhou stranu jsme na vyjížďce v sobotu najeli víc, jak Rosák při závodu a to o dost .
Opravdu si Vás vážím, že jste dorazili v takovém počtu i v takovém počasí. I když jsme si nezajezdili (snad někdy příště vám ukáži krásy Výsočiny) já se nasmál, jak už dlouho ne - ješte teď mě bolí bránice. Na závěr 2 opravdu lahůdky. Vy odjíždíte, já točím, Had stojí - už jdu pro nabíječku a taháme kábel, když v tom si všimnu Luborovu fintu - ach ten CHCÍPÁk. Mačkám červené tlačítko motorka chytá a Had šťastně odjíždí . No nasmáli jsme se, jak sviňa. Za 2. sedím doma a žena: "tak mi pust ten odjezd kluku " koukám hledám a nic zapomněl jsem zmáčknout REC.Naštěstí to pan domácí taky točil, takže až to z něho vymámím, tak to sem hodím.
Lubor též děkuje velkému organizátorovi i domácím. Akce se povedla a vzhledem k počasí i odhalila nečekané sportovní nadání všech zúčastněných.
PS - domů jsem dorazil sice v pořádku, ale totálně promoklý a zmrzlý, takže i nasraný. Ale po horké koupeli s asistencí Martinky / to je informace pro Jardu/ se už dostávám do pohody.
PS - domů jsem dorazil sice v pořádku, ale totálně promoklý a zmrzlý, takže i nasraný. Ale po horké koupeli s asistencí Martinky / to je informace pro Jardu/ se už dostávám do pohody.
Smejky klobouk dolů, parádní akce. Dík za super víkend, opravdu jsi to měl vychytané. Dorazil jsem v pořádku. Místy až po stupačky ve vodě, neskutečnej liják a jako bonus tu máme záplavy. Mějte se.Had
Taky se připojuju, musím poděkovat za super sraz Smejkymu a taky panu domácímu s paní za výborné domácí jídlo. Mrzí mě, že jsem se nemohl déle zdržet, tak snad se uvidíme 7.9. u mě na svatbě
baby- Poèet pøíspìvkù : 1465
Ahoj, připojuji se k poděkování Knedlíka a hlásím taktéž návrat na základnu bez ztráty kytičky.
Panove tak ja jsem uz v poradku doma!!!
Akce byla luxusni a jsem rad ze jsem vas mohl všechny videt!!!
Velky dik Smejkymu a panu a pani domaci!!!
Akce byla luxusni a jsem rad ze jsem vas mohl všechny videt!!!
Velky dik Smejkymu a panu a pani domaci!!!
Starýho hada neodnaučí kouřit ani Kalousek a ten že už toho lidi odnaučilSmejky napsal:Jo upřesním snažím se už jen občas u pivka si zapalím ale jen malounko
Jo upřesním snažím se už jen občas u pivka si zapalím ale jen malounko
Ty vole Hade já už 3 měsíce nehulím tak neser s cigárame
Přesně tak, prdíme na počasí. Nejsme žádný srágorky, snad aspoň cigára zůstanou v suchu
Chalani, já už se na počasí ani nebudu dívat..předpověď stojí stejně za hovno..prostě vyjedu a hotovo..třá se mi podaří dojet suchou nohou..pláštěnu taky nemám..maximálně, kdyby padaly kroupy, tak někde odstavím stroj a počkám..nevyjedu jen v případě stáleho deště přímo na Zlínsku..čusbusantabus..
Anonymní- Anonymní
Tak ještě jedno info. Já tom budu od 12:00 snad to nikdo nestihne dřív. Takže se po cestě někde pěkně
naobědvejte a pak se hezky hrňte. Jo a kdyby přijel někdo dříve (nejaký nedočkavec) tak Honza tam bydlí a postará se o Vás.
PS: kdo přijede suchou motorkou má u mě speciální dárek. No asi dáreček dostanete i když přijedete mokrý
co já bych s tím dělal
naobědvejte a pak se hezky hrňte. Jo a kdyby přijel někdo dříve (nejaký nedočkavec) tak Honza tam bydlí a postará se o Vás.
PS: kdo přijede suchou motorkou má u mě speciální dárek. No asi dáreček dostanete i když přijedete mokrý
co já bych s tím dělal
Taky balím, jen ten foťák už nemůžu nikam narvat
Ja se du chystat ted!!! Napromok nemam a zhanet ho ani nebudu když Houdek rikal ze prset nebude!!!
Jen tekovej malej dotaz pro poradatele: od kolika se uz tam muzu nedockave hlasit, od kolika tam někdo bude????
Tak zítra na Elefantentreffen Vysocina 2013 ahoj!!!!!
Jen tekovej malej dotaz pro poradatele: od kolika se uz tam muzu nedockave hlasit, od kolika tam někdo bude????
Tak zítra na Elefantentreffen Vysocina 2013 ahoj!!!!!
Strana 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Vysočina tour 2017
» Vysočina tour 2018
» Vysočina Tour 2019
» Vysočina 2019 vol.2 - aneb Sekačka Tour
» Jižní Čechy tour 2012 ...... :-D
» Vysočina tour 2018
» Vysočina Tour 2019
» Vysočina 2019 vol.2 - aneb Sekačka Tour
» Jižní Čechy tour 2012 ...... :-D