Vysočina tour 2018
+2
Dan
Smejky
6 posters
Honda VTR-SP :: AKCE :: Minulé
Strana 1 z 1
Re: Vysočina tour 2018
Kluci opožděně, ale moc díky že jste dorazili. Jak psal Lubor zpříjemnili mi dny rekonvalescence.
Zase jsem se nasmál až až. Pevně doufám že na podzim (ať už bude sraz kdekoli) dorazím už na spéčku.
Zase jsem se nasmál až až. Pevně doufám že na podzim (ať už bude sraz kdekoli) dorazím už na spéčku.
Smejky- Poèet pøíspìvkù : 403
VénaSP- Poèet pøíspìvkù : 287
Já už Smejkymu děkoval několikrát, ale takhle veřejně ještě ne, takže i za mě velký dík, že se tato akce uskutečnila i přes hostitelův handicap. A doufám, že jsme mu jeho rekonvalscenci trochu zpříjemnili.
Debata se často nesla v duchu " kde koho píchá", a dokonce i náš klubový sexuolog, guru Jára, to neměnil, tak doufám, že při příštím setkání se to zase ponese v duchu "kdo koho píchá".
Počasí na Vysočině je opravdu odlišné od slunného agrárního jihu, protože takto chladná, mlhavá rána jsem u nás letos ještě nezažil. Domů jsem vyjížděl za příjemného chládku a za necelou hodinu přijel do dusných 28 stupňů.
Všechny jsem vás rád viděl, tak i díky vám za společnost.
Debata se často nesla v duchu " kde koho píchá", a dokonce i náš klubový sexuolog, guru Jára, to neměnil, tak doufám, že při příštím setkání se to zase ponese v duchu "kdo koho píchá".
Počasí na Vysočině je opravdu odlišné od slunného agrárního jihu, protože takto chladná, mlhavá rána jsem u nás letos ještě nezažil. Domů jsem vyjížděl za příjemného chládku a za necelou hodinu přijel do dusných 28 stupňů.
Všechny jsem vás rád viděl, tak i díky vám za společnost.
Zdar chlapi,
tak za mě ještě jednou díky Smejkymu a celé jeho rodině za azyl a catering! :
Po dlouhé době jsme si zase konečně krapet odpočinul.
Jak cesta tam tak i zpět mi vyšla na jedničku, neschytal jsem ani jednu kapku vody. Navíc trasa až na pár maličkostí, hlavně objížďka poličky byla luxusní.
Vyjížďka v sobotu byla pro mne tak akorát
Opět jedna zlidovělá hláška od Jardy: "Kunda kund".
Hele pár fotek, opravdu jen pár tady, páč nikdo nefotil
https://babynek.rajce.idnes.cz/Sraz_vysocina_u_Smejkalu_2018/
tak za mě ještě jednou díky Smejkymu a celé jeho rodině za azyl a catering! :
Po dlouhé době jsme si zase konečně krapet odpočinul.
Jak cesta tam tak i zpět mi vyšla na jedničku, neschytal jsem ani jednu kapku vody. Navíc trasa až na pár maličkostí, hlavně objížďka poličky byla luxusní.
Vyjížďka v sobotu byla pro mne tak akorát
Opět jedna zlidovělá hláška od Jardy: "Kunda kund".
Hele pár fotek, opravdu jen pár tady, páč nikdo nefotil
https://babynek.rajce.idnes.cz/Sraz_vysocina_u_Smejkalu_2018/
baby- Poèet pøíspìvkù : 1465
Babyne,tomu počasí nesmíš věřit
Jinak Lubore,čekal jsem,že ti luplo v zádech z nějakýho keporkaka co jsi tahal,a ty tohle.Zákon schvalnosti co.Nesmí se tam,tak tam vlezu-a ono se to zrovna posere
Mě tenkrát "za mlada" ujela noha v řece při vláčení pod jezem na Ohři,stoupnul jsem na kamen porostlej řasou a usadil jsem se prdelí přímo na špičatej šutrák, co mi vjel mezi půlky a štípnul mi kostrč+jako bonus mě ten proud potáhnul kousek sebou.
Hoši přísahám,že vic jak měsíc jsem se bál jít vysrat jak mě z toho tekly slzy,když nepočítám,že si moc nesedneš a chodíš jak když tě páral Pan Domácí a parta negrů s letlampou
Takže Lubore doufám že tě to brzo přejde a přivalíš
Já momentálně vstavam a jdu mejt bajk+balit.včerejší očistec na D1 mě přivedl domů až pozdě večer
Jinak Lubore,čekal jsem,že ti luplo v zádech z nějakýho keporkaka co jsi tahal,a ty tohle.Zákon schvalnosti co.Nesmí se tam,tak tam vlezu-a ono se to zrovna posere
Mě tenkrát "za mlada" ujela noha v řece při vláčení pod jezem na Ohři,stoupnul jsem na kamen porostlej řasou a usadil jsem se prdelí přímo na špičatej šutrák, co mi vjel mezi půlky a štípnul mi kostrč+jako bonus mě ten proud potáhnul kousek sebou.
Hoši přísahám,že vic jak měsíc jsem se bál jít vysrat jak mě z toho tekly slzy,když nepočítám,že si moc nesedneš a chodíš jak když tě páral Pan Domácí a parta negrů s letlampou
Takže Lubore doufám že tě to brzo přejde a přivalíš
Já momentálně vstavam a jdu mejt bajk+balit.včerejší očistec na D1 mě přivedl domů až pozdě večer
Lubore tak uvidíš jak na tom budeš. Jinak trochu infa zítra čekám první kousky na večeři zajdeme do hospody.
Snídaně na pátek zajištěna, oběd si zajistíte během vyjížďky a večeře jsou nachystány steaky. Potom dle domluvy.
Jo a to nejdůližetější sud je nachystán. Babyne i vínko se najde.
Snídaně na pátek zajištěna, oběd si zajistíte během vyjížďky a večeře jsou nachystány steaky. Potom dle domluvy.
Jo a to nejdůližetější sud je nachystán. Babyne i vínko se najde.
Jinak já si beru na pátek volno a vyrazím dopoledne, bohužel ve čtvrtek to nestíhám. Akorát ta předpověď mne asi zabije . Asi budu plánovat trasu dle radaru a lokálních bouřek
Já normálně nerybařím, ale měli jsme pronajatou loď a plavili se po Baťově kanálu. A v rámci té plavby jsme taky chytali ryby. A protože z lodi se nesmí, vylezl jsem na břeh a tam mi ujeli haksny a fláknul jsem sebou. To bylo v sobotu a ani mě nic moc nebolelo. V neděli už to bylo horší a od pondělka už jsem byl ležák.
Ale pevně věřím, že přijedu.
Ale pevně věřím, že přijedu.
Já to říkám, rybaření je nebezpečný sport! Tak snad se tu uleví
Já ještě nevím, zda vůbec dorazím.
Před 14ti dny jsem na rybách uklouzl a spadl na záda. Od té doby trpím silnými bolestmi. Týden jsem jenom ležel, ani kloudně nevstal. Zatím po všech vyšetřeních nic zlomenýho, jen silně naražené. Každopádně po včerejších, už několikátých injekcích, dnes do rána výrazné zlepšení.
Tak to nechám ještě zítra v klidu a v pátek ráno uvidím. Pokud to bude mít zlepšujíci se trend, dojedu v pátek k večeru. Dám ještě včas vědět.
Před 14ti dny jsem na rybách uklouzl a spadl na záda. Od té doby trpím silnými bolestmi. Týden jsem jenom ležel, ani kloudně nevstal. Zatím po všech vyšetřeních nic zlomenýho, jen silně naražené. Každopádně po včerejších, už několikátých injekcích, dnes do rána výrazné zlepšení.
Tak to nechám ještě zítra v klidu a v pátek ráno uvidím. Pokud to bude mít zlepšujíci se trend, dojedu v pátek k večeru. Dám ještě včas vědět.
Zdar, tak já vyrazím nejspíše v pátek, ale ještě netuším jestli dopoledne nebo až po práci.
Zdárek draku, my jsme domluvený ,ta naše svatá trojice že budeme vyrážet ve čtvrtek nekdy kolem 11cté od Jaryna,takže to krásně vše vyjde,když to nebide moc velkej potrat na D1
Tak kamarádi, sraz se nám pomalu blíží doplním info. Jelikož je nás málo, tak jsem ubytování zrušil a přijedete ke mě domů.
Všichni jste už u mě byli, ale radši Nové Veselí, Zahradní 362 jo a mám nové tel.č. 725 912 646
Bez problému se vejdeme. Ve čtvrtek jdu ještě ráno na skok do práce,ale po oběde už budu netrpělivě čekat na první kus.
PS: Už se na vás těším
Všichni jste už u mě byli, ale radši Nové Veselí, Zahradní 362 jo a mám nové tel.č. 725 912 646
Bez problému se vejdeme. Ve čtvrtek jdu ještě ráno na skok do práce,ale po oběde už budu netrpělivě čekat na první kus.
PS: Už se na vás těším
Tak tak tvrdě na ně, kázeň musí být!
Objednej to hned pro 6 a jeb na to.
Ty vole, dospělý lidi a furt se budeš někoho doprošovat. Ví se to půl roku dopředu, kdo chce přijet, si to už zařídil ,na ostatní ser. To je, jak s děckama ve školce. Tečka.
Ty vole, dospělý lidi a furt se budeš někoho doprošovat. Ví se to půl roku dopředu, kdo chce přijet, si to už zařídil ,na ostatní ser. To je, jak s děckama ve školce. Tečka.
Obepisu ještě lidi co mam na fakenbuku.rokosiho a tomáše co sundal srnku.posila jsem teď jednomu capkovy vejduky starý do jaromeric ,tak říkal ať mu dám vědět ze by se prijel podívat.ale asi ne na cely tri dny
Tak nějak to počítám a má vůbec smysl něco zamlouvat. Jestli dobře počítám tak nás bude 6.
Já,Dan,Jarda,Lubor,Babyn,Véna. Jestli nás více nebude najdu něco jiného. Čekám do konce dubna a pak zamlouvám ubytko pro 6 lidí.
Já,Dan,Jarda,Lubor,Babyn,Véna. Jestli nás více nebude najdu něco jiného. Čekám do konce dubna a pak zamlouvám ubytko pro 6 lidí.
Ahoj, průůůůser.... Smejkyho tel číslo nefunguje a já v termínu 7-9.6.2018 tady mám delegaci z Německa. V sobotu je vezu zpět na letiště do Vídně.... Tak pokud se za vámi budu chtít zastavit, tak jen ze soboty na neděli a to ještě autem, chjo.
Zdar,já samozřejmě taky nebudu chybět ))
Jinak mám taky jiné číslo ; 728028155
Jinak mám taky jiné číslo ; 728028155
Zdar, já se taky hlásím, že dojedu
Čau, já s Jardou máme zařízenou dovolenou. Tak ,že nám nic nebrání. Hlavně,aby bylo počasí.
Vysočina tour 2018
Takže letošní sraz 2018 se bude konat opět a znova na Vysočině a to ve dnech od 7.6 - 10.6. v mé rodné vesničce Světnov.
Ubytováni budeme v penzionu Čertův kámen (http://www.certuvkamen.cz/) , který má kapacitu 15 lidí, takže bychom se měli v pohodě vejít.
Ceny ještě upřesním po schůzce s bývalou sousedkou, ale nebudou vyšší než-li jsou uvedeny na jejich stránkách. Zatím jsem napočítal 7 lidí, tak šiřte zprávu dál, ať nás je co nejvíc
Podrobnější info podám jakmile se bude sraz blížit.
PS.: moje nové tel. číslo je: 773 772 305 !!!
Ubytováni budeme v penzionu Čertův kámen (http://www.certuvkamen.cz/) , který má kapacitu 15 lidí, takže bychom se měli v pohodě vejít.
Ceny ještě upřesním po schůzce s bývalou sousedkou, ale nebudou vyšší než-li jsou uvedeny na jejich stránkách. Zatím jsem napočítal 7 lidí, tak šiřte zprávu dál, ať nás je co nejvíc
Podrobnější info podám jakmile se bude sraz blížit.
PS.: moje nové tel. číslo je: 773 772 305 !!!
Similar topics
» Vysočina tour 2017
» Vysočina Tour 2019
» Vysočina 2019 vol.2 - aneb Sekačka Tour
» Tour de Vysočina aneb 40 jednou za život
» Vysočina tour 2013 (Žďárské vrchy)
» Vysočina Tour 2019
» Vysočina 2019 vol.2 - aneb Sekačka Tour
» Tour de Vysočina aneb 40 jednou za život
» Vysočina tour 2013 (Žďárské vrchy)
Honda VTR-SP :: AKCE :: Minulé