Vysočina tour 2017
+4
Dan
VénaSP
Lubor
Smejky
8 posters
Honda VTR-SP :: AKCE :: Minulé
Strana 2 z 3
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Vysočina tour 2017
Tak tos teda ostudu dělal.
2:42 jsem to jezdil na enduru/cestovním/ a to mi bylo nějakejch 53 let.
2:42 jsem to jezdil na enduru/cestovním/ a to mi bylo nějakejch 53 let.
Taky se na vás těším. Dvd nevím, televize asi jo.
Není ale problém dvd dovést nebo pc.
Jo taky jsem včera přežil okruh bez ztráty kytičky a myslím že ostudu jsem tam nedělala.
Sice jednou už málem kačer. To jsem se honil s borcem na duc 999.
Ale nakonec jsem to ustál.
No a časy mrdala. Podle Babyho aplikace co mi nahrál 2:39-2:41
Není ale problém dvd dovést nebo pc.
Jo taky jsem včera přežil okruh bez ztráty kytičky a myslím že ostudu jsem tam nedělala.
Sice jednou už málem kačer. To jsem se honil s borcem na duc 999.
Ale nakonec jsem to ustál.
No a časy mrdala. Podle Babyho aplikace co mi nahrál 2:39-2:41
Smejky- Poèet pøíspìvkù : 403
no když už Lubor začal, tak u sebe to vidím na příjezd(dle počasí) čtvrtek cca 12-15hod. Už se na vás těším, pacholci! Potřebuju vypnout jako sůůůůl, nééé koření
Smejky? je tam nějaká společenská místnost s Dvdčkem?? Že bych vzal něco s těma našima veteránama....
Apropo: Rokosi přijede v pátek odpoledne do neděle, s Knedlounem jsem se ještě nespojil.
Smejky? je tam nějaká společenská místnost s Dvdčkem?? Že bych vzal něco s těma našima veteránama....
Apropo: Rokosi přijede v pátek odpoledne do neděle, s Knedlounem jsem se ještě nespojil.
Tak já se doma ještě naobědvám, lehce po obědě zdřímnu a vyrazím.
Počítám, že bych dorazil kolem 3 odpo.
Počítám, že bych dorazil kolem 3 odpo.
Michal bohužel nemůže z rodinných důvodů
VénaSP- Poèet pøíspìvkù : 287
Nazdar bando
Slíbil jsem nějaké info a ono nic co. Lubore závidím ti důchod. Já krutě nestíhám vůbec nic.
Včera jsem se stavoval za p. Carvátovou (paní domácí a šéfka) na čtvrtek nachystá postele.
Ráno si u ní převezmu klíče a celí objekt bude náš. Snídaně a večeře domluvíme na místě jak jsem již psal.
Já zajistím soudek piva a chlazení. Vezmu asi 10tku nebo kdyby měl někdo jiné přání rád splním.
Přeci jenom budeme jezdit tak 12ctka je zbytečná.
Co se týká programu, je vlastně rozhodnuto. Čtvrtek příjezd (dle možností každého). V pátek vyjížďka. Sobota muzeum nebo obráceně.
No prostě co se nám bude chtít.
Silnice jsou u nás po zimě v docela dobrém stavu a všechny trasy na vyjížďku mám projety. (tedy na kole, mám už najeto 2500 km)
Tady je seznam, tak kdybych na někoho zapomněl nebo přibyl hlaste se
Já , Lubor , Sobík , Dan + Jarda , Véna + Michal , Babyn , Michal Klimeš , Miras , Radek , Rokosy , a možná Knedla ???
Jo a poslední věc. Zimní výbavu s sebou. V neděli jsem byl v lesích za Rokytnem a byl po škarpách sníh
Slíbil jsem nějaké info a ono nic co. Lubore závidím ti důchod. Já krutě nestíhám vůbec nic.
Včera jsem se stavoval za p. Carvátovou (paní domácí a šéfka) na čtvrtek nachystá postele.
Ráno si u ní převezmu klíče a celí objekt bude náš. Snídaně a večeře domluvíme na místě jak jsem již psal.
Já zajistím soudek piva a chlazení. Vezmu asi 10tku nebo kdyby měl někdo jiné přání rád splním.
Přeci jenom budeme jezdit tak 12ctka je zbytečná.
Co se týká programu, je vlastně rozhodnuto. Čtvrtek příjezd (dle možností každého). V pátek vyjížďka. Sobota muzeum nebo obráceně.
No prostě co se nám bude chtít.
Silnice jsou u nás po zimě v docela dobrém stavu a všechny trasy na vyjížďku mám projety. (tedy na kole, mám už najeto 2500 km)
Tady je seznam, tak kdybych na někoho zapomněl nebo přibyl hlaste se
Já , Lubor , Sobík , Dan + Jarda , Véna + Michal , Babyn , Michal Klimeš , Miras , Radek , Rokosy , a možná Knedla ???
Jo a poslední věc. Zimní výbavu s sebou. V neděli jsem byl v lesích za Rokytnem a byl po škarpách sníh
Díky zadávám bod do navigace
Nevím kde všude se rozprostírá Vysočina a google v telefonu to nedokáže přechroustat, jediné dvě místa která vyhodí jsou tato + čp. 62 ho netankuje vůbec + nejsem znalý těchto končin,abych z hlavy přesně věděl polohu Když mne někdo nasměruje budu rád.
To je u Nového města na Moravě nebo pod Hradcem Králové?
No to se nám to pěkně rozrůstá. Včera jsem se dozvěděl že Rokosy taky dorazí a možná i Knedlík.
Tak to už by mohl být " zřejmě slušnej oddíl "
Video tedy nejde nahrát, tak adresa je Rokytno čp. 62 , rodinný domek.
Ti co to znají. Za ubytovaní u Honzy, první odbočka vlevo. Beztak máte všichni google.
Tak to už by mohl být " zřejmě slušnej oddíl "
Video tedy nejde nahrát, tak adresa je Rokytno čp. 62 , rodinný domek.
Ti co to znají. Za ubytovaní u Honzy, první odbočka vlevo. Beztak máte všichni google.
Jojo, snad mě někdo i pozná, minule jsem na sraz v enduro hadrech pravda moc nezapadl :-D ...Ale musím ještě pořídit ty druhé kapoty, abyste se na mě nedívali kriticky, že jezdím se vzácnými originály...
Zdár Radku to tě rádi poznáme!
baby- Poèet pøíspìvkù : 1465
Jako patrně služebně nejmladší člen bych rád dorazil minimálně na víkend. Začínám příští měsíc v nové firmě, tak nemám představu, jak to bude s volnem...
jen info, ze Smejkym jsem mluvil, video bohužel nejde nahrát, ale pokoje vypadají dobře...
Jo, zkusím to navrhnout v práci
Říká se že spánek je zdravý.
Tak to vypadá na slušnou sestavu. Slíbil jsem odkaz na ubytování,ale bohužel mi to paní poslala ve formě videa a já nevím jak to sem vložit
Tak prosím Sobíka, pošlu ti mail a hoď to sem. Dík
Tak to vypadá na slušnou sestavu. Slíbil jsem odkaz na ubytování,ale bohužel mi to paní poslala ve formě videa a já nevím jak to sem vložit
Tak prosím Sobíka, pošlu ti mail a hoď to sem. Dík
Nějak to tady usnulo
Ahoj chlapáci,
dlouho jsem tu nebyl a už jsem i pomalu zapomněl jak se sem přidávají příspěvky
Musím se omluvit , ale od těch dob co jsme se odstěhovali do domku , tak mám trošku víc starostí , někdy i ještě víc ,ale to k tomu asi patří. Po telefonátu se Smejkym kolem letošního srázku bych se chtěl také zúčastnit , ale určitě ne v celém termínu. Viděl bych to od pátku do soboty , možná až do neděle. Každopádně Vás všechny rád uvidím
dlouho jsem tu nebyl a už jsem i pomalu zapomněl jak se sem přidávají příspěvky
Musím se omluvit , ale od těch dob co jsme se odstěhovali do domku , tak mám trošku víc starostí , někdy i ještě víc ,ale to k tomu asi patří. Po telefonátu se Smejkym kolem letošního srázku bych se chtěl také zúčastnit , ale určitě ne v celém termínu. Viděl bych to od pátku do soboty , možná až do neděle. Každopádně Vás všechny rád uvidím
Miras- Poèet pøíspìvkù : 121
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Vysočina tour 2018
» Vysočina Tour 2019
» Vysočina tour 2013 (Žďárské vrchy)
» Vysočina 2019 vol.2 - aneb Sekačka Tour
» VYSOČINA TOUR 2014 "Opakování matka moudrosti"
» Vysočina Tour 2019
» Vysočina tour 2013 (Žďárské vrchy)
» Vysočina 2019 vol.2 - aneb Sekačka Tour
» VYSOČINA TOUR 2014 "Opakování matka moudrosti"