Chata Baby 2012 :)
+6
PODAS
Lubor
Snake
Sobi
Dan
baby
10 posters
Honda VTR-SP :: AKCE :: Minulé
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: Chata Baby 2012 :)
Čau Baby, my s Jardou určitě 14. dorazíme, ale dej mi sem adresu kam máme dorazit.
PODAS napsal:Zdar chlapi.Možná se za vámi podívám na kus řeči zastavím.Akorát nevím jestli to dojedu, je to hrozně daleko.
Si radeji na ten kus cesty vem pet flasku s benzinem
baby- Poèet pøíspìvkù : 1465
Akce.
Zdar chlapi.Možná se za vámi podívám na kus řeči zastavím.Akorát nevím jestli to dojedu, je to hrozně daleko.
PODAS- Poèet pøíspìvkù : 52
Vingos napsal:Zdar kluci..předem velká omluva za moji neúčast v květnu..začal jsem se věnovat kolu tak intenzivně, že na moto vůbec nemám čas..nový olej v ESpéčku má najeto asi 200km.. zrovna jsem zabrouzdal sem na fórum..a až dnes jsem si přečetl vaše komentáře k mému profilu na motorkářích..prostě jsem mašinu úplně vynechal z letošního programu..s radostí jsem objevil akcičku na chajdě u Bejbina..taky hlavně proto, že mi vychází volný víkend!! tak pokud nebudou padat tragače, mohl bych dorazit..nemám už jinak vůbec dovolenou.. veškerou jsem vypráskal na akce ohledně kol a rodiny..a pár posledních dnů musím nechat na Vánoce...
Okej pane, pocitame s tebou i kdyby tragare padaly .
Zdar kluci..předem velká omluva za moji neúčast v květnu..začal jsem se věnovat kolu tak intenzivně, že na moto vůbec nemám čas..nový olej v ESpéčku má najeto asi 200km.. zrovna jsem zabrouzdal sem na fórum..a až dnes jsem si přečetl vaše komentáře k mému profilu na motorkářích..prostě jsem mašinu úplně vynechal z letošního programu..s radostí jsem objevil akcičku na chajdě u Bejbina..taky hlavně proto, že mi vychází volný víkend!! tak pokud nebudou padat tragače, mohl bych dorazit..nemám už jinak vůbec dovolenou.. veškerou jsem vypráskal na akce ohledně kol a rodiny..a pár posledních dnů musím nechat na Vánoce...
Anonymní- Anonymní
Tak já s tím zatím taky počítám, ale malá komplikace tady přeci jenom je. Zatímco já jsem už projezdil asi 5 víkendů, ta moje ještě nikde nebyla a ani na letní, prázdninovou dovolenou to zatím nevypadá. Tak přišla s nápadem prodloužit si léto cestou za teplem a sluncem někdy v září. Tak jen tiše doufám, že se to vyhne tomuto termínu.
Dik kluci, s vama pocitam na 100pro
Čau Babyne, jestli budu živ tak dorazím i já.... Ju? Se mnou počítej... Měj se.
Snake- Poèet pøíspìvkù : 736
Ahoj Baby, jídlo bych asi taky dořešil operativně, podle toho kolik se nás potká. Možností je dost.
Dan napsal:Čau Baby, já s Jardou určitě přijedem. A tu snídani bych nakoupil vždy den před tím, vždyť se jedná o dva dny, neviděl bych v tom problém.
díky Dane
Čau Baby, já s Jardou určitě přijedem. A tu snídani bych nakoupil vždy den před tím, vždyť se jedná o dva dny, neviděl bych v tom problém.
Chata Baby 2012 :)
Tak pánové, termín dalsiho naseho srazu je tedy domluven od 14.9. do 16.9.2012. Bohužel uz nebudu mit tolik dovolene tak muzu az v patek.
Tady mate odkaz na mapu.
Jinak plati co jsem psal predtím. Hlavně potřebuju vědět jak vyřešíme snídaně . Večeři, jestli budete chtít tak pak necháme grilováni.
Takže pište mi tady účast a taky nápady na snidáně nebo co ke grilovanání .
Těším se na Vás a snad nám vyjde i počasí!
Tady mate odkaz na mapu.
Jinak plati co jsem psal predtím. Hlavně potřebuju vědět jak vyřešíme snídaně . Večeři, jestli budete chtít tak pak necháme grilováni.
Takže pište mi tady účast a taky nápady na snidáně nebo co ke grilovanání .
Těším se na Vás a snad nám vyjde i počasí!
Strana 2 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Jeseníky Babyho chata č.2
» Jeseníky Babyho chata č.3
» Mydlák 2012
» Jižní Čechy tour 2012 ...... :-D
» Termín konání srazu Mydlák 2012
» Jeseníky Babyho chata č.3
» Mydlák 2012
» Jižní Čechy tour 2012 ...... :-D
» Termín konání srazu Mydlák 2012