Termín konání srazu Mydlák 2012
+2
Smejky
Snake
6 posters
Honda VTR-SP :: AKCE :: Minulé
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Re: Termín konání srazu Mydlák 2012
Lubor napsal:Tak by to chtělo nějaký fotky.
A přeceda by měl zapracovat na stránkách a přidat mě a Jardu do členů. A vyber nějakou pěknou fotku z loňskýho srazu, to jsem měl ještě celou motorku.
Fitky nahodim nejake zitra, dneska uz du prdet do perin .... akorat nevim jestli hodit i ty od prezidenta, nebo si je tam hodi Sobi sam, ale to doresime operativne
baby- Poèet pøíspìvkù : 1465
Tak by to chtělo nějaký fotky.
A přeceda by měl zapracovat na stránkách a přidat mě a Jardu do členů. A vyber nějakou pěknou fotku z loňskýho srazu, to jsem měl ještě celou motorku.
Zdar bando. Právě jsem mluvil s naším prezidentem. Už je také doma a v pořádku, jen mu nejde internet a proto píšu za něho. Dan s Jardou už jsou taky doma. A slyšel jsem, že Jarouškovi došel benzín........ 100 metrů před barákem.
Chci Vám všem poděkovat za účast, jsme už opravdu dobrá partička. Mějte se všichni fajn a už se těším na příště. Jen už asi nebudu pít
Chci Vám všem poděkovat za účast, jsme už opravdu dobrá partička. Mějte se všichni fajn a už se těším na příště. Jen už asi nebudu pít
Snake- Poèet pøíspìvkù : 736
Sraz jako vždy super. Zdravé jádro se sešlo a to je dobře. HADE Díky Díky Díky. Doufám že jste všichni dorazili v pořádku.
Smejky- Poèet pøíspìvkù : 403
Lubor napsal:Zdar přátelé. Domů jsem dorazil bez problému za konečně ideálního počasí a chtěl bych tímto ještě jednou všechny zúčastněné pozdravit a poděkovat jim a zejména velkému organizátorovi Hadovi za příjemný víkend. Rád se se všemi zase uvidím.
Taky se hlasime s Veru ze jsme dojeli v poradku a moc dekujeme za super vikend, opravdu jsem si dobre zajezdil a taky se najedl ...vecery uz byly takovy fajn bonus na zaver . Takze Hade diky a snad na podzim v Jesenikach
Zdar přátelé. Domů jsem dorazil bez problému za konečně ideálního počasí a chtěl bych tímto ještě jednou všechny zúčastněné pozdravit a poděkovat jim a zejména velkému organizátorovi Hadovi za příjemný víkend. Rád se se všemi zase uvidím.
Ahoj SP drací :-)
V tuto dobu už jste asi v Mydládské knajpě a sajete orosené veselé kalíšky.
Chtěl bych se všem touto cestou omluvit, že jsem musel po telefonu se Snakem zrušit mojí letošní účast na srazu.
Samotného mě to velice mrzí, protože jsem si na to předem vyhranil čas i peníze a v neposlední řadě se těšil na správnou partu kamarádů ! :-(
V sobotu jsem jel cyklo závod a ke konci měl pád, při kterém jsem si pokurv*l rameno. Momentálně jsem ve stavu, kdy můžu obšťastňovat přítelkyni , ale tahat za plyn a držet řidítka naší dvouoké šelmy bohužel nedokážu :-(
Doufám, že si i bezemě sraz náležitě užijete, počasí vám bude přát a motorky fungovat jak jen nejlíp umí.
Budu rád za krátký report ze srazu SP 2012, protože to pro letošek bude jediný způsob, jak se alespoň v představách zúčastnit !
pořádně si odpočiňte, pokláboste, projeďte a načerpejte síly ....
Váš nejmladší člen Hittmi
V tuto dobu už jste asi v Mydládské knajpě a sajete orosené veselé kalíšky.
Chtěl bych se všem touto cestou omluvit, že jsem musel po telefonu se Snakem zrušit mojí letošní účast na srazu.
Samotného mě to velice mrzí, protože jsem si na to předem vyhranil čas i peníze a v neposlední řadě se těšil na správnou partu kamarádů ! :-(
V sobotu jsem jel cyklo závod a ke konci měl pád, při kterém jsem si pokurv*l rameno. Momentálně jsem ve stavu, kdy můžu obšťastňovat přítelkyni , ale tahat za plyn a držet řidítka naší dvouoké šelmy bohužel nedokážu :-(
Doufám, že si i bezemě sraz náležitě užijete, počasí vám bude přát a motorky fungovat jak jen nejlíp umí.
Budu rád za krátký report ze srazu SP 2012, protože to pro letošek bude jediný způsob, jak se alespoň v představách zúčastnit !
pořádně si odpočiňte, pokláboste, projeďte a načerpejte síly ....
Váš nejmladší člen Hittmi
Anonymní- Anonymní
Žáby nebrat .... jutro musim prezit jednu po......u zkousku a pak uz se balim na cestu. Vyrazime nejspise v patek nekdy dopoledne. Uz se tesim az si zase zaplavu v Mydlaku, takze ocekavam nadherne pocasi .
Zítra jdu naposled do práce. Pak přesun do CZ. Ve čtvrtek jsem tam ve 12:oo jak nakoni i kdyby padali z nebe žáby.
Zdar bando..... Tak tu máme 1 letošní sraz. Ve čtvrtek budu přítomen v kempu od 12 hodin. Jídlo se podařilo zajistit, restaurace bude otevřena a teprve na místě po domluvě a podle nálady si objednáme...... Už se na Vás těším a nebýt Michala nevím jestli bych ještě žil. Tímto mu děkuji za pomoc a podporu. Každopádně místa je opravdu moc. Může dorazit opravdu každý, i ten kdo se všas nenahlásil......
Tak zdar ve čtvrtek. HAD
Tak zdar ve čtvrtek. HAD
Snake napsal:Čau Babyne, jelikož je nás letos opravdu hodně málo, mám trochu problém s jídlem. Ale buď v klidu, při nejhorším je ve vsi hromada restaurací a obchod je taky opodál. Hlavně už to nikdo prosím nerušte, jinak je po všem.... Měj se draku.baby napsal:Zdar Hade ... hele tak jak to je z jidlem? Mam se priporavit nejak, nebo budeme mit zase snidane a vecere?
Zdar jasny, jen se ptam, jestli neco nenakupit uz ted . Proste skocim do kaufu a naladuju vozik dobrotama a s tim vyzijem . Eventualne si s Ver uskocime na nejakou dobrotku do restaurace.
Čau Babyne, jelikož je nás letos opravdu hodně málo, mám trochu problém s jídlem. Ale buď v klidu, při nejhorším je ve vsi hromada restaurací a obchod je taky opodál. Hlavně už to nikdo prosím nerušte, jinak je po všem.... Měj se draku.baby napsal:Zdar Hade ... hele tak jak to je z jidlem? Mam se priporavit nejak, nebo budeme mit zase snidane a vecere?
Zdar Hade ... hele tak jak to je z jidlem? Mam se priporavit nejak, nebo budeme mit zase snidane a vecere?
Hele hošíci, co to tady je? Čichám nějaké porejpáníčko Zítra vyrazím zahřát gumy. Když ten Stoner končí, tak ať je za něho kvalitní náhrada.Sobi napsal:to raději ne, to by Had mohl taky zachřestit, ocesem a bylo by zle .
to raději ne, to by Had mohl taky zachřestit, ocesem a bylo by zle .
To bys nám zase mohl ukázat jak se nasazuji nepromok
baby napsal:Snake napsal:Jelikož se mám letos náš sraz kříží s Motosprintem, zajedeme se v sobotu podívat na sprint. Trochu jim tam zabubláme
Fiha, takze te uvidime na startu?
Nene Baby, to bych nestíhal. Jen okouknem pár strojoven a pojede na projížďku. A na oběd do našeho Racka na Lipno. Doufám , že letos aspoň bude počasí
Snake napsal:Jelikož se mám letos náš sraz kříží s Motosprintem, zajedeme se v sobotu podívat na sprint. Trochu jim tam zabubláme
Fiha, takze te uvidime na startu?
Jelikož se mám letos náš sraz kříží s Motosprintem, zajedeme se v sobotu podívat na sprint. Trochu jim tam zabubláme
Ahoj, jj. Zařadil jsem nejvyšší rychlostní stupeň a makám na obou strojích sec mi 24 den dovoluje, řekněme, že pokud opravdu klapnou i kapoty, tak si budu moct vybrat na které pojedu
Tak chlapi sraz se blizi .... nejake nove info?
za sebe muzu rict, ze jedu nakonec vozem s moto na voziku :-/ naklady na cestu by me asi jinak dost zruinovali
za sebe muzu rict, ze jedu nakonec vozem s moto na voziku :-/ naklady na cestu by me asi jinak dost zruinovali
Vingos napsal:Čusbus..Bejbine, já možná vyrazím už ve štvrtek po práci a budu se asi muset vrátit v sobotu na noční do práce...ještě to zkusím vyřešit a písnu..pokud bych sehnal za sebe náhradu, tak bych teda jel až v pátek a do neděle ..pokud by jsme jeli společnou cestou..bohužel od nás v práci se na noční víkendové směny nikomu moc nechce..každý si ty volné víkendy chce užívat doma
Zdar, tak jsem vcera spocital naklady a mozna cestu budu muset prekvalifikovat, pac me benzin vyjde asi na 3tis a Veru pojede vlakem coz bude cca asi 1600. Takze uvazuju, ze si pujcim nejakeho naftaka s taznym a cesta nas vyjde na 1500 . Jeste se ale uvidi jestli neco sezenu
Čusbus..Bejbine, já možná vyrazím už ve štvrtek po práci a budu se asi muset vrátit v sobotu na noční do práce...ještě to zkusím vyřešit a písnu..pokud bych sehnal za sebe náhradu, tak bych teda jel až v pátek a do neděle ..pokud by jsme jeli společnou cestou..bohužel od nás v práci se na noční víkendové směny nikomu moc nechce..každý si ty volné víkendy chce užívat doma
Anonymní- Anonymní
Lubore v kolik budes vyjizdet od sebe na sraz?
Jo a stejny dotaz na Vingose budu to brat asi kolem tebe
Jo a stejny dotaz na Vingose budu to brat asi kolem tebe
Strana 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Plánované AKCE 2010!!!! - MEETING 2010
» Mydlák 2012
» Chata Baby 2012 :)
» Jižní Čechy tour 2012 ...... :-D
» In vino veritas, aneb Hostěradice, listopad 2012
» Mydlák 2012
» Chata Baby 2012 :)