Chata Baby 2012 :)
+6
PODAS
Lubor
Snake
Sobi
Dan
baby
10 posters
Honda VTR-SP :: AKCE :: Minulé
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Re: Chata Baby 2012 :)
Super akce..díky Bejbymu za luxusní áčkohotel ..a příště se těším na další srázek..dojel jsem v poho ve vší opatrnosti ..zadní guma vydržela, jen už byl po celém obvodě ocelový kord.. hned přes týden holku přezuju do nových gum ať si ještě trochu pojezdím..čusbus, chlapci a chlapi ..
PS: Dane, za dnešní Valeho úspěch mám radost...
PS: Dane, za dnešní Valeho úspěch mám radost...
Anonymní- Anonymní
Tady jsou nějaké fotky z mího mobilu http://danvtrsp1.rajce.idnes.cz/SP_sraz_Babyho_chata_2012
Sato napsal:Zdravim všechny dojel jsem v pohodě akce se mi líbila fotky jsou super.
Tak a mame to kompletni. Vsichni ve zdravi dorazili domu.
Ted uz necham na Luborovi at vymysli terminy na setkani ve sklépku i s našima polovičkama .
Jesště jednou dík všem, kteří dojeli a jsem rád, že se akce líbíla. Ještě teď se usmívám nad Luborovým vyprávěním a Jardových hláškách
Myslím, že jsme dorbá parta "kluků" se správým náhledem na život!
Naposledy upravil baby dne Sun Sep 16, 2012 8:42 am, celkově upraveno 2 krát
baby- Poèet pøíspìvkù : 1465
Zdravim všechny dojel jsem v pohodě akce se mi líbila fotky jsou super.
Sato- Poèet pøíspìvkù : 6
Jo jeste sprava pro hada skoda zes nemohl prijet tesim jsem se na tebe a to nejsem 4 procetni ale co je dneska normalni
Smejky- Poèet pøíspìvkù : 403
Jo jeste sprava pro hada skoda zes nemohl prijet tesim jsem se na tebe a to nejsem 4 procetni ale co je dneska normalni
Nazdar panove je dobre ze jste vsichni dojeli v poradku ja jsem na benzine za hanovrem Uz jsem zacal hledat misto pro sraz ale musime se domluvit z hadem co on na to nechci ho nejak obchazet jinak babyne super pochvala kdyby tam byli nejake chyby tak sory cesky umim ale detluju to na mobilu
Díky pane !!!
kucíííí, tady jsou fotky. I se Stigem, na reportu zapracuju co nejdříve.
http://sobik76.rajce.idnes.cz/2012_16_9_SP_sraz_Chata_Baby/
http://sobik76.rajce.idnes.cz/2012_16_9_SP_sraz_Chata_Baby/
Zdarec :-)
I já sem dojel cely a v pořádku takže konec akcičky doběhl v poklidu. Dík všem a hlavně Lukinovi za supr víkend, že jsem se moh zase s vámi sejít, pokecat a poznat pár nových lidiček :-) Už mi to kua dlouho chybělo!
No Smejky, myslím že už je nejspíš rozhodnuto kam příště :-D Já sem teda pro!
I já sem dojel cely a v pořádku takže konec akcičky doběhl v poklidu. Dík všem a hlavně Lukinovi za supr víkend, že jsem se moh zase s vámi sejít, pokecat a poznat pár nových lidiček :-) Už mi to kua dlouho chybělo!
No Smejky, myslím že už je nejspíš rozhodnuto kam příště :-D Já sem teda pro!
Houdek- Poèet pøíspìvkù : 74
Sobi napsal:Jo a fotky už "louduju" na rajče...
Čupr
jojo, vedle tohodle sloupu veřejného osvětlení, byl jsem se tam dnes kouknout. http://www.mapy.cz/s/5aoS viz bod
Sobi napsal:Ahoj všem, jsem rád, že se všichni dostali domů bezpečně, teda akorát Saťák se zatím neozval.
Baby díky za čas, zázemí..... Bylo to Zuuuper!! Jsem rád, že jsme poznali dva nové blázny a myslím, že to stálo za to. Doufám, že se vám zamlouvala i vyjížďka, třeba příští rok bude nový asfalt už všude
Ještě jednou díky Baby a další pokračování???? Zřejmě Smejkyho Vysočina 2013!!!!! A taky okruh 2013.... no uvidíme.
Zdar Sobi
Smejkyho Vysočina zní dobře .....
Svzeni bylo fajn, akorat priste min vesnic a vice takovej useku jako na ceste k tobe z PL . Jestli muzes jeste na rajce nahodit fotky, nebo je jeste lepe poslat treba prez uschovnu, tak to bude uplne zuuper . Pac jsem si blbec je zapomel stahnout z te karty....
Saťák snad ještě pisne.
Pro Lubora: myslím, že to bylo přesně tady .... http://www.mapy.cz/s/5amj
http://goo.gl/maps/eAAfS
Ahoj všem, jsem rád, že se všichni dostali domů bezpečně, teda akorát Saťák se zatím neozval.
Baby díky za čas, zázemí..... Bylo to Zuuuper!! Jsem rád, že jsme poznali dva nové blázny a myslím, že to stálo za to. Doufám, že se vám zamlouvala i vyjížďka, třeba příští rok bude nový asfalt už všude
Ještě jednou díky Baby a další pokračování???? Zřejmě Smejkyho Vysočina 2013!!!!! A taky okruh 2013.... no uvidíme.
Zdar Sobi
Zdar Sobi
Čau pánové, tak taky hlásím, že jsme s Jardou přijeli v pořádku domu. Cesta byla perfektní a tímto se ti Lubore omlouvám za "severní trasu". Ta navigace mě poslala přes Polsko a to jsem nevěděl. Během cesty jsme na benzínce zkoukli Moto GP, Valentino je zpět .
Mimořádná pochvala a dík patří Babynovi za zorganizování skvělýho srazu.
Mimořádná pochvala a dík patří Babynovi za zorganizování skvělýho srazu.
Taky jsem dojel domů kupodivu bez teréní vložky. Vzhledem k tomu, že jsem se svěřil do péče Danovi a jeho GPS, vzal jsem to severní "zkratkou" a cestu si natáh cirka o 120 km. No co už, aspoň jsem se pořádně projel, za víkend přesně 777 km. Pěkný číslo. Sraz hodnotím jako naprosto skvělý, místo parádní /až na ten příjezd přes ten kopec teda/, lidi výborní, tak si jen přát, ať to příště zase vyjde.
Speciální dík Babymu za nápad, organizaci a poskytnutí perfektního zázemí.
Speciální dík Babymu za nápad, organizaci a poskytnutí perfektního zázemí.
Tak hlesim ze jsem dojel celej!!! Jedinej zadrhel byl ze mi upadla SPZka!!! Ale nastesti mi spadla ne zadni kolo a to mi ji katapultovalo do nohy tak ze jsem zastavil, Spz hodil do batohu a pokracoval pres Malou Moravku kde byly rizkovi hody (tak ze jsem poobedval) a valil domu!!! Akce byla super, jsem nadsen a prave strebavam zazitky!!!! Jsem rad ze jsem vas vsechny poznal!!!! Tak na dalsim sraze AHOJ!!!!
KNEDLA- Poèet pøíspìvkù : 82
Zdar chlapi, tak jsem dorazil v poradku domu. Diky vsem za ucast a za pohodove straveny vikend. Snad se vam libil a treba za rok to muzeme zopakovat .
...zdar ESpé-trubky ..zítra před večeří mě tam čekejte..snad cestou nezmoknu..ale starý komunista Sobík mi slíbil, že už pršet nebude....
..jo, kdyby měl někdo chuť na trochu burčáku z jihu moravy, toš napište..cestou bych vzal nějakou butylku aby se mi líp jelo..
..jo, kdyby měl někdo chuť na trochu burčáku z jihu moravy, toš napište..cestou bych vzal nějakou butylku aby se mi líp jelo..
Anonymní- Anonymní
Zdarec všem :-) Pokud se zítra nic nevy.... tak dorazím taky. Už se těším ;-) to nara
Houdek- Poèet pøíspìvkù : 74
Super pane . V sobotu nejspis bude nejaka vyjizdka, ale podle pocasi a stupnu bychom klidne do tech 10h mohli pockat...tel na me tady mas , tak kdyz tak pisni sms.
Ahoj klubaci, odpoved na Sobiho pozvankovi meil a pozdni reakce na akci poradanou u Babynka!
Pokavad se nestane neco neocekavano tak mam v planu take dorazit!!! Je to tady za humnama tak ze to je skoro povinost se uz konecne predstavit osobne predsedovi a tak zvanemu TVRDEMU ULTRAS JADRU SP CLUBU!!!
Dorazil bych ale az v sobotu tak kolem 10hod. driv to bouzel nepujde!!!!!
Tesim se na vas KNEDLA
Pokavad se nestane neco neocekavano tak mam v planu take dorazit!!! Je to tady za humnama tak ze to je skoro povinost se uz konecne predstavit osobne predsedovi a tak zvanemu TVRDEMU ULTRAS JADRU SP CLUBU!!!
Dorazil bych ale az v sobotu tak kolem 10hod. driv to bouzel nepujde!!!!!
Tesim se na vas KNEDLA
KNEDLA- Poèet pøíspìvkù : 82
Zdar Dane, uz se na vas s Jardou tesim, jinak odkaz je dole v prvnim prispevku, ale jeste ho tady radsi dam znova Snad tohle bude stacit, pripadne adresa je Petrovice ok. Bruntál č.p.21
http://goo.gl/maps/4sXgK
Ještě přidávám své služební tel. číslo, protože tam nefunguje moc dobře vodafoune. V případě, že se ztratíte nebo budete něco potřebovat budu na čísle 734 847 883
http://goo.gl/maps/4sXgK
Ještě přidávám své služební tel. číslo, protože tam nefunguje moc dobře vodafoune. V případě, že se ztratíte nebo budete něco potřebovat budu na čísle 734 847 883
Strana 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Jeseníky Babyho chata č.2
» Jeseníky Babyho chata č.3
» Mydlák 2012
» Jižní Čechy tour 2012 ...... :-D
» Termín konání srazu Mydlák 2012
» Jeseníky Babyho chata č.3
» Mydlák 2012
» Jižní Čechy tour 2012 ...... :-D
» Termín konání srazu Mydlák 2012