Jeseníky Babyho chata č.2
+4
Smejky
Lubor
Sobi
baby
8 posters
Honda VTR-SP :: AKCE :: Minulé
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Re: Jeseníky Babyho chata č.2
JO JO Babyne velký dík za péčí kterou jsi nám věnoval,bylo to super. Taky díky Sobovi, zase jsi nás pěkně protáhl po pěkných silničkách. No a jak už bývá zvykem opět jsem se nasmál že mě břicho bolí ještě teď. Už se těším na vínečko.
PS: Lubore jak jsem na benzínce slíbil tak i vykonal. Protože mě SPéčko dovezlo bezpečně domu dostalo se mu konečně pořádné péče.
3 hodiny jsem makal a už se leskne jak nové.
PS: Lubore jak jsem na benzínce slíbil tak i vykonal. Protože mě SPéčko dovezlo bezpečně domu dostalo se mu konečně pořádné péče.
3 hodiny jsem makal a už se leskne jak nové.
Smejky- Poèet pøíspìvkù : 403
Partyjo i ja dojel v pořadku dom akce to byla luxusni. Babynovi za vše moc dík. Jsem rad že jsem nezdrhnul v sobotu večer. Svezl jsem se paradně
Houdek- Poèet pøíspìvkù : 74
Já už jsem také doma. Pánové bylo mi ctí Vás hostit . Jsem rád, že se Vám u mě líbilo a s tou chválou šetřete, ještě mi to vleze do hlavy!
Už se těším na další setkání u vínka
Už se těším na další setkání u vínka
baby- Poèet pøíspìvkù : 1465
Já jsem taky v pořádku doma. Babymu velký dík za azyl. Zázemí parádní, tolik klidu a ticha jsem si už dlouho "neužil". Největším zážitkem byly 2 hodiny hlubokého spánku v sobotu po té, co ostatní vyrazili na výlet a potom hodnotná večerní sexulogická přednáška, založená na vlastních zkušenostech. A samozřejmě grilovačka.
Rád jsem všechny viděl a těším se na vás při dalším putování za vínem.
Rád jsem všechny viděl a těším se na vás při dalším putování za vínem.
Panove hlasim ze jsem doma!!!! Akce paradni a organyzace a zazemi ktere nachystal Bejbin vyborne!!!! VELKA DEKOVACKA
KNEDLA- Poèet pøíspìvkù : 82
Tak vše je připraveno a já vyhlížím kde jsou ti rychlíci! Asi se flákejí na Sedle!
tak ještě poslední info, projel jsem dnes pracovně.... půl trasy nejdelší projížďky a zatím bez bláta, tak snad je to nenapadne v pátek
hej hola, dobrá zpráva pro ty, kteří chtějí přijet přes Č. sedlo a Jeseník. Uzávěru posunuli až od 1.10.2014!!!!
U mě rozhodne to, jak se budu v pátek cítit, bo jsem v poslední době tak nějak zdravotně v prdeli.
Pánové Spolubikeři ...ještě jednou potvrzuji účast za jakého koliv počasí jen to asi neklapne až do neděle....rád bych vyfičel v sobotu odpoledne....což je ,ale pořád široký časový radius
Jirka R- Poèet pøíspìvkù : 81
Jo Jo zatím to vypadá, že jsi Babyne objednal dobré počasí snad to vydrží. Pro Soba,když Jaroušek vše stihne přijede už ve čtvrtek ke mě a pak by jsme se mohli někde setkat jako minule. Když nebude stíhat tak jsme už domluvení že se v pátek sejdem v Králíkách na benzině.
Zdar pánové, tak jsem koukal na předpověď počasí a mohlo by akorát na víkend vyjít .
Tady je seznam zatím přihlášených účastníků, jestli jsem na někoho zapoměl tak mi to pisněte, nebo zavolejte ( 777886427).
Sobi
Baby
Jirka R
Knedlik
Houdek
Lubor
Jarda
Smejky
Ve čtvrtek jedu nakoupit nějaké to maso na grill, tak pokud se ještě někdo rozhodne přijet tak mi dejte včas vědět.
Tady je seznam zatím přihlášených účastníků, jestli jsem na někoho zapoměl tak mi to pisněte, nebo zavolejte ( 777886427).
Sobi
Baby
Jirka R
Knedlik
Houdek
Lubor
Jarda
Smejky
Ve čtvrtek jedu nakoupit nějaké to maso na grill, tak pokud se ještě někdo rozhodne přijet tak mi dejte včas vědět.
Ahoj, jak Baby psal.... Kdo bude přijíždět od Jeseníku přes Zlaté Hory a pak do kopce, tak Zlatohorská strana je pořád taková, no prostě starší, ale potom z kopce dolů k Babymu je fungl nový asfalt (tzn že enduro vložky je jen půl ) . Apropo abych nezapomněl, Červenohorské sedlo by mělo být v tu dobu již neprůjezdné!!!!!. JInak dnes jsem projel a okoukl Jeseník - Javorník - po hranicích zpět do Mikulovic a vše zatím pěkňounké, příkopy vysekané čerstvě, takže je vidět do zatáček, ale otázka kdy najedou do polí oráči.... pak by to mohlo být zadělané od hlíny, uvidíme za čtrnáct dní.
PS: pro skeptiky: dědin minimálně, autem průměr cca 100km/h
PS: pro skeptiky: dědin minimálně, autem průměr cca 100km/h
nazdar drahoušci.... tři malé návrhy svezení. Od 130 do 260km (dle počasí, však uvidíme)
to Lubor: no to víš, okruh bez obcí máte jen v Brně a někteří v Mostě....
a
a
to Lubor: no to víš, okruh bez obcí máte jen v Brně a někteří v Mostě....
a
a
Lubore toho bych se v Jeseníkách nebál, že není kde . Navíc mám příjemnou zprávu, že ten kopec kousek od chaty opravili z jedné strany. Sobík to tam má namotané
Zdar panové, jelikož se tento srazík již nezadržitelně blíží, tak ještě pár informací.
Místo, pokud ještě někdo neví je zde: http://goo.gl/maps/0IOTd
Ubytování je stanoveno na lidových 100kč/den.
Jídlo už bude trošku složitější, ale zatím to vidím takto:
- Večeře: grilování, koupím maso (vepřové, kuřecí), dle odhadu osob a to si ugrilujeme v pátek a v sobotu.
- Obědy: tady počítám, že tak jak klasicky při vyjížďce, ale záleží na počasí. Dá se zajít do cca 3km vzdálené hájenky.
- Snídaně: tady asi pomůže nejvíc Sobík, který by nakoupil čerstvé suroviny na sobotu a neděli ráno .
- Dopňování tekutin: tak tady bych vzal opět jeden 30L sud 12° piva.
Čas srazu, počítám, že na místě budu v pátek 5.9. nejpozději kolem 16h. Možná i dříve, pokusím se zmizet z práce .
Program srazu je spíše ztmelování kolektivu a dle počasí vyjíždky do okolí, které má nejlépe našlápnuto náš predseda, takže Vás provede.
Těším se se na setkání s Vámi o to víc, že mi nevyšel letošní sraz na Vysočině!
Místo, pokud ještě někdo neví je zde: http://goo.gl/maps/0IOTd
Ubytování je stanoveno na lidových 100kč/den.
Jídlo už bude trošku složitější, ale zatím to vidím takto:
- Večeře: grilování, koupím maso (vepřové, kuřecí), dle odhadu osob a to si ugrilujeme v pátek a v sobotu.
- Obědy: tady počítám, že tak jak klasicky při vyjížďce, ale záleží na počasí. Dá se zajít do cca 3km vzdálené hájenky.
- Snídaně: tady asi pomůže nejvíc Sobík, který by nakoupil čerstvé suroviny na sobotu a neděli ráno .
- Dopňování tekutin: tak tady bych vzal opět jeden 30L sud 12° piva.
Čas srazu, počítám, že na místě budu v pátek 5.9. nejpozději kolem 16h. Možná i dříve, pokusím se zmizet z práce .
Program srazu je spíše ztmelování kolektivu a dle počasí vyjíždky do okolí, které má nejlépe našlápnuto náš predseda, takže Vás provede.
Těším se se na setkání s Vámi o to víc, že mi nevyšel letošní sraz na Vysočině!
No to každopádně, mám radost, nemusím nic honit a v klídku přijed. Jen škoda že Dan nemůže
Takže pánové nakonec tedy po potvrzení s Jardou se termín nastavuje na 5-7.9.!!!
Edit: a jen pro upřesnění počítám, že přijedete na mašinách
Edit: a jen pro upřesnění počítám, že přijedete na mašinách
Tak jestli dan nemuze ani druhy termin tak to zkuste prehodnotit na prvni
Strana 1 z 2 • 1, 2
Honda VTR-SP :: AKCE :: Minulé
Strana 1 z 2
Povolení tohoto fóra: