Jeseníky Babyho chata č.2
+4
Smejky
Lubor
Sobi
baby
8 posters
Honda VTR-SP :: AKCE :: Minulé
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: Jeseníky Babyho chata č.2
Tak jsem to možná trochu uspěchal Dan bohužel asi nemůže ani druhý termín a uvidímě co Jarda....
baby- Poèet pøíspìvkù : 1465
Takže po předběžném obvolání Jardy, Knedlíka a Houdka bych to směřoval tedy na ten druhý termín 12-14.9. Doufám tedy, že Danovi ten druhý termín vyhovuje . Bohužel pro Smejkyho ., ale aspoň na jednu noc se ukáže .
Jinak co budem pít a jíst to dořešíme, jakmile si schválíme termín.
Jinak co budem pít a jíst to dořešíme, jakmile si schválíme termín.
Dane, jak je na tom Jarda?
Babyne tak máme oba špatnej kalendář,protože mě to taky vyšlo na výkendy. Jinak se u mě nic nemění pořád se mi víc hodí první termín. Když bude 2 termín odjedu už v sobotu.
Smejky- Poèet pøíspìvkù : 403
A do prd... jsem asi vzal špatný kalendář do ruky .... takže oprava 5.9. - 7.9. a nebo 12.9. - 14.9. uf, tak snad jsem nezpůsobil žádné komplikace .
Čau Babine, co to máš za kalendář? Ty tvoje termíny jsou od pondělí do středy http://kalendar.beda.cz/2014-9? . Jinak když to bude ten první termín tak určitě nepřijedu, protože jsem odvelenej na na týdenní školení na kriminalistickou školu do Pardubic.
Mě by se hodil první termín 8-10.
Smejky- Poèet pøíspìvkù : 403
Já letos opět nic nenajezdil a tak bych si rád udělal výlet, takže přijedu. Termíny jsou mi jedno, přizpůsobím se.
Jeseníky Babyho chata č.2
Zdar pánové. Se Sobíkem jsme tak uvažovali jestli bychom neudělali malý srazík zase u mě na chajdě v Jesníkách. Předběžne jsem zjistil, že v září tam nikdo nebude, takže přícházejí v úvahu tyto víkendy ... 8.9.-10.9. nebo 15.9.-17.9. Víc jich psát nebudu protože jak to znám bude to kontraproduktivní . Ze začátku jsme myslel, že by to byl jen lokální srazík tady ze severní moravy, ale co mi Sobík říkal tak by byl větší zájem . Ubytovací kapacity jsou tak na cca 14 lidí. V případě zájmu pak hodím ještzě bližsí info .
Strana 2 z 2 • 1, 2
Honda VTR-SP :: AKCE :: Minulé
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: