Termín konání srazu Mydlák 2012
+2
Smejky
Snake
6 posters
Honda VTR-SP :: AKCE :: Minulé
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: Termín konání srazu Mydlák 2012
hittmi napsal:Ahoj SPdrací :-)
Účast také potvrzuji ! příjezd ale stíhám až v pátek odpoledne, cca kolem jedné. Stihnu vás, nebo v tu dobu už je plánován odjezd na vyjížďku? případně bych se přizpůsobil :-)
Těším se na vás !
Zdar, jsem rád , že přijedeš. Dnes budu psát příspěvek ohledně potvrzení účasti. S dojezdem si nelam hlavu. Ulož si moje číslo 602429132 a zavoláme si, ju? Hlavní je že přijedeš!!!!! Měj se.
Snake- Poèet pøíspìvkù : 736
Ahoj SPdrací :-)
Účast také potvrzuji ! příjezd ale stíhám až v pátek odpoledne, cca kolem jedné. Stihnu vás, nebo v tu dobu už je plánován odjezd na vyjížďku? případně bych se přizpůsobil :-)
Těším se na vás !
Těším se na vás !
Anonymní- Anonymní
Zdravím dvouhlavé příznivce pokud mi zbyde nějaký ten den dovolené, přijedu též..klasicky mám celý víkend pracovní..sice se mi na jih Čech moc nechce, ale co už s Vama, plantážníci..
Anonymní- Anonymní
Tak koukám staré jádro opět na pohodu Doufejme , že se sjede co nejvíc lidí. Ceny letos jsou mírně vyšší , je to ale snesitelné, benzín je na tom hůř Naplánuji zase vyjížďky, nějakou zábavu, letos snad vyjde ten bowling. Michal se pokusí zajistit Matěje Smrže, zajedeme za ním na kus řeči..... Je toho dost na přemýšlení. Kdyby jste měl někdo konkrétní přání, dejte vědět.
Zdarm miro tak ja su snad taky jasnej a budu nejspis od patku do nedele ..snad to nekde nezahodim a budu taky na SP :-P
baby- Poèet pøíspìvkù : 1465
Čau Míro, já s Jardou jsme taky jasný, oba dva na SP a od čtvrtka do neděle .
Už se těším. Doufám že pán v hospodě bude mít kakao
Smejky- Poèet pøíspìvkù : 403
Termín konání srazu Mydlák 2012
Ahoj všem !!!!! Jelikož je anketka u konce, zahájil jsem přípravy na náš první letošní slet Mydlák 2012.
Místo akce: Autokemp Mydlák, Zliv, Jižní Čechy. Pro nové členy viz odkaz http://www.mydlak.ic.cz/
Termín konání: 31.5.2012 až 3.6.2012
V průběhu příštích dnů Vás budu informovat o programu. Občerstvení plánuji v podobné formě jako minulý rok. Doufám, že počas bude lepší a já nebudu muset likvidovat další pláštěnku
Pokusím se program naplánovat tak, aby se opravdu nikdo nenudil.
Věřím , že se všichni pokusíte zapomenout na všední starosti a přijedete všichni nasát atmosféru bezstarostného víkendu a opravdu dobré party.......
HAD
Místo akce: Autokemp Mydlák, Zliv, Jižní Čechy. Pro nové členy viz odkaz http://www.mydlak.ic.cz/
Termín konání: 31.5.2012 až 3.6.2012
V průběhu příštích dnů Vás budu informovat o programu. Občerstvení plánuji v podobné formě jako minulý rok. Doufám, že počas bude lepší a já nebudu muset likvidovat další pláštěnku
Pokusím se program naplánovat tak, aby se opravdu nikdo nenudil.
Věřím , že se všichni pokusíte zapomenout na všední starosti a přijedete všichni nasát atmosféru bezstarostného víkendu a opravdu dobré party.......
HAD
Strana 2 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Plánované AKCE 2010!!!! - MEETING 2010
» Mydlák 2012
» Chata Baby 2012 :)
» Jižní Čechy tour 2012 ...... :-D
» In vino veritas, aneb Hostěradice, listopad 2012
» Mydlák 2012
» Chata Baby 2012 :)
» Jižní Čechy tour 2012 ...... :-D