První sraz 2011 Jižní čechy tour!!!!
+8
Smejky
Dave
baby
Lubor
Vítek
Dan
Sobi
Snake
12 posters
Honda VTR-SP :: AKCE :: Minulé
Strana 3 z 3
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: První sraz 2011 Jižní čechy tour!!!!
Je mi ctí presidento!!!!Sobi napsal:Ahoj Míro, u mě máš jasno, že?? Potvrzuji, snad to z Manu stihnu.... Sobi
Snake- Poèet pøíspìvkù : 736
Díky Ridicku!!!! Mám Těredick napsal:Snejku ty bejku: To je jasné že se sa tam dovalím a budeme dva, tak s tím počítej.
Snejku ty bejku: To je jasné že se sa tam dovalím a budeme dva, tak s tím počítej.
Anonymní- Anonymní
Ahoj Míro, u mě máš jasno, že?? Potvrzuji, snad to z Manu stihnu.... Sobi
Wau, no, tak to je teda pěkně šibeniční termín na rozhodnutí. Já si moc přeji účast a přitelkyně také, ale bude mít akorád období zkoušek, a přesné datum nevim, takže to nemohu potvrdit, bohužel. Takže tak dopředu nemohu říct jestli sám nebo ve dvou.
A pokud bych už teda jel, i sám, tak já se klíďo složim do stanu, stejně to mam nejradši
A pokud bych už teda jel, i sám, tak já se klíďo složim do stanu, stejně to mam nejradši
Anonymní- Anonymní
První sraz 2011 Jižní čechy tour!!!!
Zdar klubáci!!!! Rok se sešel s rokem, takže je na mě abych uspořádal náš další , doufám opět vydařený srazík. Na začátek jedna nepříjemná zpráva. Albrechtice jsou bohužel OUT, majitelka se zaměřila pouze na dětičky a jejich ozdravné pobyty. Nu což, zdraví dětí je určitě na prvním místě . Proto přináším jinou určitě plnohodnotnou alternativu. Nejprve začnu tím nejdůležitějším. Jelikož jsou letos jižní čechy už nyní hodně obsazené, nemám jinou možnost a stanovuji pouze jeden termín, a to sice od čtvrtka odpoledne 16.6.2011 do 19.6.2011.[i].
Sraz se bude konat v kempu nedaleko Českých Budějovic. Zde je odkaz na webhttp://www.mydlak.ic.cz/index.html.
A nyní se dostávám k nejdůležitějšímu. Účast všech pilotů potřebuji potvrdit nejpozději do příštího pondělí 21.2.2011.
Asi jste trochu šokováni, bohužel z důvodu velkého zájmu lidí, jsem nucen majitelem potvrdit do tohoto termínu přesný počet lidí. Proto prosím všechny, aby se vyjádřili co nejdříve na našem webu, nebo na můj mail miroslav.soucek@seznam.cz Každopádně kemp je opravdu super. Koupání, hospůdka, jídlo zajistím.... Další program mohu plánovat ke spokojenosti všech. Určitě budu chtít znát Vaše názory a přání. Toto vše se bude odvíjet od základní věci.... POTVRZENÍ ÚČASTI!!!
Takže ještě jednou prosím všechny, dejte vědět a přijeďte všichni, uděláme si parádní víkend!!!!!!!
Zdraví HAD
Sraz se bude konat v kempu nedaleko Českých Budějovic. Zde je odkaz na webhttp://www.mydlak.ic.cz/index.html.
A nyní se dostávám k nejdůležitějšímu. Účast všech pilotů potřebuji potvrdit nejpozději do příštího pondělí 21.2.2011.
Asi jste trochu šokováni, bohužel z důvodu velkého zájmu lidí, jsem nucen majitelem potvrdit do tohoto termínu přesný počet lidí. Proto prosím všechny, aby se vyjádřili co nejdříve na našem webu, nebo na můj mail miroslav.soucek@seznam.cz Každopádně kemp je opravdu super. Koupání, hospůdka, jídlo zajistím.... Další program mohu plánovat ke spokojenosti všech. Určitě budu chtít znát Vaše názory a přání. Toto vše se bude odvíjet od základní věci.... POTVRZENÍ ÚČASTI!!!
Takže ještě jednou prosím všechny, dejte vědět a přijeďte všichni, uděláme si parádní víkend!!!!!!!
Zdraví HAD
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Plánované AKCE 2010!!!! - MEETING 2010
» Jižní Čechy tour 2012 ...... :-D
» Mydlák Jižní čechy 2011
» Sraz jaro 2016 ANKETKA
» Vysočina tour 2018
» Jižní Čechy tour 2012 ...... :-D
» Mydlák Jižní čechy 2011
» Sraz jaro 2016 ANKETKA