První sraz 2011 Jižní čechy tour!!!!
+8
Smejky
Dave
baby
Lubor
Vítek
Dan
Sobi
Snake
12 posters
Honda VTR-SP :: AKCE :: Minulé
Strana 2 z 3
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: První sraz 2011 Jižní čechy tour!!!!
Jasně Roko počítám s Tebou... Měj se.Roko napsal:Čao, lákavá nabídka tu bych mohl těžko odmítnout Zítra upřesním jestli bych dojel sám, nebo s jedním parťákem. Ale nejsem schopnej přijet dřív než v pátek večer
Tak, vyřešené. Poprosil bych o reservačku pro dvě osoby od 17-tého Děkuji
Snake- Poèet pøíspìvkù : 736
Ahoj :-)
Bude to pro mě premiéra a o to víc se těším Takže se mnou také počítej
Mám zrovna v tomto datumu zkouškové období, takže nevím jestli dorazím ve čtvrtek, každopádně nejpozději v pátek jsem tam jak na VTR SP-1
těším se a díky :-)
Bude to pro mě premiéra a o to víc se těším Takže se mnou také počítej
Mám zrovna v tomto datumu zkouškové období, takže nevím jestli dorazím ve čtvrtek, každopádně nejpozději v pátek jsem tam jak na VTR SP-1
těším se a díky :-)
Anonymní- Anonymní
Čao, lákavá nabídka tu bych mohl těžko odmítnout Zítra upřesním jestli bych dojel sám, nebo s jedním parťákem. Ale nejsem schopnej přijet dřív než v pátek večer
Roko- Poèet pøíspìvkù : 203
Snake napsal:No Houdku Houdku to mi neříkej tohleto Ne, promiň, bohužel pokud tě nepotvrdím do úterý, nebudu absolutně schopný Ti odpovědět jestli bude volno v chatce. Víš co? Pokus se to nějak vyřešit , ju? Já budu v úterý vědět víc, napíšeme si,ju? Měj se!!!!Houdek napsal:Zdarce draci, koukám, že vás pěkně přibýva a opět to vypadá na klasickou sestavu :-) Ja se k vám na jich těšíl jak malý, akorát pro mě termín pěkně na pitšu!!! Ráno 18.6. odjíždím směr Fagaraš nach Romania. Sice to není ještě uplně pevný termín, pač se možna pojede o týden dřív, ale to nic neřeší bo se jede na 10dní a to by bylo upě v p...
Hade, zajímalo by mě jaká možnost ubytka by byla pro předem nenahlášené? Budu se to snažit nějak rychle pořešit, pač hrozně chcu dojet. No vidim to na solo odjezd do toho Rumunska na 19.6. večer nebo následující den ráno kua
Hade měl jsem namysli stan??? Jestli se to tam da někde roztáhnout jako provizorka. Každopádně se ještě o víkendu ozvu jak sem dopadnul. Dikec Houďas
Houdek- Poèet pøíspìvkù : 74
No Houdku Houdku to mi neříkej tohleto Ne, promiň, bohužel pokud tě nepotvrdím do úterý, nebudu absolutně schopný Ti odpovědět jestli bude volno v chatce. Víš co? Pokus se to nějak vyřešit , ju? Já budu v úterý vědět víc, napíšeme si,ju? Měj se!!!!Houdek napsal:Zdarce draci, koukám, že vás pěkně přibýva a opět to vypadá na klasickou sestavu :-) Ja se k vám na jich těšíl jak malý, akorát pro mě termín pěkně na pitšu!!! Ráno 18.6. odjíždím směr Fagaraš nach Romania. Sice to není ještě uplně pevný termín, pač se možna pojede o týden dřív, ale to nic neřeší bo se jede na 10dní a to by bylo upě v p...
Hade, zajímalo by mě jaká možnost ubytka by byla pro předem nenahlášené? Budu se to snažit nějak rychle pořešit, pač hrozně chcu dojet. No vidim to na solo odjezd do toho Rumunska na 19.6. večer nebo následující den ráno kua
Ahoj Dane, počítám s Vámi, i s doprovodem. Pozdravuj železného Pepina!!! Těším se na Vás!!!DH napsal:Ahoj hade,
můžeš počítat se mnou, Pepinem a budeme mít doprovod (2 lidi).
DH
Zdarce draci, koukám, že vás pěkně přibýva a opět to vypadá na klasickou sestavu :-) Ja se k vám na jich těšíl jak malý, akorát pro mě termín pěkně na pitšu!!! Ráno 18.6. odjíždím směr Fagaraš nach Romania. Sice to není ještě uplně pevný termín, pač se možna pojede o týden dřív, ale to nic neřeší bo se jede na 10dní a to by bylo upě v p...
Houdek- Poèet pøíspìvkù : 74
Ahoj hade,
DH
DH
Zdar Smejky!!!! Pivo bude a echt!!!! Spolehni se. Počítám s Tebeo, měj se.Smejky napsal:Nazdar Hade taky hlásím účast. Doufám že tam bude zase chytrý pivo
Nazdar Hade taky hlásím účast. Doufám že tam bude zase chytrý pivo
Smejky- Poèet pøíspìvkù : 403
Snake napsal:Zdar Dave, no tak paráda, musím v úterý dát přesný počet lidí, počítám s Váma na pevno, ju? To určitě dáte..... Pozdravuj muže s Ducduc Měj se, jsem rád, že jsi přehodnotil názor a nechal si tu černou krásku..... Je to určitě nejhezčí kombinace, mají jí jen Ti opravdový machří !!!!!Dave Lister napsal:Čau chlapi, tak předběžně potvrzuji moji účast, je to opravdu ještě dost daleko(datumově ). Pravděpodobně dorazím opět s kámošem špagetou(848 ). Mějte se
Čau Míro, tak teda jo, ukecals mě S tou poslední větou máš teda recht
Dave- Poèet pøíspìvkù : 111
Zdar Dave, no tak paráda, musím v úterý dát přesný počet lidí, počítám s Váma na pevno, ju? To určitě dáte..... Pozdravuj muže s Ducduc Měj se, jsem rád, že jsi přehodnotil názor a nechal si tu černou krásku..... Je to určitě nejhezčí kombinace, mají jí jen Ti opravdový machří !!!!!Dave Lister napsal:Čau chlapi, tak předběžně potvrzuji moji účast, je to opravdu ještě dost daleko(datumově ). Pravděpodobně dorazím opět s kámošem špagetou(848 ). Mějte se
Čau chlapi, tak předběžně potvrzuji moji účast, je to opravdu ještě dost daleko(datumově ). Pravděpodobně dorazím opět s kámošem špagetou(848 ). Mějte se
Dave- Poèet pøíspìvkù : 111
Snake napsal:Nazdar draku!!!!! Tvá účast je samozřejmě povinná, to je ti doufám jasné!!!! A přítulku vezmi určitě, bude se jí u nás líbit. Jinak v sobotu jsme se švárou totálně vykoupali LTR. To byl nářez!!! Měj se!!!baby napsal:Taky potvrzuji ucast, ale mam tez akorat zkouskove, tak snad to vsechno klapne!
Jo a dojedu s pritulkou....
Zdar chlape bidna ... ze by te zase tahlo do terenu? .... ja byl LTR s pritulkou provetrat taky ovikendu, ale jen tak aby to vyzkousela, takze zadne divociny.
Jinak ja asi prijedu taky v patek vecer, nicmene to jeste upresnim. Je mi jasne, ze ma ucast je neoddiskutovatelna .
baby- Poèet pøíspìvkù : 1465
Nazdar draku!!!!! Tvá účast je samozřejmě povinná, to je ti doufám jasné!!!! A přítulku vezmi určitě, bude se jí u nás líbit. Jinak v sobotu jsme se švárou totálně vykoupali LTR. To byl nářez!!! Měj se!!!baby napsal:Taky potvrzuji ucast, ale mam tez akorat zkouskove, tak snad to vsechno klapne!
Jasně Lubore, počítám s Tebou, ještě mi upřesníš jestli to dáš od čtvrtka, ju? Měj se.Lubor napsal:Také potvrzuji účast. Přijedu sám, ale možná, že až od pátku, to teď ještě nevím.
Taky potvrzuji ucast, ale mam tez akorat zkouskove, tak snad to vsechno klapne!
baby- Poèet pøíspìvkù : 1465
Také potvrzuji účast. Přijedu sám, ale možná, že až od pátku, to teď ještě nevím.
Zdar Dane,dík za rychlou reakci, pozdravuj Jarouše a těším se!!!!!!Dan napsal:Čau Snaku, tak taky potvrzuji účast a jako vždy přijedu společně s Jardou. Jarda mezi tím rozšířil moto stáj a k Fazerovi přibyl Fároš 954 a tak přijede taky na Hondě
Paráda Víťo, těším se, taky jsem tam loni byl, je to tam dobré....... Počítám s Tebou. Měj seVítek napsal:Míro jedu,to je jasný.Pro ostatní - Mydlák je super kempík.Je to snad ještě lepší,než Nová louka(co jsme byli minule).Rybník na koupání,hospůdka se zahrádkou,vše po ruce.Wowww jen ať vyjde počasí,Vítek
Míro jedu,to je jasný.Pro ostatní - Mydlák je super kempík.Je to snad ještě lepší,než Nová louka(co jsme byli minule).Rybník na koupání,hospůdka se zahrádkou,vše po ruce.Wowww jen ať vyjde počasí,Vítek
Vítek- Poèet pøíspìvkù : 69
První sraz 2011 Jižní čechy tour!!!!
Čau Snaku, tak taky potvrzuji účast a jako vždy přijedu společně s Jardou. Jarda mezi tím rozšířil moto stáj a k Fazerovi přibyl Fároš 954 a tak přijede taky na Hondě
Tak příteli, máš na to týden...to dáš!!!!!Hades napsal:Wau, no, tak to je teda pěkně šibeniční termín na rozhodnutí. Já si moc přeji účast a přitelkyně také, ale bude mít akorád období zkoušek, a přesné datum nevim, takže to nemohu potvrdit, bohužel. Takže tak dopředu nemohu říct jestli sám nebo ve dvou.
A pokud bych už teda jel, i sám, tak já se klíďo složim do stanu, stejně to mam nejradši
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Plánované AKCE 2010!!!! - MEETING 2010
» Jižní Čechy tour 2012 ...... :-D
» Mydlák Jižní čechy 2011
» Sraz jaro 2016 ANKETKA
» Vysočina tour 2018
» Jižní Čechy tour 2012 ...... :-D
» Mydlák Jižní čechy 2011
» Sraz jaro 2016 ANKETKA
» Vysočina tour 2018