Honda VTR-SP
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

První sraz 2011 Jižní čechy tour!!!!

+8
Smejky
Dave
baby
Lubor
Vítek
Dan
Sobi
Snake
12 posters

Strana 2 z 3 Previous  1, 2, 3  Next

Goto down

První sraz 2011 Jižní čechy tour!!!! - Stránka 2 Empty Re: První sraz 2011 Jižní čechy tour!!!!

Příspěvek  Snake Sat Feb 19, 2011 8:47 pm

Roko napsal:Čao, lákavá nabídka tu bych mohl těžko odmítnout Very Happy Zítra upřesním jestli bych dojel sám, nebo s jedním parťákem. Ale nejsem schopnej přijet dřív než v pátek večer Crying or Very sad

Tak, vyřešené. Poprosil bych o reservačku pro dvě osoby od 17-tého Very Happy Děkuji Wink
Jasně Roko počítám s Tebou... Měj se.
Snake
Snake

Poèet pøíspìvkù : 736

Návrat nahoru Goto down

První sraz 2011 Jižní čechy tour!!!! - Stránka 2 Empty Re: První sraz 2011 Jižní čechy tour!!!!

Příspěvek  Anonymní Sat Feb 19, 2011 10:52 am

Ahoj :-)
Bude to pro mě premiéra a o to víc se těším bounce Takže se mnou také počítej Twisted Evil
Mám zrovna v tomto datumu zkouškové období, takže nevím jestli dorazím ve čtvrtek, každopádně nejpozději v pátek jsem tam jak na VTR SP-1 sunny

těším se a díky :-)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Roko Sat Feb 19, 2011 6:16 am

Čao, lákavá nabídka tu bych mohl těžko odmítnout Very Happy Zítra upřesním jestli bych dojel sám, nebo s jedním parťákem. Ale nejsem schopnej přijet dřív než v pátek večer Crying or Very sad

Tak, vyřešené. Poprosil bych o reservačku pro dvě osoby od 17-tého Very Happy Děkuji Wink
Roko
Roko

Poèet pøíspìvkù : 203

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Houdek Thu Feb 17, 2011 10:09 am

Snake napsal:
Houdek napsal:Zdarce draci, koukám, že vás pěkně přibýva a opět to vypadá na klasickou sestavu :-) Ja se k vám na jich těšíl jak malý, akorát pro mě termín pěkně na pitšu!!! Ráno 18.6. odjíždím směr Fagaraš nach Romania. Sice to není ještě uplně pevný termín, pač se možna pojede o týden dřív, ale to nic neřeší bo se jede na 10dní a to by bylo upě v p...
Hade, zajímalo by mě jaká možnost ubytka by byla pro předem nenahlášené? Budu se to snažit nějak rychle pořešit, pač hrozně chcu dojet. No vidim to na solo odjezd do toho Rumunska na 19.6. večer nebo následující den ráno Cool kua
No Houdku Houdku to mi neříkej tohleto Very Happy Very Happy Very Happy Ne, promiň, bohužel pokud tě nepotvrdím do úterý, nebudu absolutně schopný Ti odpovědět jestli bude volno v chatce. Víš co? Pokus se to nějak vyřešit , ju? Já budu v úterý vědět víc, napíšeme si,ju? Měj se!!!!

Hade měl jsem namysli stan??? Jestli se to tam da někde roztáhnout jako provizorka. Každopádně se ještě o víkendu ozvu jak sem dopadnul. Dikec Houďas
Houdek
Houdek

Poèet pøíspìvkù : 74

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Snake Thu Feb 17, 2011 8:10 am

Houdek napsal:Zdarce draci, koukám, že vás pěkně přibýva a opět to vypadá na klasickou sestavu :-) Ja se k vám na jich těšíl jak malý, akorát pro mě termín pěkně na pitšu!!! Ráno 18.6. odjíždím směr Fagaraš nach Romania. Sice to není ještě uplně pevný termín, pač se možna pojede o týden dřív, ale to nic neřeší bo se jede na 10dní a to by bylo upě v p...
Hade, zajímalo by mě jaká možnost ubytka by byla pro předem nenahlášené? Budu se to snažit nějak rychle pořešit, pač hrozně chcu dojet. No vidim to na solo odjezd do toho Rumunska na 19.6. večer nebo následující den ráno Cool kua
No Houdku Houdku to mi neříkej tohleto Very Happy Very Happy Very Happy Ne, promiň, bohužel pokud tě nepotvrdím do úterý, nebudu absolutně schopný Ti odpovědět jestli bude volno v chatce. Víš co? Pokus se to nějak vyřešit , ju? Já budu v úterý vědět víc, napíšeme si,ju? Měj se!!!!
Snake
Snake

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Snake Thu Feb 17, 2011 8:02 am

DH napsal:Ahoj hade,
můžeš počítat se mnou, Pepinem a budeme mít doprovod (2 lidi).
DH
Ahoj Dane, počítám s Vámi, i s doprovodem. Pozdravuj železného Pepina!!! Těším se na Vás!!!
Snake
Snake

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Houdek Thu Feb 17, 2011 8:01 am

Zdarce draci, koukám, že vás pěkně přibýva a opět to vypadá na klasickou sestavu :-) Ja se k vám na jich těšíl jak malý, akorát pro mě termín pěkně na pitšu!!! Ráno 18.6. odjíždím směr Fagaraš nach Romania. Sice to není ještě uplně pevný termín, pač se možna pojede o týden dřív, ale to nic neřeší bo se jede na 10dní a to by bylo upě v p...
Houdek
Houdek

Poèet pøíspìvkù : 74

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  DH Thu Feb 17, 2011 7:59 am

Ahoj hade,
můžeš počítat se mnou, Pepinem a budeme mít doprovod (2 lidi).
DH
DH
DH

Poèet pøíspìvkù : 52

http://d.a.n.horky@centrum.cz

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Snake Wed Feb 16, 2011 9:23 am

Smejky napsal:Nazdar Hade taky hlásím účast. Doufám že tam bude zase chytrý pivo Very Happy
Zdar Smejky!!!! Pivo bude a echt!!!! Spolehni se. Počítám s Tebeo, měj se.
Snake
Snake

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sobi Wed Feb 16, 2011 8:58 am

No to teda nemá!!!! Hade??!!
Sobi
Sobi
Admin

Poèet pøíspìvkù : 1574

http://www.sp-club.wbs.cz

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Lubor Wed Feb 16, 2011 8:52 am

S tou poslední větou nemáš recht. Laughing
Lubor
Lubor

Poèet pøíspìvkù : 851

http://lubor.barta@volny.cz

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Smejky Wed Feb 16, 2011 8:48 am

Nazdar Hade taky hlásím účast. Doufám že tam bude zase chytrý pivo Very Happy
Smejky
Smejky

Poèet pøíspìvkù : 403

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Dave Wed Feb 16, 2011 8:34 am

Snake napsal:
Dave Lister napsal:Čau chlapi, tak předběžně potvrzuji moji účast, je to opravdu ještě dost daleko(datumově Wink ). Pravděpodobně dorazím opět s kámošem špagetou(848 Very Happy). Mějte se
Zdar Dave, no tak paráda, musím v úterý dát přesný počet lidí, počítám s Váma na pevno, ju? To určitě dáte..... Pozdravuj muže s Ducduc Very Happy Very Happy Měj se, jsem rád, že jsi přehodnotil názor a nechal si tu černou krásku..... Je to určitě nejhezčí kombinace, mají jí jen Ti opravdový machří !!!!! Cool Laughing

Čau Míro, tak teda jo, ukecals mě Very Happy S tou poslední větou máš teda recht Very Happy
Dave
Dave

Poèet pøíspìvkù : 111

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Snake Wed Feb 16, 2011 8:27 am

Dave Lister napsal:Čau chlapi, tak předběžně potvrzuji moji účast, je to opravdu ještě dost daleko(datumově Wink ). Pravděpodobně dorazím opět s kámošem špagetou(848 Very Happy). Mějte se
Zdar Dave, no tak paráda, musím v úterý dát přesný počet lidí, počítám s Váma na pevno, ju? To určitě dáte..... Pozdravuj muže s Ducduc Very Happy Very Happy Měj se, jsem rád, že jsi přehodnotil názor a nechal si tu černou krásku..... Je to určitě nejhezčí kombinace, mají jí jen Ti opravdový machří !!!!! Cool Laughing
Snake
Snake

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Dave Wed Feb 16, 2011 8:17 am

Čau chlapi, tak předběžně potvrzuji moji účast, je to opravdu ještě dost daleko(datumově Wink ). Pravděpodobně dorazím opět s kámošem špagetou(848 Very Happy). Mějte se
Dave
Dave

Poèet pøíspìvkù : 111

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  baby Tue Feb 15, 2011 10:21 pm

Snake napsal:
baby napsal:Taky potvrzuji ucast, ale mam tez akorat zkouskove, tak snad to vsechno klapne! Wink

Jo a dojedu s pritulkou....
Nazdar draku!!!!! Tvá účast je samozřejmě povinná, to je ti doufám jasné!!!! A přítulku vezmi určitě, bude se jí u nás líbit. Jinak v sobotu jsme se švárou totálně vykoupali LTR. To byl nářez!!! Měj se!!!

Zdar chlape bidna Smile ... ze by te zase tahlo do terenu? Very Happy .... ja byl LTR s pritulkou provetrat taky ovikendu, ale jen tak aby to vyzkousela, takze zadne divociny.
Jinak ja asi prijedu taky v patek vecer, nicmene to jeste upresnim. Je mi jasne, ze ma ucast je neoddiskutovatelna Very Happy.

baby

Poèet pøíspìvkù : 1465

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Snake Tue Feb 15, 2011 8:44 pm

baby napsal:Taky potvrzuji ucast, ale mam tez akorat zkouskove, tak snad to vsechno klapne! Wink

Nazdar draku!!!!! Tvá účast je samozřejmě povinná, to je ti doufám jasné!!!! A přítulku vezmi určitě, bude se jí u nás líbit. Jinak v sobotu jsme se švárou totálně vykoupali LTR. To byl nářez!!! Měj se!!!
Snake
Snake

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Snake Tue Feb 15, 2011 8:42 pm

Lubor napsal:Také potvrzuji účast. Přijedu sám, ale možná, že až od pátku, to teď ještě nevím. cheers
Jasně Lubore, počítám s Tebou, ještě mi upřesníš jestli to dáš od čtvrtka, ju? Měj se.
Snake
Snake

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  baby Tue Feb 15, 2011 8:19 pm

Taky potvrzuji ucast, ale mam tez akorat zkouskove, tak snad to vsechno klapne! Wink

baby

Poèet pøíspìvkù : 1465

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Lubor Tue Feb 15, 2011 8:03 pm

Také potvrzuji účast. Přijedu sám, ale možná, že až od pátku, to teď ještě nevím. cheers
Lubor
Lubor

Poèet pøíspìvkù : 851

http://lubor.barta@volny.cz

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Snake Tue Feb 15, 2011 10:10 am

Dan napsal:Čau Snaku, tak taky potvrzuji účast a jako vždy přijedu společně s Jardou. Jarda mezi tím rozšířil moto stáj a k Fazerovi přibyl Fároš 954 a tak přijede taky na Hondě cheers
Zdar Dane,dík za rychlou reakci, pozdravuj Jarouše a těším se!!!!!!
Snake
Snake

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Snake Tue Feb 15, 2011 9:51 am

Vítek napsal:Míro jedu,to je jasný.Pro ostatní - Mydlák je super kempík.Je to snad ještě lepší,než Nová louka(co jsme byli minule).Rybník na koupání,hospůdka se zahrádkou,vše po ruce.Wowww jen ať vyjde počasí,Vítek
Paráda Víťo, těším se, taky jsem tam loni byl, je to tam dobré....... Počítám s Tebou. Měj se
Snake
Snake

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Vítek Tue Feb 15, 2011 9:41 am

Míro jedu,to je jasný.Pro ostatní - Mydlák je super kempík.Je to snad ještě lepší,než Nová louka(co jsme byli minule).Rybník na koupání,hospůdka se zahrádkou,vše po ruce.Wowww jen ať vyjde počasí,Vítek

Vítek

Poèet pøíspìvkù : 69

Návrat nahoru Goto down

První sraz 2011 Jižní čechy tour!!!! - Stránka 2 Empty První sraz 2011 Jižní čechy tour!!!!

Příspěvek  Dan Tue Feb 15, 2011 9:41 am

Čau Snaku, tak taky potvrzuji účast a jako vždy přijedu společně s Jardou. Jarda mezi tím rozšířil moto stáj a k Fazerovi přibyl Fároš 954 a tak přijede taky na Hondě cheers
Dan
Dan

Poèet pøíspìvkù : 260

http://www.sp-club.wbs.cz

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Snake Tue Feb 15, 2011 8:07 am

Hades napsal:Wau, no, tak to je teda pěkně šibeniční termín na rozhodnutí. Já si moc přeji účast a přitelkyně také, ale bude mít akorád období zkoušek, a přesné datum nevim, takže to nemohu potvrdit, bohužel. Takže tak dopředu nemohu říct jestli sám nebo ve dvou.
A pokud bych už teda jel, i sám, tak já se klíďo složim do stanu, stejně to mam nejradši Very Happy
Tak příteli, máš na to týden...to dáš!!!!! Cool
Snake
Snake

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 3 Previous  1, 2, 3  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: