jarní winerace 2015
+7
Dan
Jirka R
KNEDLA
Lubor
Smejky
baby
Sobi
11 posters
Honda VTR-SP :: AKCE :: Minulé
Strana 4 z 5
Strana 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: jarní winerace 2015
Tomu se říká pořádná oorganizace a to myslím oba, Sobiho i Lubora . Palec nahoru!
baby- Poèet pøíspìvkù : 1465
Ahoj všichni, tak jen malé shrnutí..... snad se všemi jsem v průběhu pár minulých dní hovořil a vysvětloval co a jak s jízdami na okruhu.
INFORMACE!! V případě velké nepřízně počasí, nám u AMD Brno jízdy nepropadnou, půjde je využít po dohodě jindy. Tato informace samozřejmě ztrácí na významu u hodně přespolních, ale kdo ví? Třeba.....
Cena jedné jízdy je 550Kč/25min
první jízda začíná v 18:00hod a pro ty, kteří chtějí jet ten den dvakrát tak 19:00hod.
takže sumasumárum:
Sobi 1+1
Lubor 1
Baby 1
Smejky 1+1
Knedla 1+1
Jirka R 1+1
Dan 1
Jarda 1
Miras 1
Miki 1
Víťa Alt 1
Fujisobo 1+1
Hamr ? vyjádří se do pondělka
DH ? vyjádří se do pondělka
JJirka ? vyjádří se do pondělka
Pepino 0
Prosím o vyjádření se k případným změnám nejpozději do pondělí ráno. Ty, kteří jsou již pevně rozhodnuti, prosím o zaslání patřičné částky, dle počtu jízd, na toto číslo účtu : 1121149113/0800
Vaše peníze zpronevěřím ve středu na okruhu v Brně, kde zarezervuji seznam jezdců výše. Zdar Sobi
PS: kdyby něco, tak mi zavolejte..
INFORMACE!! V případě velké nepřízně počasí, nám u AMD Brno jízdy nepropadnou, půjde je využít po dohodě jindy. Tato informace samozřejmě ztrácí na významu u hodně přespolních, ale kdo ví? Třeba.....
Cena jedné jízdy je 550Kč/25min
první jízda začíná v 18:00hod a pro ty, kteří chtějí jet ten den dvakrát tak 19:00hod.
takže sumasumárum:
Sobi 1+1
Lubor 1
Baby 1
Smejky 1+1
Knedla 1+1
Jirka R 1+1
Dan 1
Jarda 1
Miras 1
Miki 1
Víťa Alt 1
Fujisobo 1+1
Hamr ? vyjádří se do pondělka
DH ? vyjádří se do pondělka
JJirka ? vyjádří se do pondělka
Pepino 0
Prosím o vyjádření se k případným změnám nejpozději do pondělí ráno. Ty, kteří jsou již pevně rozhodnuti, prosím o zaslání patřičné částky, dle počtu jízd, na toto číslo účtu : 1121149113/0800
Vaše peníze zpronevěřím ve středu na okruhu v Brně, kde zarezervuji seznam jezdců výše. Zdar Sobi
PS: kdyby něco, tak mi zavolejte..
Naposledy upravil Sobi dne Fri Apr 10, 2015 7:23 pm, celkově upraveno 2 krát
Houďas však uvidíš . Já to zatím vidím na cestu tam přez valšsko a zpátky pokud mě Jirka veme tak potupně autem
Přátelé, potvrzuji přijetí platby od těchto darebáků -
Sobi
Lubor
Smejky
Knedla
Baby
Dan
Jarda
Miras
Takže vlastně ode všech, až na Smejkyho, kterej zaplatí, až se vrátí z pumpičkovýho výletu. Tak dík za rychlost.
Sobi
Lubor
Smejky
Knedla
Baby
Dan
Jarda
Miras
Takže vlastně ode všech, až na Smejkyho, kterej zaplatí, až se vrátí z pumpičkovýho výletu. Tak dík za rychlost.
Zdarec všem :-)
Už nějakou dobu sleduju jak to tady krásně domlouvate. Ja bych z fleku jel, ale moje nynější situace neni zrovna nakloněna plánovat a účastnit se něčeho takového. Ale slibuji jakmile se mi aspoň volná chvilka vyskyte, přifičím se na vás podívat
Nepřál bych vám ty moje stroje vidět, děs a bída! Držím vám pěsti at počasí výjde a víno je k vaším tělesným schránkam schovívavé
At se dílo daří
Už nějakou dobu sleduju jak to tady krásně domlouvate. Ja bych z fleku jel, ale moje nynější situace neni zrovna nakloněna plánovat a účastnit se něčeho takového. Ale slibuji jakmile se mi aspoň volná chvilka vyskyte, přifičím se na vás podívat
Nepřál bych vám ty moje stroje vidět, děs a bída! Držím vám pěsti at počasí výjde a víno je k vaším tělesným schránkam schovívavé
At se dílo daří
Houdek- Poèet pøíspìvkù : 74
Záloha dnes odeslána
Miras- Poèet pøíspìvkù : 121
Smejky napsal:Konečne připojen. Až budu v ČR tak Lubore zálohu pošlu. Jinak vás trochu naštvu jsem v teplích krajinách a opaluji se.
Ty se opaluješ maximálně tak ke kolenům a po lokty a tím nás teda nenaštveš.
Prašule poslány ... a ty Smejky neprovokuj!!
edit: kde se poděla ta moje fotka ze včerejška???
edit: kde se poděla ta moje fotka ze včerejška???
Konečne připojen. Až budu v ČR tak Lubore zálohu pošlu. Jinak vás trochu naštvu jsem v teplích krajinách a opaluji se.
Smejky- Poèet pøíspìvkù : 403
Ja uz zalohu odeslal....
Bejbyne nestresuj, prinejhorsim vemes jeste mokry gumy a zimni gumy..... a akce se malou korekci prejmenuje z winerace na winterrace!!!!
Bejbyne nestresuj, prinejhorsim vemes jeste mokry gumy a zimni gumy..... a akce se malou korekci prejmenuje z winerace na winterrace!!!!
KNEDLA- Poèet pøíspìvkù : 82
Zítra posílám zálohu
ale jak koukám ven tak nevím nevím jaké bude počasí
ale jak koukám ven tak nevím nevím jaké bude počasí
Tak jsme se pracně domluvili, všichni souhlasí s ubytováním i zálohou, takže zítra rezervaci potvrdím a zaplatím zálohu 4 000 Kč.
6 lidí bude spát 3 noci, baby 2 a Miras 1 = 21 nocí. 4 000 : 21 = 190 Kč/noc.
Jestli teda chcete, pošlete mi na účet 4718638001/5500 -
Sobi, Smejky, Knedla, Dan a Jarda = 570 Kč
Baby = 380 Kč
Miras 190 Kč
Do zprávy pro příjemce dejte svůj nick. Díky.
Tak Sobe, je řada na tobě a rozjeď organizaci jízd na dromu.
6 lidí bude spát 3 noci, baby 2 a Miras 1 = 21 nocí. 4 000 : 21 = 190 Kč/noc.
Jestli teda chcete, pošlete mi na účet 4718638001/5500 -
Sobi, Smejky, Knedla, Dan a Jarda = 570 Kč
Baby = 380 Kč
Miras 190 Kč
Do zprávy pro příjemce dejte svůj nick. Díky.
Tak Sobe, je řada na tobě a rozjeď organizaci jízd na dromu.
Kolik ches poslat jako zalohu pane?
cus Lubore,nejradeji bych se s tebou vyrovnal na miste,ale muzu Ti tu zalohu klidne poslat na ucet. No problem
Vážení, žádal jsem vás o reakci a tak nevím, jestli si mám kleknout nebo ještě něco víc, aby jste se uráčili zareagovat.
Do neděle mám potvrdit rezervaci, tak buďte tak laskavi a zareagujte.
Každopádně berte na vědomí, že je to naposledy, co něco organizuji, protože angažovat se pro partu ignorantů mě prostě nebaví.
Do neděle mám potvrdit rezervaci, tak buďte tak laskavi a zareagujte.
Každopádně berte na vědomí, že je to naposledy, co něco organizuji, protože angažovat se pro partu ignorantů mě prostě nebaví.
Tak počkám na vyjádření, ale já bych jel za jakéhokoliv počasí .
Jinak u mě oprava ubytování So-Po. Chci se vrátit s Jirkou autem, jestli to teda ještě platí u něho .
Jinak u mě oprava ubytování So-Po. Chci se vrátit s Jirkou autem, jestli to teda ještě platí u něho .
Tak zatím to vypadá takto -
Sobi
Lubor
Smejky
Knedla
Baby
Dan
Jarda
Miras = 1 noc
Dnes jsem byl omrknout situaci na místě ve Strachotíně. problém je v tom, že sklepní ulička je celá rozkopaná a má být až do léta. Tím padá řada nabídek ubytování. Což ale nevadí, protože k vytipovanému místu - http://www.pension-lena.cz/ - asfalt vede a tam se prý už kopat nebude.
Mluvil jsem s majitelkou, poslala mi cenovou nabídku s tím, že ji do neděle potvrdím zájem. Víkend před i víkend po už mají zabukovaný, tak prosím o reakce, ať jí můžu dát vědět -
Dobrý den pane Bárta,
zasílám Vám cenovou nabídku na Váš pobyt ve Strachotíně v pensionku-lena(dům pro rod. rekreaci ) v termínu od sobota 16. 5. - úterý 19.5. 2015 pro 8 - 10 osob. K dispozici máte 3 pokoje s vlastní koupelkou, spol. místnost s barem, kuchyňku , posezení ve dvoře i u vody. Celková cena pro Váš pobyt je 9.000,-- Kč plus poplatek obci plus v případě topení spotřeba plynu a kauce ve výši 1.000,-- Kč, která se vrací při odjezdu, když je dům předán v pořádku. V případě vážné reservace prosím uhradit zálohu ve výši 4.000,-- Kč a doplatek 5.000,-- Kč při příjezdu.
Děkujeme s pozdravem Lenka Duchoňová
Vinných sklepů je kolem mraky, na jídlo se musí do nedalekého restaurantu, těch je tam také několik.
Když zaplatím zálohu a akce se kvůli třeba extra mizernému počasí neuskuteční, tak se vyrovnáme jak???
=
Sobi
Lubor
Smejky
Knedla
Baby
Dan
Jarda
Miras = 1 noc
Dnes jsem byl omrknout situaci na místě ve Strachotíně. problém je v tom, že sklepní ulička je celá rozkopaná a má být až do léta. Tím padá řada nabídek ubytování. Což ale nevadí, protože k vytipovanému místu - http://www.pension-lena.cz/ - asfalt vede a tam se prý už kopat nebude.
Mluvil jsem s majitelkou, poslala mi cenovou nabídku s tím, že ji do neděle potvrdím zájem. Víkend před i víkend po už mají zabukovaný, tak prosím o reakce, ať jí můžu dát vědět -
Dobrý den pane Bárta,
zasílám Vám cenovou nabídku na Váš pobyt ve Strachotíně v pensionku-lena(dům pro rod. rekreaci ) v termínu od sobota 16. 5. - úterý 19.5. 2015 pro 8 - 10 osob. K dispozici máte 3 pokoje s vlastní koupelkou, spol. místnost s barem, kuchyňku , posezení ve dvoře i u vody. Celková cena pro Váš pobyt je 9.000,-- Kč plus poplatek obci plus v případě topení spotřeba plynu a kauce ve výši 1.000,-- Kč, která se vrací při odjezdu, když je dům předán v pořádku. V případě vážné reservace prosím uhradit zálohu ve výši 4.000,-- Kč a doplatek 5.000,-- Kč při příjezdu.
Děkujeme s pozdravem Lenka Duchoňová
Vinných sklepů je kolem mraky, na jídlo se musí do nedalekého restaurantu, těch je tam také několik.
Když zaplatím zálohu a akce se kvůli třeba extra mizernému počasí neuskuteční, tak se vyrovnáme jak???
=
Lubore,přijedu až na okruh do Brna .Škrtni mě ze seznamu ubytovaných,Díky.
Jirka R- Poèet pøíspìvkù : 81
Co se tyce ubytka,tak je mi to celkem jedno. Hlavne aby bylo racing pocasi
Ten Strachotín vypadá dobře Sklípek hned inside! To je důležitý argument .
Dokonce snad i to ubytování mají levnější. Lubore pak dej vědět
Dokonce snad i to ubytování mají levnější. Lubore pak dej vědět
a když tak řeknem Mikimu77 ať vezme odpravovačku s optikou, to by bylo aby jsi ty střelby neudělal
Tak vem flintu sebou a zastřílíš si na jezerech na kormorány. A my ti potvrdíme, žes trefil a máš prověrky hotový.
Čau Lubore včera jsem mluvil s Jardou a mě dalo velkou práci si zařídit volno, protože v tom termínu jsem měl naplánované prověrky ze střeleb. Takže oba s Jardou od soboty do úterý.
Strana 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Jarní sraz 2022 v Droužkovicích
» JARNÍ SRAZ - Vysočina 2024
» Putování i za vínem - Strachotín 2015
» JARNÍ SRAZ - Vysočina 2024
» Putování i za vínem - Strachotín 2015
Honda VTR-SP :: AKCE :: Minulé
Strana 4 z 5
Povolení tohoto fóra: