jarní winerace 2015
+7
Dan
Jirka R
KNEDLA
Lubor
Smejky
baby
Sobi
11 posters
Honda VTR-SP :: AKCE :: Minulé
Strana 3 z 5
Strana 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: jarní winerace 2015
Dobréj plán
baby- Poèet pøíspìvkù : 1465
Chlapci, co říláte na neděli tomuto scénáři?
Pěkných silnic, jak na Vysočině nebo Šumavě, tady tolik není, ale něco se najde. Takže výlet cirka 200 km. Půjde to rychle, moc dědin na trase není, nejsme na severu, že?, tak se s tím nebudeme nijak moc párat. Kolem půl 11 vyrazit, cirka 130 km, dobrej oběd a na druhou hodinu přesun do Sport baru v Moravským Krumlově, kde shlédneme závod MotoGP, oslavíme vítězství Valeho, dáme hobla ze samé radosti Danovi a vrátíme se na základnu, což je asi 40 km.
A tam, se Chardoné v ruce, to všechno proberem.
Pěkných silnic, jak na Vysočině nebo Šumavě, tady tolik není, ale něco se najde. Takže výlet cirka 200 km. Půjde to rychle, moc dědin na trase není, nejsme na severu, že?, tak se s tím nebudeme nijak moc párat. Kolem půl 11 vyrazit, cirka 130 km, dobrej oběd a na druhou hodinu přesun do Sport baru v Moravským Krumlově, kde shlédneme závod MotoGP, oslavíme vítězství Valeho, dáme hobla ze samé radosti Danovi a vrátíme se na základnu, což je asi 40 km.
A tam, se Chardoné v ruce, to všechno proberem.
.......no aprotože je Lubor už, jak vyjmenoval níže.. bla, bla, tak nám všem natrhne prdel až po lopatky......
PS: Lubore nestíhám, ješrě jsem to neposlal....
PS: Lubore nestíhám, ješrě jsem to neposlal....
Tak, víš jak to bývá s tím klídkem, žádný závodění.
První 2 kola se řídíš svým předsevzetím, že tentokrát opravdu v klídku, pak najednou si začneš připadat, jak Valentíno a ke konci lítáš, jak bezmozek. Aspoň já to tak mívám.
I když, teď už jsem starší, zkušenější, vybouřenej, zklidněnej, zodpovědnej, nepohyblivej...........
První 2 kola se řídíš svým předsevzetím, že tentokrát opravdu v klídku, pak najednou si začneš připadat, jak Valentíno a ke konci lítáš, jak bezmozek. Aspoň já to tak mívám.
I když, teď už jsem starší, zkušenější, vybouřenej, zklidněnej, zodpovědnej, nepohyblivej...........
Jo to moje přední guma by taky zasloužila vyměnit. I prědní tlumiče se mi nedaří nějak naladit. Mám je po repasi,ale pořád to není žádná jistota
Miras- Poèet pøíspìvkù : 121
Klídek, žádný závodění. Hlavně nechcu dopadnout jak na Honda dnech
Stejnak se zrcátkama, blinkrama na plastech mě to bude psychicky limitovat...jo a ještě i přední guma. Kurňa nějaká by se šikla
Stejnak se zrcátkama, blinkrama na plastech mě to bude psychicky limitovat...jo a ještě i přední guma. Kurňa nějaká by se šikla
Ok,tak tedˇ už jen atˇ vyjde to počásko. Jo a né že budete na tom okruhu jezdit jako hovada Jedu na okruh poprvé,tak abych si tam nepřipadal mezi Váma jako úplnej vocas jo
Kroužit budem určitě, ale pokud vyrazíš z Práglu kolem 14té hodiny, tak jeď rovnou na ubytko, protože tou dobou už budeme dokružovat. Tak se sejdem na základně.
Čus pánové,termín už je téměř za dveřmi,tak se chci zeptat,jestli budete v neděli odpo někde kroužit,nebo budete zaseknutý na penzionu? Mám v plánu vyrazit z Prahy kolem druhé hodiny,tak kde Vás najdu?
Tak teď už se jen modlit, ať vyjde počasí. Já to nezachráním, jsem ateista, díky bohu.
Ale kdo má tyto sklony, tak šup na kolena a zachraňovat situaci i pro ostatní. Fakt už se na vás pacholci těším.
Ale kdo má tyto sklony, tak šup na kolena a zachraňovat situaci i pro ostatní. Fakt už se na vás pacholci těším.
Sobi 1+1
Lubor 1
Baby 1
Smejky 1+1
Knedla 1+1
Dan 1
Jarda 1
Miras 1
Miki 1 (2x)
Víťa Alt 1
Fujisobo 1+1
Lubor 1
Baby 1
Smejky 1+1
Knedla 1+1
Dan 1
Jarda 1
Miras 1
Miki 1 (2x)
Víťa Alt 1
Fujisobo 1+1
To uz vypada na slusnou ucast. Hezky pekne
Aktualizace plateb na jízdy... dle Luborova stylu
Sobi 1+1
Lubor 1
Baby 1
Smejky 1+1
Knedla 1+1
Dan 1
Jarda 1
Miras 1
Miki 1
Víťa Alt 1
Fujisobo 1+1
Jirka R 1+1 (koupí na místě)
Sobi 1+1
Lubor 1
Baby 1
Smejky 1+1
Knedla 1+1
Dan 1
Jarda 1
Miras 1
Miki 1
Víťa Alt 1
Fujisobo 1+1
Je to tak, bohužel.
Ještě že už nejezdím za babama, to by se hned provalilo a od Martiny bych dostal padáka.
Ještě že už nejezdím za babama, to by se hned provalilo a od Martiny bych dostal padáka.
Lubore ja to říkám furt, ty ty paparazzi prostě přitahuješ všude je tě vidět
Jinak jsme se byl podívat zase u nás v Havířově na otevírání silnic a masakr, asi tak 400 motorek. Nic pro mě . Najeto cca 150km a zatím nic neodpadlo
Jinak jsme se byl podívat zase u nás v Havířově na otevírání silnic a masakr, asi tak 400 motorek. Nic pro mě . Najeto cca 150km a zatím nic neodpadlo
No, byl. Jezdil jsem v pátek, sobotu i neděli. Celkem kolem 500 km.
Kdes mě viděl?
Bylo to takový spontánní rozhodnutí, furt jsem nevěděl, kam se vydat a pak jsem na M.cz viděl upoutávku a bylo hned jasno. Říkal jsem si, jestli tě tam nezahlídnu. Byl jsem tam jen na ty kaskadery, před vyjížďkou jsem zmizel.
Kdes mě viděl?
Bylo to takový spontánní rozhodnutí, furt jsem nevěděl, kam se vydat a pak jsem na M.cz viděl upoutávku a bylo hned jasno. Říkal jsem si, jestli tě tam nezahlídnu. Byl jsem tam jen na ty kaskadery, před vyjížďkou jsem zmizel.
Dnes vám Lubore a Sobe odešlu peníze ale až večer. Jinak Lubore ty jsi byl na otvírání silnic ve Žďáře videl jsem foto
Smejky- Poèet pøíspìvkù : 403
Penízky poslány
takže postupně upravuju: Další změny??
Sobi 1+1
Lubor 1
Baby 1
Smejky 1+1
Knedla 1+1
Dan 1
Jarda 1
Miras 1
Miki 1
Víťa Alt 1
Fujisobo 1+1
Hamr ? vyjádří se do pondělka
DH 0
JJirka ? vyjádří se do pondělka
Pepino 0
Sobi 1+1
Lubor 1
Baby 1
Smejky 1+1
Knedla 1+1
Dan 1
Jarda 1
Miras 1
Miki 1
Víťa Alt 1
Fujisobo 1+1
Hamr ? vyjádří se do pondělka
DH 0
JJirka ? vyjádří se do pondělka
Pepino 0
Naposledy upravil Sobi dne Mon Apr 13, 2015 1:07 am, celkově upraveno 1 krát
Jedu taky!! Obě jízdy... V pondělí posílám peníze. Volno v práci si musím udělat. S tou neděli zatím nevim
fujitsubo- Poèet pøíspìvkù : 71
Chlapci u me mala zmena- pojedu jen jednu jizdu,vzhledem k tomu,ze prvni jizda je az v 18 hod.
Strana 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Jarní sraz 2022 v Droužkovicích
» JARNÍ SRAZ - Vysočina 2024
» Putování i za vínem - Strachotín 2015
» JARNÍ SRAZ - Vysočina 2024
» Putování i za vínem - Strachotín 2015
Honda VTR-SP :: AKCE :: Minulé
Strana 3 z 5
Povolení tohoto fóra: