jarní winerace 2015
+7
Dan
Jirka R
KNEDLA
Lubor
Smejky
baby
Sobi
11 posters
Honda VTR-SP :: AKCE :: Minulé
Strana 2 z 5
Strana 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: jarní winerace 2015
Přátelé, je tu vyúčtování.
Jak jsme se dohodli, tak za to, že má Knedlík vrak a nikam nedojel, mu vracím jeho zálohu.
Na nás ostatní zbývá 9 000 za ubytování a 240 za poplatek obci.
Já, Dan, Jarda a Smejky jsme spali 3 noci, baby a Sobi 2, Miras a Michal 1 = 18 nocí. 9 240 : 18 = 513 Kč
Doplatky po odečtění zálohy vypadají takto -
Sobi - 1026 - 570 = 456
Dan - 1539 - 570 = 969
Jarda - 1539 - 570 = 969
Smejky - 1539 - 570 = 969
Já - 1539 - 570 = 969
Baby - 1026 - 380 = 646
Miras - 513 - 190 = 323
Michal - 513
Pro oživení číslo účtu - 4718638001/5500
Díky.
Jak jsme se dohodli, tak za to, že má Knedlík vrak a nikam nedojel, mu vracím jeho zálohu.
Na nás ostatní zbývá 9 000 za ubytování a 240 za poplatek obci.
Já, Dan, Jarda a Smejky jsme spali 3 noci, baby a Sobi 2, Miras a Michal 1 = 18 nocí. 9 240 : 18 = 513 Kč
Doplatky po odečtění zálohy vypadají takto -
Sobi - 1026 - 570 = 456
Dan - 1539 - 570 = 969
Jarda - 1539 - 570 = 969
Smejky - 1539 - 570 = 969
Já - 1539 - 570 = 969
Baby - 1026 - 380 = 646
Miras - 513 - 190 = 323
Michal - 513
Pro oživení číslo účtu - 4718638001/5500
Díky.
Tož synci, jsem rád, že se vám na slunném agrárním jihu líbilo.
Počasí nezklamalo i přes fakt, že předpověď nebyla nejpříznivější. Takhle nějak jsem si to od začátku představoval. Teplé, téměř letní noci, posezení u vody s panoramaty Pálavy a sklenkou vína v ruce. Někteří teda piva, ale to je jedno. Hlavně že chutnalo všem. Vlastní grilovačku nám v sobotu nahradilo grilování čuňase kousek od baráčku.
Jen je škoda, že sedláme veterány, které čím dál víc některým komplikují příjezd a někomu dokonce neumožní přijet vůbec. S tím budeme muset do budoucna asi počítat.
Okruh tomu dal pro mnohé nový rozměr. Zažili dosud nepoznané. Jen je škoda, že právě po této akci většina odjela domů, protože sdílení prožitků večer u piva a vína by tomu dal ten konečný punc. A že bylo o čem mluvit, to bylo jasné, když jsem seděl s Danem, Jardou a Smejkym do půl 12 v prázdné hospodě a vrchní trpělivě čekal, až se vykecáme.
Pro mě to nový rozměr ani zažití nepoznaného nebylo, vzhledem k tomu, že v Brně jsem několikrát za rok a spadl jsem tam potřetí. Ale zatímco dřív jsem vždy věděl, proč se to stalo, tentokrát ne. Jel jsem sám, jen si tak kroužil a kochal se, ani unavenej se necítil. Těsně před tím jsem se na cílovce kouknul na hodiny a dokonce zalitoval, vyjímečně, že už bude konec. Na Ačku skláním motorku do pravé, kolínko štrejchá, žádné brzdy, konstantní plyn a najednou se mi v setině vteřiny zavřeli řidítka a uklouzl předek. Musím se pochválit, jak už ty situace znám, tak jsem nepustil pravý řidítko, takže motorka ani nerotovala, ale hlavně po té, co jsme spolu za ruce doklouzali do kačera, tak nezačala rotovat panna - orel. Sice měla snahu se mi vytrhnout, ale já se nedal. Což zřejmě zabránilo mnohem větším škodám. Mě se nestalo vůbec nic, ani dnes mě nic nebolí, žádná modřina, spálenina, takže kvalitní věci odvedli svou práci.
Jsem rád, že jsem viděl staré známé a potkal nové, kteří se snad příště přidají na dýl, ať to opojné dunění má ještě větší razanci.
Počasí nezklamalo i přes fakt, že předpověď nebyla nejpříznivější. Takhle nějak jsem si to od začátku představoval. Teplé, téměř letní noci, posezení u vody s panoramaty Pálavy a sklenkou vína v ruce. Někteří teda piva, ale to je jedno. Hlavně že chutnalo všem. Vlastní grilovačku nám v sobotu nahradilo grilování čuňase kousek od baráčku.
Jen je škoda, že sedláme veterány, které čím dál víc některým komplikují příjezd a někomu dokonce neumožní přijet vůbec. S tím budeme muset do budoucna asi počítat.
Okruh tomu dal pro mnohé nový rozměr. Zažili dosud nepoznané. Jen je škoda, že právě po této akci většina odjela domů, protože sdílení prožitků večer u piva a vína by tomu dal ten konečný punc. A že bylo o čem mluvit, to bylo jasné, když jsem seděl s Danem, Jardou a Smejkym do půl 12 v prázdné hospodě a vrchní trpělivě čekal, až se vykecáme.
Pro mě to nový rozměr ani zažití nepoznaného nebylo, vzhledem k tomu, že v Brně jsem několikrát za rok a spadl jsem tam potřetí. Ale zatímco dřív jsem vždy věděl, proč se to stalo, tentokrát ne. Jel jsem sám, jen si tak kroužil a kochal se, ani unavenej se necítil. Těsně před tím jsem se na cílovce kouknul na hodiny a dokonce zalitoval, vyjímečně, že už bude konec. Na Ačku skláním motorku do pravé, kolínko štrejchá, žádné brzdy, konstantní plyn a najednou se mi v setině vteřiny zavřeli řidítka a uklouzl předek. Musím se pochválit, jak už ty situace znám, tak jsem nepustil pravý řidítko, takže motorka ani nerotovala, ale hlavně po té, co jsme spolu za ruce doklouzali do kačera, tak nezačala rotovat panna - orel. Sice měla snahu se mi vytrhnout, ale já se nedal. Což zřejmě zabránilo mnohem větším škodám. Mě se nestalo vůbec nic, ani dnes mě nic nebolí, žádná modřina, spálenina, takže kvalitní věci odvedli svou práci.
Jsem rád, že jsem viděl staré známé a potkal nové, kteří se snad příště přidají na dýl, ať to opojné dunění má ještě větší razanci.
Tak Darebáci velký dík Luborovi za výběr pěkného místa,škvarkové pomazánky, basy Hustanu a pěkné vyjížďky. Opět jsem se dobře bavil jako obvykle.
Co se týče okruhu tak díky Sobovi za zamluvení a těším se na fotky. Jinak ohledně jízdy na okruhu jsem rád že jsem nakonec jel i když jsem se tam jen placatil. Po včerejších rozmluvách a sezení na pivku musím na okruh ještě jednou určitě. Akorát těch nehod když jsem to viděl 2x v přímím přenosu tak to na jistotě moc nepřidá. Počasí nám vyšlo super a i dnes jsem dojel domu suchou nohou.
PS: už se těším na další setkání,kde se asi bude konat a kdo bude psát report
Co se týče okruhu tak díky Sobovi za zamluvení a těším se na fotky. Jinak ohledně jízdy na okruhu jsem rád že jsem nakonec jel i když jsem se tam jen placatil. Po včerejších rozmluvách a sezení na pivku musím na okruh ještě jednou určitě. Akorát těch nehod když jsem to viděl 2x v přímím přenosu tak to na jistotě moc nepřidá. Počasí nám vyšlo super a i dnes jsem dojel domu suchou nohou.
PS: už se těším na další setkání,kde se asi bude konat a kdo bude psát report
Smejky- Poèet pøíspìvkù : 403
Smejky fotka pěkná a jsou cyklisti a "cyklisti"
Jinak tady mám svoje onboardy
První jízda v 18h. Tady jsem natáčel první dvě kola skupinku od Lubora
Druhá jízda v 19h tady už prakticky sám
Jinak tady mám svoje onboardy
První jízda v 18h. Tady jsem natáčel první dvě kola skupinku od Lubora
Druhá jízda v 19h tady už prakticky sám
baby- Poèet pøíspìvkù : 1465
Zdar draci, díky za vše, bylo to super.... odpočinek, poježděníčko, papáníčko (hlavně ten pašík a líčka), no co dodat? Zase někdy...
PS: my dojeli domů s kárkou právě teď.
PS: my dojeli domů s kárkou právě teď.
http://smejkysp.rajce.idnes.cz/ první fotka je pro ty co mají rádi cyklisty
To jsi to zmaknul celkem rychle. Ja dorazil do Phy lehce pred devatou,no a nez jsem se dostal z garage domu,tak bylo skoro deset.
Miras- Poèet pøíspìvkù : 121
Draci diky moc za zakrouzeni v brně, je to opravdu super trať. Všechny jsem vás rád poznal a příště snad už přijedu za vama všema i něco vypít ostřejšího;-) ps: pro mirase v kolik si přijel do Prahy? Já si ještě zvládnul u nás objednat pizzu(varej do 22:00);-)
fujitsubo- Poèet pøíspìvkù : 71
U mě dojezd také v poho.
děkuju za pozvání na vzorně připravenou akci.
Těším se na příště Michal
děkuju za pozvání na vzorně připravenou akci.
Těším se na příště Michal
miki77- Poèet pøíspìvkù : 7
Taky hlásím návrat domu no tedy už jsem v práci večer písnu více
Miras: poprvé na okruhu nemůžeš čekat, že budeš hned na 2:20 . Bylo to spíš takové seznámení, někoho to možná chytne a někoho třeba ne
Jsem zvědavý co na to ještě řekne třeba Jarda s Danem, nebo Smejky
Jinak Lubora toho je mi líto a snad nad SPčkem nezlomí hool
Musím ještě jednou poděkovat organizátorovi Luborovi za exkluzivní výběr místa, za krásné trasy a luxusní výběr jídla....
Teď už se zbývá jen vyrovnat za úbytko
Jsem zvědavý co na to ještě řekne třeba Jarda s Danem, nebo Smejky
Jinak Lubora toho je mi líto a snad nad SPčkem nezlomí hool
Musím ještě jednou poděkovat organizátorovi Luborovi za exkluzivní výběr místa, za krásné trasy a luxusní výběr jídla....
Teď už se zbývá jen vyrovnat za úbytko
Zdarec panové. Domů jsem včera dorazil taky ok. Jarní Winerace byla parádní,akorát jsem špatnej z toho mojeho výkonu na dráze. To jsem si myslel,že to tam zajedu o dost líp. Časy jsem v telefonu nenaměřil,ale jestli jsem zajel pod tři,tak bych byl hodně rád teda
Miras- Poèet pøíspìvkù : 121
Tak já hlásím bezpečný dojezd domů ... super víkend a rád jsem Vás zase všechny viděl bando
Lubore já už raději profil Autodromu studovat nebudu, naposledy jsem ho zkoumal ze země
Tak se nám to blíží, takže ještě pár informací.
Kde se to koná víte, já budu na místě od 13 hodin. Vyřídím formality s paní domácí a s cigárkem v hubě budu očekávat první dunění nabušeného dvouválce.
Do začátku pobytu dávám do placu kávu, čaj, cukr, chleba, škvarkovou pomazánku a bednu piva.
Jestli se chce někdo přidat a bez nároku na odměnu něco dovézt /klobásky, kořalku, cigára apod/, bude vítán.
Počasí zatím navypadá úplně dobře, ale to neovlivníme, tak se tím nebudem dopředu zabývat.
To je z mé strany vše, v sobotu zdar. Dobře dojeďte a nastudujte si profil brněnskýho okruhu.
Kde se to koná víte, já budu na místě od 13 hodin. Vyřídím formality s paní domácí a s cigárkem v hubě budu očekávat první dunění nabušeného dvouválce.
Do začátku pobytu dávám do placu kávu, čaj, cukr, chleba, škvarkovou pomazánku a bednu piva.
Jestli se chce někdo přidat a bez nároku na odměnu něco dovézt /klobásky, kořalku, cigára apod/, bude vítán.
Počasí zatím navypadá úplně dobře, ale to neovlivníme, tak se tím nebudem dopředu zabývat.
To je z mé strany vše, v sobotu zdar. Dobře dojeďte a nastudujte si profil brněnskýho okruhu.
Já, já, já...........................
PS: Lubore, zítra jedu poobědě do Jihlavy, budeš?
PS: Lubore, zítra jedu poobědě do Jihlavy, budeš?
Jsem byl zvědavý kdo s počasím příjde první ... taky zatím čekám a raději se ani nekoukám na výhled .
Nazdárek, po očku koukám už po počasí a zatím to nevypadá zas tak špatně..... Sevřít pacičky a modlit.... včichni!!!
Tak přátelé, využil jsem volna a projel si plánovanou trasu. Tady je pár postřehů -
Víc rozmrdaná nebyla republika snad ani po válce.
I přes velkou snahu se prostě semaforům a krátkým úsekům na sračku v několika obcích nevyhneme.
Až pojedete do Strachotína, neodbočujte na Ivaň, bo nemáte endura. Jeďte směr Mikulov až k odbočce na Horní a Dolní Věstonice a z nich přes hráz do Strachotína. Dolní Věstonic jsou taky rozjebaný a řídí to tam semafor, ale jinak to nejde. Možná loďkou přes jezero, ale tu sebou asi nikdo nepoveze. Příjezd k penzionu je taky rozjebanej, ale dá se to.
Pozor, v úseku okolo Pasohlávek a zejména na hrázi přes jezero často měří a operuje tam policejní Passat. Tohle se asi netýká Dana. Je to protekční pacholek, co my ostatní naděláme.
Stání motorek bude na travnatý ploše, vemte si něco pod stojánky.
Víc rozmrdaná nebyla republika snad ani po válce.
I přes velkou snahu se prostě semaforům a krátkým úsekům na sračku v několika obcích nevyhneme.
Až pojedete do Strachotína, neodbočujte na Ivaň, bo nemáte endura. Jeďte směr Mikulov až k odbočce na Horní a Dolní Věstonice a z nich přes hráz do Strachotína. Dolní Věstonic jsou taky rozjebaný a řídí to tam semafor, ale jinak to nejde. Možná loďkou přes jezero, ale tu sebou asi nikdo nepoveze. Příjezd k penzionu je taky rozjebanej, ale dá se to.
Pozor, v úseku okolo Pasohlávek a zejména na hrázi přes jezero často měří a operuje tam policejní Passat. Tohle se asi netýká Dana. Je to protekční pacholek, co my ostatní naděláme.
Stání motorek bude na travnatý ploše, vemte si něco pod stojánky.
Dane, nahrál jsi na smeč!! Musím....
Vzpíráš se udělení oné výsostné pocty? Anebo si Valemu podkopl nohy svojí nedůvěrou??
A při nejhorším vypustíme ventilky Smejkymu no......
Vzpíráš se udělení oné výsostné pocty? Anebo si Valemu podkopl nohy svojí nedůvěrou??
A při nejhorším vypustíme ventilky Smejkymu no......
Jo naplánovaný to máš opravdu pěkně. Akorát s tím hoblem si nějak nejsem jistej.
Strana 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Jarní sraz 2022 v Droužkovicích
» JARNÍ SRAZ - Vysočina 2024
» Putování i za vínem - Strachotín 2015
» JARNÍ SRAZ - Vysočina 2024
» Putování i za vínem - Strachotín 2015
Honda VTR-SP :: AKCE :: Minulé
Strana 2 z 5
Povolení tohoto fóra: