výfuky co vy na to??
+9
Martas.9
Michal.P
KNEDLA
Dan
baby
Roko
Dave
Snake
Sobi
13 posters
Strana 4 z 4
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
TBR
Sobi, zítra udělám nějaký fotky a pošlu ti je.Foukneš mi je do profilu?Díky
Dave- Poèet pøíspìvkù : 111
Re: výfuky co vy na to??
Sobi napsal:No pěkné, pěkné. Myslel jsem, že budou o chlup kratší. Aspoň to tak vypadalo, užívej krésného zvuku.
Nejsou zas tak dlouhý, fakt vypadají skvěle a ten zvuk je masakr.
No pěkné, pěkné. Myslel jsem, že budou o chlup kratší. Aspoň to tak vypadalo, užívej krésného zvuku.
Už to vidím, vše OK. Zavolej mi, nebo mi dej tvoje číslo. Poradím Ti jak na to.
sassdsa
Ahoj, neumím sem dát fotku a přihlášenej jsem.Alespoň mě to tady hlásí
Dave, ale my je chceme i s fotkou..... Musíš ji někam uploadnout, nebo mi ji dej do mailu. A přihlaš se, jsi stále anonymní.
Tady jsem našel jedno řešení, myslím si , že je to teda apsolutní paskvil a hnus, ale je to můj názor...
Když prominu kvalitu provedení, ale i tak jde vidět ,že je to kus pracné práce..jak jsem psal do knihy, vypadá SPčko daleko lehčeji a obratněji..Nadruhou stranu 2-1 u V-Twinu dorbotu prostě nedělá..Sice zvedně malilinko vršek a přijdeme o to podstatné a to jest střední pásmo
Roko- Anonymní
Ten Creprus je opravdu zajímavý i cenově. Kolega kupoval Triovály obal Carbon a dával mám pocit okolo 6.000,- i s mezisvody. Na brzdě to ovšem neměl,takže křivka výkonu není odkontrolovaná.
Snake- Poèet pøíspìvkù : 736
zajímaly by mě výsledky z brzdy, ale máš pravdu. Je to pěkný. A navíc nejsou ty doutníky tak dlouhý. Das is ssuuper.
Zajímavé, a co říláš tomuhle? Kolega je osadil na Hayabusu a opravdu to nejen dobře vypadá. http://new.creptus.cz/images/rsgallery/original/VTR_01.jpg
Snake- Poèet pøíspìvkù : 736
Tak jsem se chvilku šťoural u Moriwakiho na stránkách a
http://www.moriwaki.co.jp/global/product/cc_vtrsp1sp2.php
kukněte!!!
http://www.moriwaki.co.jp/global/product/cc_vtrsp1sp2.php
kukněte!!!
Snake, chtělo to sem. Ale jinak máš pravdu, není nad klasiku. Tady se pán nechal inspirovat Fárošem.
Mě osobně se vždy zamlouvaly 2-2 a nahoru, jenže tam je potom problém. No ono pro to naše ježdení se to nedá nazvat problémem, ale pokud použiješ slip-on systém nahoru, tak přijdeš o nějakého ýýýýhaháka.
Mě osobně se vždy zamlouvaly 2-2 a nahoru, jenže tam je potom problém. No ono pro to naše ježdení se to nedá nazvat problémem, ale pokud použiješ slip-on systém nahoru, tak přijdeš o nějakého ýýýýhaháka.
Krom jiného by mě zajímalo jak to má naladěné, myslím vnitřek toho tlumiče tlak atd..... jo a to je ta chybějící sova
výfuky co vy na to??
Ahoj chlapáci, tohle fotky mně přišly už od Gebboše a Redicka. Co na to říkáte?? Třeba Marťas......
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Strana 4 z 4
Povolení tohoto fóra: