výfuky co vy na to??
+9
Martas.9
Michal.P
KNEDLA
Dan
baby
Roko
Dave
Snake
Sobi
13 posters
Strana 3 z 4
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: výfuky co vy na to??
Jeeeee to jsou kraaaaaaasneeeeeee stupacky!
ne je to fakt pekne, jeste fotku na zadek by to chtelo ... ji a pekna Luborova motorecka taky :-P
ne je to fakt pekne, jeste fotku na zadek by to chtelo ... ji a pekna Luborova motorecka taky :-P
baby- Poèet pøíspìvkù : 1465
Nazdar, tak mně přišly fotky od Vlastíka. Tady jsou jeho kraťoulinké podsedlákové 100mm tlusté RP výfuky:
Co vy na to???
Co vy na to???
presneji je to tyc rizeni pro 4 kolku. dnes se s Tigem prave jdu seznamit, draty a material nakoupeny tak uvidime jak to pujde .
jo s acetylenem to je pruser. nekde na www.svarforum.cz jsem ale videl prizpevky kde se to da sehnat, nebo ti to nekdo dokaze prepustit.
jo s acetylenem to je pruser. nekde na www.svarforum.cz jsem ale videl prizpevky kde se to da sehnat, nebo ti to nekdo dokaze prepustit.
jj dík, dělám to autogenem, protože je to to nejlepší co na tohle mám, jen ten acetylem kdyby se scháněl líp :-(
CrMo trubky,jo? tak to bude asi nějakej rám, ne? s TIGem je to paráda, taky bych ho chtěl, hlavně na ten hliník...
CrMo trubky,jo? tak to bude asi nějakej rám, ne? s TIGem je to paráda, taky bych ho chtěl, hlavně na ten hliník...
Anonymní- Anonymní
to jo, kdyz se podivam ven a na predpoved . tak at se dari!
to varis autogenem? to klobou dolu, ja ted zase resim CrMo trubky a svarovani TIGem (WIG).
to varis autogenem? to klobou dolu, ja ted zase resim CrMo trubky a svarovani TIGem (WIG).
jj to jsem zkoušel, ale moc se mi to nelíbí, chtěl bych to zachovat co nejvíc otevřené a ta SPZ je strašně velká. zezadu to všecko schová asi by to chtělo přizvednout zadek k tomu...spíš přemýšlím, že jí dám dolů jako malej blatníček na kolo, nebo nějak zespodu... no uvidíme eště mám na to času dost...
Anonymní- Anonymní
mozna bych udelal drzak kousek dal od kraje podsedlovky, nechal bych si vyrezat z hliniku tak 1-2mm hrubeho a prisrouboval bych to do podsedlovky.
dej si do googlu "drzak spz" a koukno do obrazku. inspiraci urcite najdes.
dej si do googlu "drzak spz" a koukno do obrazku. inspiraci urcite najdes.
jj to je všecko samo domo a pěkně sám na koleně. eště to nejní hotové, bo mi došel plyn v autogenu.... světlo jsem měl připravené taky samo domo takový tenký diodový pásek, měl přijít nad koncovku, ale nevypadalá to moc dobře... nejdřív musím vymyslet kam SPZ a světlo s blinkrama naplácnu asi okolo...
Anonymní- Anonymní
kurde ten vypada dooobreee! to sis delal samo domo? nebo ve spolupraci s nejakym vyrobcem tady v CR (creptus, RP .. atp?)
jak pak budes resit svetla a blinkry? (teda pokdu to bude jezdit po ceste )
jak pak budes resit svetla a blinkry? (teda pokdu to bude jezdit po ceste )
Chlopi nevim jestli to nekdo uz tady daval, ale nasel jsem zajimavou stranku s obrazky vyfuku na motorkach
http://720plan.ovh.net/~potmoto/IMAGES/photos.htm
http://720plan.ovh.net/~potmoto/IMAGES/photos.htm
Sobi napsal:Zdar ROKO, mě by se zamlouvaly kdyby byly ještě kratší a konyčtější, pak jo. Ale ty hybridy polodlouhý ne.
JJ tý kónusy jsou celkem k světu..Ty krátký, ale stím malým průměrem jsou takový DODO, ale průměr +115mm už si myslím, že by byl v poho..Spíš teď řeším homologaci..Už dlouho s klukama přemejšlíme o Alpách a tento rok to snad vyjde..Tak jestli jim v rakousách stačí ucpávky, nebo jak nemáš Ečko na výfuku končíš..neví někdo?? Já nemám totiž ani jedno, ale DBkiller sehnat, vyrobit problém nebude kdyby na to přišlo, tak i vygravírovat Ečko by šlo, ale to už by bylo náročnější..
Roko- Poèet pøíspìvkù : 203
Zdar ROKO, mě by se zamlouvaly kdyby byly ještě kratší a konyčtější, pak jo. Ale ty hybridy polodlouhý ne.
Mě se naopak ten GP style, bo ty krátké ludry mooc zamlouvají..Dlouhé potažmo sériové koncovky dělají z VTR stašnej autobus..Ačkoli to k němu neodmyslitelně patří, kdo měl koncovky dole dobře ví jak sexy a štíhlá je zadní část motorky..A jeilokž svody 1-1-2-1 mají neblahý vliv na průběh parametrů motoru, jsou tyhle dvě malý ludry úžasný kompromis..Já budu muset svoje škorpíky taky otevřít a když budu u toho asi je nechám zkrátit..
Čau Michale!!!! Tak dobře noooo... Asi máš pravdu. Víš, potřebuju je omladit, udělám to jinak. Nechám vyměnit vatu, tlumiče potahnout karbonem, vyměnit nýty. Konečně mě to někdo rozmluvil Měj se drakuSobi napsal:Nazdar Hádě, asi Tě nepotěším, ale nějak se mi to nelíbí. Je to takové prázdné, ani dlouhé ani krátké. jediné co si mi zamlouvalo, byla fotka ze zadu, kde byly osazeny ty triovály. Ale je to můj názor....., navíc jak jsem na to tak koukal, připadá mi, že SPčko bez normálních výfuků prostě není ono.. hmmm asi jo!!
Snake- Poèet pøíspìvkù : 736
Nazdar Hádě, asi Tě nepotěším, ale nějak se mi to nelíbí. Je to takové prázdné, ani dlouhé ani krátké. jediné co si mi zamlouvalo, byla fotka ze zadu, kde byly osazeny ty triovály. Ale je to můj názor....., navíc jak jsem na to tak koukal, připadá mi, že SPčko bez normálních výfuků prostě není ono.. hmmm asi jo!!
Zdar, už mě asi leze zima na mozek. Pořád mám chuť na výměnu výfuků. Dám sem link , koukněte na ně a pomozte mě s rozhodování. Tenhle desing se mě fakt líbí, dík kluci.http://www.carbonpartz.net/id94.html
Čau Michale, opravdu zajímavé , jdu slídit na netu , měj se a díky za fotky.
Ahoj všem, tak jsem se už konečně probral z deliria, přepočítal prsty na rukou a nohou - odedechl jsem si a můžu fungovat.
Včera jsme pokecali ze Snakem po telefonu a já mu slíbil fotky SPčka a ZARDů. Není to můj šálek kávy, ale někomu to může vyhovovat. Tož tady to je ala DUC DUC
Včera jsme pokecali ze Snakem po telefonu a já mu slíbil fotky SPčka a ZARDů. Není to můj šálek kávy, ale někomu to může vyhovovat. Tož tady to je ala DUC DUC
Montáž nahoru Bomba..Ale pokud jsou to karbóny tak budeš mít zbytečnou práci s hlídáním vaty..Já už bych karbon nechtěl ani zadarmo navíc vs Titan cena a váha budou stejný vs nerez tak ty o moc težší nebudou a když to vylítá, čert to vem..Obecně samotný koncovky jsou va bank a více méně +/- 3koně a pokud díky vylítané vatě o ty tři koně co získáš přijdeš stejně to nepoznáš..
Sobi napsal:Dave, můžeš prosím udělat nějakou fotku zboku zezadu??? Díky
AS YOU WISH
Dave- Poèet pøíspìvkù : 111
Dave Lister napsal:Sobi, zítra udělám nějaký fotky a pošlu ti je.Foukneš mi je do profilu?Díky
Jasně sem s nimi.....
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Strana 3 z 4
Povolení tohoto fóra: