In vino veritas, aneb Hostěradice, listopad 2012
+3
Dan
baby
Lubor
7 posters
Honda VTR-SP :: AKCE :: Minulé
Strana 3 z 4
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: In vino veritas, aneb Hostěradice, listopad 2012
Snake napsal:Já už se těším jak mě budete učit pít víno. Žrát klobásy a šunku, to už umím Pozdavuj Verču , měj se Babyne.
Díky pozdrav vyřízen a taktéž pozdravuje. Neboj se ve sklípku i zarytí nevinaří propadnou jeho kouzlu .
baby- Poèet pøíspìvkù : 1465
Já už se těším jak mě budete učit pít víno. Žrát klobásy a šunku, to už umím Pozdavuj Verču , měj se Babyne.
Snake- Poèet pøíspìvkù : 736
Me to problem nedela, predemnou se sami zaviraji sklépky ... zdar chlape
Asi jo Babyne,tak to všechno vypijem a sežerem Zdar bejkubaby napsal:Chlapi zadne dalsi napady? Nebo tam jedem jen my dva se Snejkem?
Chlapi zadne dalsi napady? Nebo tam jedem jen my dva se Snejkem?
Super Lubore, to je perfektne naplanovano .Lubor napsal:Doufám, že ještě zareagují zbylí diskuzní "sabotéři" a než se uráčí zvednout ruku a napsat názor, pár informací.
Sklep je domluven od 18 hodin. Protože auta necháte v místě ubytování a budete obskakováni mnou a Martinou, počítám, že na 2x vás odvezeme z místa ubytování do sklepa. Tam je to tak na 1 až 1,5 hodiny, tam bude chladno. Pak se přesuneme nad sklep do místnosti, kde je potřebné zázemí s krbem, takže pěkně v teple. Konvice, hrnky, talíře tam jsou k dispozici.
Co se týká pečiva, to zajistím já čerstvé z místní pekárny po té, co budu přesně vědět, kolik nás bude. Klobásy a tlačenku taky.
Nealko, zeleninu, nakládačky, sejry - to upřesníme v průběhu příštího týdne.
Po skončení akce máte zajištěn odvoz zase zpátky do svých brlohů.
Jsem pro to koupit aspon jednu velkou flasku nakladacek, aspon tak 4 druhy sejra (plisnove, polotvrde a tvrde) a klasicky zeleninu jako rajcata, okurky, papriky atp, ktera se nakraji zase na talire. Nejake ty vody, neperlive perlive a slazene. Jasne ze bych to pak rozpocital mezi vsechny at se to snedlo nebo ne . No pockam jeste na dalsi nazory a uvidime.
Doufám, že ještě zareagují zbylí diskuzní "sabotéři" a než se uráčí zvednout ruku a napsat názor, pár informací.
Sklep je domluven od 18 hodin. Protože auta necháte v místě ubytování a budete obskakováni mnou a Martinou, počítám, že na 2x vás odvezeme z místa ubytování do sklepa. Tam je to tak na 1 až 1,5 hodiny, tam bude chladno. Pak se přesuneme nad sklep do místnosti, kde je potřebné zázemí s krbem, takže pěkně v teple. Konvice, hrnky, talíře tam jsou k dispozici.
Co se týká pečiva, to zajistím já čerstvé z místní pekárny po té, co budu přesně vědět, kolik nás bude. Klobásy a tlačenku taky.
Lubor napsal:Sklépek začíná klepat na dveře, tak se můžeme začít pomalu domlouvat, co kdo vezme sebou. Účast zatím nikdo nezrušil, takže předpokládám, že přijedete všichni přihlášení a ubytko máte zajištěné.
Měli bysme k tomu vínu mít něco k zakousnutí - brambůrky, křupky, chleba, klobásu, sejra atd. - a na tom se domluvme. K zapití nějaký nealko. To by si každej mohl vzít flašku toho, co má rád a mělo by to stačit.
Tak se probuďte z předzimního spánku a poďme se domlouvat, bando.
Nazdarek Lubore. Videl bych to na jednoduche domluve a to, ze by se koupili jak uvadis syry, klobasky a chleba + nejake krupky, nachystat na nadabi od soudruhu z NDR v mnozstvi dostatecnem pro vsechny (2ks nejake dobre klobasky treba na osobu). To klidne na miste zvladnem nachystat na talire a hodime to na stoly. Jak to ve sklípu vypada, je tam nejake posezeni u krbu, nebo budeme drkotat zubama a tulit se?
Este jsem zapomel na nejake okurky a nakladanou zeleninku, ta se taky hodi :-P
Zdar Lubore, žena pravila, že udělá nějako obloženou mísu... Ale co v ní bude nevím Kecám, nějaký salámek, sýr, klasika. Pečivo koupíme asi až u vás někde na místě, ať je čerstvé. Jinak ode mne vše platí, přijedu s manželkou, bratr také s chotí. Ubytujeme se v Epopeji, dáme oběd a procházku po Krumlově, odpoledne jsme tvoji. Máš nějakou představu od kolika to vypukne? Dík Lubore.
Sklépek začíná klepat na dveře, tak se můžeme začít pomalu domlouvat, co kdo vezme sebou. Účast zatím nikdo nezrušil, takže předpokládám, že přijedete všichni přihlášení a ubytko máte zajištěné.
Měli bysme k tomu vínu mít něco k zakousnutí - brambůrky, křupky, chleba, klobásu, sejra atd. - a na tom se domluvme. K zapití nějaký nealko. To by si každej mohl vzít flašku toho, co má rád a mělo by to stačit.
Se zelím!!!!!!!!
Sobi napsal:já dneska málem přejel prase..... teda divoký... tak s šípkovou nebo se zelím???
Mate štěstí, že jdu zrovna kolem....samozdřejmě že s šípkovou
já dneska málem přejel prase..... teda divoký... tak s šípkovou nebo se zelím???
Jasně Lubore... Potom nám ještě zavel ohledně papání, jak by to mělo vypadat. Ju? Jestli mám zastřelit nějakou žirafu a tak. Taky se těšíme,měj se.
Když to teda zatím shrnu, tak účast přislíbili -
Sobi se skoro chotí = 2 lidi
Lubor to samé = 2
Snake s chotí = 2
Jeho brácha s drahou = 2
Babyn s ještěrkou = 2
Dan s chotí = 2
Jarda s jednou ze svého záviděníhodného harému = 2
Smejky podle hlídání možná s chotí = 1 - 2
Knedla zřejmě sám = 1
Tak to máme kolem 17 lidí, což je pohoda.
Ještě jsem asi zapomněl říct, že k ceně 100 Kč/osoba za ochutnávku je potřeba počítat s platbou 300 Kč/hodina za pronájem sklepa. Což je při tomto množství lidí zhruba 100 - 140 Kč na člověka.
Taky bysme se měli později domluvit, co kdo vezme k zakousnutí a nějaký nealko, ať jen nezřízeně neglgáme a pak nám není blbě. I když, někomu bude blbě i tak.
Už se to blíží, sice pomalu, ale blíží, tak se na vás těším, pacholci.
Sobi se skoro chotí = 2 lidi
Lubor to samé = 2
Snake s chotí = 2
Jeho brácha s drahou = 2
Babyn s ještěrkou = 2
Dan s chotí = 2
Jarda s jednou ze svého záviděníhodného harému = 2
Smejky podle hlídání možná s chotí = 1 - 2
Knedla zřejmě sám = 1
Tak to máme kolem 17 lidí, což je pohoda.
Ještě jsem asi zapomněl říct, že k ceně 100 Kč/osoba za ochutnávku je potřeba počítat s platbou 300 Kč/hodina za pronájem sklepa. Což je při tomto množství lidí zhruba 100 - 140 Kč na člověka.
Taky bysme se měli později domluvit, co kdo vezme k zakousnutí a nějaký nealko, ať jen nezřízeně neglgáme a pak nám není blbě. I když, někomu bude blbě i tak.
Už se to blíží, sice pomalu, ale blíží, tak se na vás těším, pacholci.
Já tam raději pro jistotu volal, taky na email žádná odezva...... Každopádně dorazím s manželkou, bratrem kterého znáte (bílý Triumph) a jeho chotí. A už se nemůžu dočkat.....baby napsal:Zdar jen mozna mala rada. rezervoval jsem si misto v hotelu Epopej prez ten jejich online rezervacni formular a od te doby zadna odpoved. Tak sjem dneska napsal na email a prej jim ten system blbne, ale potvrdila mi rezervaci . Kdyby mel nekdo podobny problem .
Zdar jen mozna mala rada. rezervoval jsem si misto v hotelu Epopej prez ten jejich online rezervacni formular a od te doby zadna odpoved. Tak sjem dneska napsal na email a prej jim ten system blbne, ale potvrdila mi rezervaci . Kdyby mel nekdo podobny problem .
Čau Babyne, tak to se povedlo. Odhadl jsi to přesně....Taky budem chrnět v hotelu Epopejbaby napsal:Snake napsal:Do dnes mě mrzí ten sraz, takže jsem moc rád, že Vás všechny ještě letos uvidím..... Díky za pozvání Lubore, hotel jsem právě zamluvil. Měj se . Zdraví HAD.Lubor napsal:Výborně, s napětím jsem na tvé potvrzení čekal. Tak pokud se sejdem v této sestavě, tak se o zábavu nebojím. Ať ty naše křepelky vidí, s kým se kamarádíme.
Termín jsem tedy potvrdil, začátkem listopadu doladíme drobnosti ohledně občerstvení a pudem na věc.
Ktery hotel jsi Háďě naše zamluvil, ať se můžeme sejít třeba v jednom? U mě zatím vítězí Hotel Epopej...
eh.. tak se mi nechtělo čekat a rezervoval jsem to v hotelu Epopej
Snake napsal:Do dnes mě mrzí ten sraz, takže jsem moc rád, že Vás všechny ještě letos uvidím..... Díky za pozvání Lubore, hotel jsem právě zamluvil. Měj se . Zdraví HAD.Lubor napsal:Výborně, s napětím jsem na tvé potvrzení čekal. Tak pokud se sejdem v této sestavě, tak se o zábavu nebojím. Ať ty naše křepelky vidí, s kým se kamarádíme.
Termín jsem tedy potvrdil, začátkem listopadu doladíme drobnosti ohledně občerstvení a pudem na věc.
Ktery hotel jsi Háďě naše zamluvil, ať se můžeme sejít třeba v jednom? U mě zatím vítězí Hotel Epopej...
eh.. tak se mi nechtělo čekat a rezervoval jsem to v hotelu Epopej
Do dnes mě mrzí ten sraz, takže jsem moc rád, že Vás všechny ještě letos uvidím..... Díky za pozvání Lubore, hotel jsem právě zamluvil. Měj se . Zdraví HAD.Lubor napsal:Výborně, s napětím jsem na tvé potvrzení čekal. Tak pokud se sejdem v této sestavě, tak se o zábavu nebojím. Ať ty naše křepelky vidí, s kým se kamarádíme.
Výborně, s napětím jsem na tvé potvrzení čekal. Tak pokud se sejdem v této sestavě, tak se o zábavu nebojím. Ať ty naše křepelky vidí, s kým se kamarádíme.
Zdar Lubore, potvrzuji účast i se zákonnou manželkou. Takže budu hodný kluk. Pokusím se zamluvit pokoj v tebou zmíněném hotelu. Měj se draku!!!!
Lubor napsal:Nezoufej nešťastníku, vinařem se po ochutnávce možná staneš a s tou milenkou to taky někdy nějak dopadne.
PS - naučte se nějaký lidovky, bude potulný harmonikář, figura k neutahání, tak ať jenom nečučíte a taky si s ním zabékate.
Fiha , ale ty vase lidovky dole jsou krapet jine, kazdopadne "Vinecko Bile...." znaji snad vsichni a klidne to muzem békat do rana . Uz se tesim a Knedlíka naučíme pít víno
Nezoufej nešťastníku, vinařem se po ochutnávce možná staneš a s tou milenkou to taky někdy nějak dopadne.
PS - naučte se nějaký lidovky, bude potulný harmonikář, figura k neutahání, tak ať jenom nečučíte a taky si s ním zabékate.
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» In vino veritas, aneb Rybníky, listopad 2014
» In vino veritas, aneb Bobule, listopad 2013
» In vino veritas, aneb "Ve znamení návratu", listopad 2016
» In vino veritas, aneb Olbramovice 2019
» Vysočina 2019 vol.2 - aneb Sekačka Tour
» In vino veritas, aneb Bobule, listopad 2013
» In vino veritas, aneb "Ve znamení návratu", listopad 2016
» In vino veritas, aneb Olbramovice 2019
» Vysočina 2019 vol.2 - aneb Sekačka Tour
Honda VTR-SP :: AKCE :: Minulé