In vino veritas, aneb Bobule, listopad 2013
+4
Snake
Sobi
baby
Lubor
8 posters
Honda VTR-SP :: AKCE :: Minulé
Strana 1 z 3
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
In vino veritas - hlasování
Re: In vino veritas, aneb Bobule, listopad 2013
Nazdar "vinaři", dávám se do kupy po náročném víkendu u láhve Plzně. Akce byla opravdu zdařilá. Velké díííky Luborovi za výbrornou organizaci a všem za skvělou zábavu i rady do života... Kožené boty ani lízátko nebyly a ani nebudou - přeci nebudu podporovat Jarouškovu ženu
Na velké domlouvání nebyl čas, je třeba domluvit se na jarní sraz Vysočina nebo Jižní Čechy ?! Tak nějak bylo naznačeno, že se "srazíme" na Rokytně, ale dejte včas vědět, abych s tím počítal a dorazil tam včas
PS.: kdo má foto, šup sem s ním
Zdraví Vás Smejky
Na velké domlouvání nebyl čas, je třeba domluvit se na jarní sraz Vysočina nebo Jižní Čechy ?! Tak nějak bylo naznačeno, že se "srazíme" na Rokytně, ale dejte včas vědět, abych s tím počítal a dorazil tam včas
PS.: kdo má foto, šup sem s ním
Zdraví Vás Smejky
Smejky- Poèet pøíspìvkù : 403
Byla to povedená akce. Jsem rád, že se vám líbila a že jsme taky zase po roce vyvezli ta svá děvčata. Sklep jsem zamykal po třetí hodině ranní a neděli téměř proležel, takže nikomu z vás nezáviděl dlouhou cestu domů.
Doufám, že jste si od Adámků taky dovezli domů něco na památku, ať je na co přes zimu vzpomínat. Rád jsem vás všechny viděl a už se těším na nějaké jarní setkání.
PS - kdo má nějakou fotku, tak sem s ní.
Doufám, že jste si od Adámků taky dovezli domů něco na památku, ať je na co přes zimu vzpomínat. Rád jsem vás všechny viděl a už se těším na nějaké jarní setkání.
PS - kdo má nějakou fotku, tak sem s ní.
Hlasim stastny navrat domu!!!!!! Lubor opet(taky jak jinak ze) nesklamal precizni pripravenosti a propracovanosti do posledniho detajlu akce, VELKKY OBDIV A PODEKOVANI!!!Akce paradni a moc rad jsem vas videl chlapi a devcata!!!!
KNEDLA- Poèet pøíspìvkù : 82
Zdar bando, musím poděkovat Luborovi, opravdu povedená akce. Super víkend. Ze mě se ještě stane na stará kolena vinař.
Snake- Poèet pøíspìvkù : 736
Zdar kucíííí, super akce, dobré víno, dobrá nálada. Díky všem za účast a hlavně Luborovi za výběr a organizaci.
Tak Lubore, díky moc, akce to byla perfektní a už se těším co vymyslíš příští rok!
Sem rád, že jsem zase hodně z vás potkal
Sem rád, že jsem zase hodně z vás potkal
baby- Poèet pøíspìvkù : 1465
Nejdřív jse mchtěl souhlasit s Danem, ale podle toho co říkáš Lubore tak to je fakt lepší před koštem, jednou jsem koštoval na lačno a už nikdy!
S Jirkou dojedem asi tak přesně na čas večeře
S Jirkou dojedem asi tak přesně na čas večeře
Tak šlo by to, ale já ji dal na tuto dobu proto, že přijedete zdaleka, tak abyste se před ochutnávkou trochu najedli. Protože potom ve sklepě už bude i to další občerstvení, tak mi přišlo, že by toho jídla bylo najednou moc.
Co na to ostatní?
Co na to ostatní?
Čau Lubore, jenom taková připomínka, nešla by ta večeře až po té prohlídce? V půl páté je to strašně brzo.
Tak přátelé,už se to blíží, takže základní informace k akci -
Višňové u Znojma 234, GPS 48°59'5.111"N, 16°9'4.932"E
kontakt na pana Adámka - +420 607 531 704
příjezd a ubytování 12 - 16 hodin, zkuste být do 16:00 na místě, protože v 16:30 se bude podávat večeře
po večeři prohlídka vinařství spojená s ochutnávkou
po ochutnávce přesun do sklepa, kde si dáme do trombónu dle libosti
závěr individuální, bo ubytování je nedaleko a umrznutí zatím nehrozí
PS - placené společnice jsem zrušil, bo já tam budu s Martinou a ostatní se neprojevili
Dobře dojeďte, těším se na vás, pacholci.
Višňové u Znojma 234, GPS 48°59'5.111"N, 16°9'4.932"E
kontakt na pana Adámka - +420 607 531 704
příjezd a ubytování 12 - 16 hodin, zkuste být do 16:00 na místě, protože v 16:30 se bude podávat večeře
po večeři prohlídka vinařství spojená s ochutnávkou
po ochutnávce přesun do sklepa, kde si dáme do trombónu dle libosti
závěr individuální, bo ubytování je nedaleko a umrznutí zatím nehrozí
PS - placené společnice jsem zrušil, bo já tam budu s Martinou a ostatní se neprojevili
Dobře dojeďte, těším se na vás, pacholci.
S tím uháněním to zní zajímavě a navíc po poctivém ochutnávaní každého vzorku se bude zdát každá žena krasná tím pádem bude i zjednodušen výběr
Jirka R- Poèet pøíspìvkù : 81
Zavolat klidně můžeš, ale kdybys četl pořádně, potřeboval jsem odpověď do pátku, včera bylo skoro pozdě. Vzhledem k faktu, že tě znám jako výborného jedlíka, večeře jsem objednal i pro tebe a tvou drahou.
Smejky ti napsel že ti dnes zavolá,ale jelikož jsi už za mě rozhodnul tak ti volat už nebudu:cry:Lubor napsal:Vzhledem k tomu, že Baby, Jirka a Knedla přijedou bez bab, tak na tom vydělá Smejky, kterého tímto přesunuji na dvojku a ty 3 samotáře na čtyřku.
Otázka pro samotáře zní - chcete kluci zajistit luxusní dámskou společnost, nebo si něco uženete po dědině sami? Tím pádem ale bez záruky sladké odměny za vynaložené úsilí
Co se týká věčeří, kromě Jirky chtějí všichni a Smejky není schopen se vyjádřit, tak má smůlu.
Smejky- Poèet pøíspìvkù : 403
Vzhledem k tomu, že Baby, Jirka a Knedla přijedou bez bab, tak na tom vydělá Smejky, kterého tímto přesunuji na dvojku a ty 3 samotáře na čtyřku.
Otázka pro samotáře zní - chcete kluci zajistit luxusní dámskou společnost, nebo si něco uženete po dědině sami? Tím pádem ale bez záruky sladké odměny za vynaložené úsilí.
Co se týká věčeří, kromě Jirky chtějí všichni a Smejky není schopen se vyjádřit, tak má smůlu.
Otázka pro samotáře zní - chcete kluci zajistit luxusní dámskou společnost, nebo si něco uženete po dědině sami? Tím pádem ale bez záruky sladké odměny za vynaložené úsilí.
No já si s tou večeří nejsem moc jistý jestli bude součástí ochutnávky nějaký ďobanec tak pro veču už bych neměl místo takže za mě Bez
Jirka R- Poèet pøíspìvkù : 81
Čau Lubore, za mě i Jardu je to s večeří i pro naše polovičky.
Neberte ten dotaz na lehkou váhu. Je potřeba je nahlásit s týdenním předstihem, v den akce je na to už pozdě.
Za sebe večeře takže 1ks
Tak přátelé, dnes jsem zrušil ten neobsazený 4lůžkáč, ať ho zbytečně neblokujeme a do pátku potřebuji potvrdit, kdo chce ochutnávku s večeří a kdo bez. Jen připomenu, že cena za ochutnávku BEZ večeře je 400 Kč a S vrčeří 500 Kč. Já osobně bych se i vyjádřil pro večeři, ale může to být individuálně, a nebo, že z jedné večeře si zobnou oba partneři a pak se docpou při posezení.
Do začátku akce zbývá 9 dnů.
Do začátku akce zbývá 9 dnů.
Hlásím taky beze změn, už aby to bylo.
Snake- Poèet pøíspìvkù : 736
U mne dobry!!!
KNEDLA- Poèet pøíspìvkù : 82
jop vše při starém
Tak jen pro malé připomenutí - sklépek se blíží, tak se ptám, jestli se něco nezměnilo? Zatím jsou všichni natěšení, nikomu do toho nic neleze?
Do začátku akce zbývá 17 dní.
Do začátku akce zbývá 17 dní.
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» In vino veritas, aneb Hostěradice, listopad 2012
» In vino veritas, aneb Rybníky, listopad 2014
» In vino veritas, aneb "Ve znamení návratu", listopad 2016
» In vino veritas, aneb Olbramovice 2019
» Vysočina 2019 vol.2 - aneb Sekačka Tour
» In vino veritas, aneb Rybníky, listopad 2014
» In vino veritas, aneb "Ve znamení návratu", listopad 2016
» In vino veritas, aneb Olbramovice 2019