In vino veritas, aneb Rybníky, listopad 2014
+5
Smejky
Dan
Sobi
baby
Lubor
9 posters
Honda VTR-SP :: AKCE :: Minulé
Strana 1 z 3
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
baby- Poèet pøíspìvkù : 1465
Re: In vino veritas, aneb Rybníky, listopad 2014
Lubore dík, super akce a skvělá raní káva od Martinky, Jihlavanka - voní hezky , A všichni kdo jste fotili, tak sem s fotkama, fofrem.
Pěkné shrnutí Lubore a velký dík za uspořádání akce Víno 3. Opět jsem se nasmál až až. Doufám,že jste včera všichni dobře a ve zdraví dorazili domů.
Taky prosím fotografy o zveřejnění tajných fotografii.
PS: Lubore pošli mně prosím č.ú, aby jsme se mohly srovnat ,dík.
Taky prosím fotografy o zveřejnění tajných fotografii.
PS: Lubore pošli mně prosím č.ú, aby jsme se mohly srovnat ,dík.
Smejky- Poèet pøíspìvkù : 403
Přátelé, kamarádi, drahé polovičky atd.
Třetí ročník akce "In vino veritas" máme za sebou a troufám si říct, že úspěšně. Tak si myslím, že je na místě pro připomenutí takové malé shrnutí.
Poprvé jsme se sešli v Hostěradicích. Proč tam? Dělají to tam postaru, tak, jak se dříve víno vyrábělo. Má to historii. Členité, dlouhé sklepní chodby, které se různě větví, černá ušlechtilá plíseň všude, kam se oko podívá, malé soudky, ze kterých vinař vzorek natáhne přímo před účastníky. Ta dřina, co víno obnáší, je tam vidět na každém kroku. Někomu se to líbit nemusí, ale jsou tací, co tomu dávají přednost. Právě tady pro některé začalo seznamování, které zdárně pokračuje.
Po druhé to bylo Adámkovo vinařství. Jiný pohled na výrobu vína. Pravý opak Hostěradic. Moderní technologie, všude nerez, kvašení řízené počítačem. Jenom lis na víno za 1,5 mil. Roční výroba 150 000 litrů podřízená moderní chuti klienta. Propracovaný marketing. Už jsme byli zkušenější, tvářili se odborně, otázky byly zasvěcené. A nakonec jsme se v luxusním farním sklepě, bez účasti vinaře, který nám dal důvěru, zdatně rozšoupli.
A teď Rybníky. Něco mezi těmi prvními dvěma. 40 000 l za rok, velké dřevěné sudy, zázemí historického barokního mlýna, zasvěcený výklad vinaře poslouchá parta již zkušených znalců. Tak zkušených, že i majitel si toho všiml a ocenil to. Samozřejmě, přijeli jsme se ožrat jako vždy, ale teď už znalecky. A to je rozdíl, přátelé. Hned má člověk lepší pocit, když je mu blbě, ale ví z čeho. Mělo to spád, dokonce takový, že jsem se ani nedostal k tomu, vám povykládat něco o historii Rybníků. Tak se sem budeme muset někdy vrátit, abych to mohl napravit.
Takže závěrem chci říct, že se to vydařilo, každým rokem se můžeme navzájem přesvědčit, že ty ženský vedle nás a díky nám jenom kvetou, my se taky průběžně vzděláváme a tak nezbývá, než se začít těšit na další ročník.
Třetí ročník akce "In vino veritas" máme za sebou a troufám si říct, že úspěšně. Tak si myslím, že je na místě pro připomenutí takové malé shrnutí.
Poprvé jsme se sešli v Hostěradicích. Proč tam? Dělají to tam postaru, tak, jak se dříve víno vyrábělo. Má to historii. Členité, dlouhé sklepní chodby, které se různě větví, černá ušlechtilá plíseň všude, kam se oko podívá, malé soudky, ze kterých vinař vzorek natáhne přímo před účastníky. Ta dřina, co víno obnáší, je tam vidět na každém kroku. Někomu se to líbit nemusí, ale jsou tací, co tomu dávají přednost. Právě tady pro některé začalo seznamování, které zdárně pokračuje.
Po druhé to bylo Adámkovo vinařství. Jiný pohled na výrobu vína. Pravý opak Hostěradic. Moderní technologie, všude nerez, kvašení řízené počítačem. Jenom lis na víno za 1,5 mil. Roční výroba 150 000 litrů podřízená moderní chuti klienta. Propracovaný marketing. Už jsme byli zkušenější, tvářili se odborně, otázky byly zasvěcené. A nakonec jsme se v luxusním farním sklepě, bez účasti vinaře, který nám dal důvěru, zdatně rozšoupli.
A teď Rybníky. Něco mezi těmi prvními dvěma. 40 000 l za rok, velké dřevěné sudy, zázemí historického barokního mlýna, zasvěcený výklad vinaře poslouchá parta již zkušených znalců. Tak zkušených, že i majitel si toho všiml a ocenil to. Samozřejmě, přijeli jsme se ožrat jako vždy, ale teď už znalecky. A to je rozdíl, přátelé. Hned má člověk lepší pocit, když je mu blbě, ale ví z čeho. Mělo to spád, dokonce takový, že jsem se ani nedostal k tomu, vám povykládat něco o historii Rybníků. Tak se sem budeme muset někdy vrátit, abych to mohl napravit.
Takže závěrem chci říct, že se to vydařilo, každým rokem se můžeme navzájem přesvědčit, že ty ženský vedle nás a díky nám jenom kvetou, my se taky průběžně vzděláváme a tak nezbývá, než se začít těšit na další ročník.
Zdar, zdar a nazdár ve sklépku
Tak zbývá poslední týden, tady je už opět tradičně hnusně a prezenční listina vypadá takto -
Baby dodal 2 své známé, takže je nás 20 -
Lubor + 1
Sobi + 1
Dan + 1
Jarda + 2
Millek + 1
Knedla
Baby + 1 /chlap/
Smejky + 1
Snake + 1
Brňák + 1
To už je slušnej oddíl. V pondělí potvrzuji 20 míst a těším se.
Baby dodal 2 své známé, takže je nás 20 -
Lubor + 1
Sobi + 1
Dan + 1
Jarda + 2
Millek + 1
Knedla
Baby + 1 /chlap/
Smejky + 1
Snake + 1
Brňák + 1
To už je slušnej oddíl. V pondělí potvrzuji 20 míst a těším se.
Lubore díky za info
Dnes bylo konečně krásně i tady, hned mám lepší náladu.
Hotel nemá recepční, po příjezdu běžte do restaurace a vše domluvíte se servírkou. Kdo bude chtít snídani, musí to nahlásit. Ubytovat se je možno kdykoliv po 10té hodině.
Začátek ochutnávky je domluven na 17 hodin. Takže tak kolem půl 5 nalezeme do aut a odjedeme ke sklepu. Pokud chce jít někdo pěšky, klidně může, jsou to asi 4 km.
Zrovna tak je zajištěn odvoz zpět, eventuelně procházkou.
Nic sebou neberte, je objednán kompletní servis. Maximálně, pokud se chce někdo blýsknout nějakou specialitou, tak to samozřejmě může.
Jirka a Fujitsubo zatím nereagují, tak jsem je zatím vyřadil ze seznamu. Není problém to změnit.
Hotel nemá recepční, po příjezdu běžte do restaurace a vše domluvíte se servírkou. Kdo bude chtít snídani, musí to nahlásit. Ubytovat se je možno kdykoliv po 10té hodině.
Začátek ochutnávky je domluven na 17 hodin. Takže tak kolem půl 5 nalezeme do aut a odjedeme ke sklepu. Pokud chce jít někdo pěšky, klidně může, jsou to asi 4 km.
Zrovna tak je zajištěn odvoz zpět, eventuelně procházkou.
Nic sebou neberte, je objednán kompletní servis. Maximálně, pokud se chce někdo blýsknout nějakou specialitou, tak to samozřejmě může.
Jirka a Fujitsubo zatím nereagují, tak jsem je zatím vyřadil ze seznamu. Není problém to změnit.
S chlupatou milenkou .... jede semnou kolega motorkář..snad neva
myslel jsem si to... !!! Baby?? A ty jedeš s milenkou? Já mysel, že Verča něco má???
Jaký samolepky? Co to melete???
Hezky stříhejte , hmmm....... "pravítko"
Hezky stříhejte , hmmm....... "pravítko"
Juchů Knedlík on board ....
Lubore, hoď trošku info v kolik sraz v Hotelu atd.. ať můžu plánovat, už se to blíží...
Knedíku stačí odlepit 11 samolepek a jedeme
Lubore, hoď trošku info v kolik sraz v Hotelu atd.. ať můžu plánovat, už se to blíží...
Knedíku stačí odlepit 11 samolepek a jedeme
Ahojte, ja mam ubytovani poreseny a na 99% prijedu solo!!! Uz se tesim Kolikrat se jeste budu muset vyspat aby to uz bylo????
KNEDLA- Poèet pøíspìvkù : 82
Přátelé, kamarádi.
Den D se blíží, tak doufám, že ubytování máte pořešeno a nic už nestojí v cestě se potkat a podegustovat.
Pro jistotu ještě jednou telefon, na kterém se ubytko řeší - 515 321 317
Podle posledních zpráv vypadá účast takto -
Lubor + 1
Sobi + 1
Dan + 1
Jarda + 2 = je to borec, prostě v sobě ty sklony k něžnému pohlaví nezapře
Millek + 1
Knedla ?????????
Baby + 1
Fujitsubo ???
Smejky + 1
Snake + 1
Jirka ?????????
Upozorňuji, že zatímco počasí všude v republice trhá rekordy, tady, na slunném agrárním jihu, je hnus nejvyšší už 3 týdny, takže stejně jako vždy se psychicky připravte, že přijedete do hnusu z mlhy, takže zalízt do sklípku bude fakt to nejlepší řešení.
Těšíme se s Martinou na vás, bando.
Den D se blíží, tak doufám, že ubytování máte pořešeno a nic už nestojí v cestě se potkat a podegustovat.
Pro jistotu ještě jednou telefon, na kterém se ubytko řeší - 515 321 317
Podle posledních zpráv vypadá účast takto -
Lubor + 1
Sobi + 1
Dan + 1
Millek + 1
Knedla ?????????
Baby + 1
Fujitsubo ???
Smejky + 1
Snake + 1
Jirka ?????????
Upozorňuji, že zatímco počasí všude v republice trhá rekordy, tady, na slunném agrárním jihu, je hnus nejvyšší už 3 týdny, takže stejně jako vždy se psychicky připravte, že přijedete do hnusu z mlhy, takže zalízt do sklípku bude fakt to nejlepší řešení.
Těšíme se s Martinou na vás, bando.
OK a malá aktualizace -
Lubor + 1
Sobi + 1
Dan + 1
Millek + 1 = já proti jejich účasti nic nemám, jestli někdo jo, dejte včas vědět
Knedla
Baby + 1
Fujitsubo
Smejky + 1
Co Snake?
Lubor + 1
Sobi + 1
Dan + 1
Millek + 1 = já proti jejich účasti nic nemám, jestli někdo jo, dejte včas vědět
Knedla
Baby + 1
Fujitsubo
Smejky + 1
Co Snake?
Smejky maká jak černej. Teď jsem byl týden na nucených pracích v NDR. Tak Smejky + manželak kterou mi Jaroušek už vrátil.
Smejky- Poèet pøíspìvkù : 403
OK, díky za včasné reakce od většiny natěšených znalců vína.
Tak to zatím shrnu -
Shodli jsme se na ochutnávce č.4
Zatím účast potvrdili -
Lubor + 1
Sobi + 1
Dan + 1
Knedla
Baby
Fujitsubo
Smejky si dává, jako tradičně, na čas a co náš milý Snake? Bude Had už zalezlej před zimou v noře, nebo se vzchopí a dorazí pobavit bývalé parťáky?
Tak to zatím shrnu -
Shodli jsme se na ochutnávce č.4
Zatím účast potvrdili -
Lubor + 1
Sobi + 1
Dan + 1
Knedla
Baby
Fujitsubo
Smejky si dává, jako tradičně, na čas a co náš milý Snake? Bude Had už zalezlej před zimou v noře, nebo se vzchopí a dorazí pobavit bývalé parťáky?
Jo a ještě jsem zapomněl, že Jarda bere po loňském úspěch také svojí sestru Moniku. Takže Jarda bude mít dvě
Čau Lubore, já a Jarda dorazíme určitě taky i s drahými polovičkami. No a budeme držet basu s ochutnávkou č.4.
Uzovka Knedla potvrzuje ucast v poctu nejmene jeden kus!!! Nejaky protikus budu jeste usilovne zhanet!!! Tak ze ja jsem jistej, pokavad muzu a nekoho sezenu tak dva ks a oba urcite varianta c.4!!! dakuji organyzacnimu viboru:D
KNEDLA- Poèet pøíspìvkù : 82
A jeje.... Tady to jede, jak jde o chlast tak se vsichni najednou stmelej:-D kluci, ja zatim nevim, jak to vsechno bude. Jinak se priklanim k variantě cislo 4, protoze to predtim je vsechno zbytecny-aneb kdo se dnes nestydi, vcera se moc nebavil:-D a v tom pripade klidne jsem schopen spat i v tom bazene, kdyz epopej bude mit plno(pochybuju)
Takze zdar a silu vsem;-)
Takze zdar a silu vsem;-)
fujitsubo- Poèet pøíspìvkù : 71
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» In vino veritas, aneb Hostěradice, listopad 2012
» In vino veritas, aneb Bobule, listopad 2013
» In vino veritas, aneb "Ve znamení návratu", listopad 2016
» In vino veritas, aneb Olbramovice 2019
» Vysočina 2019 vol.2 - aneb Sekačka Tour
» In vino veritas, aneb Bobule, listopad 2013
» In vino veritas, aneb "Ve znamení návratu", listopad 2016