home made 2-1 pod sedlo + GRAFY
4 posters
Strana 1 z 1
Re: home made 2-1 pod sedlo + GRAFY
Tak panove, vcera jsem byl na brzde, abych se podival na zdechle kone v motoru tak taky abych odstranil strileni do vyfuku po oprave koncovky. To se bohuzel nepodrilo. Prikladam grafy z mereneni, podle vysledku jsem na tom krapanet hur nez tady OKMAS .
Mereni jsem provadel u tehle firmy http://www.sindlermotors.cz/index.php?page=7. V PWRC mam nahranou mapu pro full system akrapovice, pokouseli jsme ji u dalsiho mereni trosku upravit, ale zmena hodnot byla spise chyba mereni, nez nejaka prokazatelnejsi zmena.
edit: sorry za zasirani vlakna OKMASOvi, ale nechtelo se mi zakladat dalsi...
Mereni jsem provadel u tehle firmy http://www.sindlermotors.cz/index.php?page=7. V PWRC mam nahranou mapu pro full system akrapovice, pokouseli jsme ji u dalsiho mereni trosku upravit, ale zmena hodnot byla spise chyba mereni, nez nejaka prokazatelnejsi zmena.
edit: sorry za zasirani vlakna OKMASOvi, ale nechtelo se mi zakladat dalsi...
baby- Poèet pøíspìvkù : 1465
[quote="OKMAS"]tak dneska se konečně ladilo
ta díra kolem 5tis. ot. je tam už od te doby co SPčko mám. Přes zimu si zkusím pohrát se sáním a uvidíme, každopádně cíl je jasný - 150PS na klice
Drahouši!! Vkládej to prosím jako 640x480, jinak to neuvidáme celé. Díky Sobi
ta díra kolem 5tis. ot. je tam už od te doby co SPčko mám. Přes zimu si zkusím pohrát se sáním a uvidíme, každopádně cíl je jasný - 150PS na klice
Drahouši!! Vkládej to prosím jako 640x480, jinak to neuvidáme celé. Díky Sobi
Naposledy upravil OKMAS dne Fri Jul 29, 2011 11:42 pm, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Lubor napsal:Já myslím, že zas takovou chybu to nemá. Ten výfuk poslouží jako zadní padák a zase ti při skluzu ochrání kyvku a podsedlák. Je otázkou, co je větší zlo - zda přijít o výfuk nebo o kyvku?
an to sem taky myslel a prvni cop by bylo tak montuju misto vyfuku nejake spejsl padaky na kyvku nebo do osy zadniho kola
a propo, nemate nekdo prave padaky na SP do zadni a predni osy?
jo a co jsme si nevsiml, ze jsm jeste prisel o tu rolnu pod stojan vzadu, urval se ten nalitek primo z kyvky, takze bud neco navarit kdybych chtel zvedak na rolny, ktery stejne nemam a pouzivam pod kyvku
Já myslím, že zas takovou chybu to nemá. Ten výfuk poslouží jako zadní padák a zase ti při skluzu ochrání kyvku a podsedlák. Je otázkou, co je větší zlo - zda přijít o výfuk nebo o kyvku?
OKMAS napsal:jj o laufu pod motorem jsem taky dlouho přemýšlěl, ono ty se to aj dalo a rozodně by to nebylo tak náročné jako tohle, v podstatě by se jen vyměníl výfuk a nějak ořezaly kapoty, žádné dělání s elektrikou a podobné věci... tak kdo ví, třebas až se budu jednou nudit :-)
to si zas nejak nejsu jisty jak pak zajistite vypoctenou delku potrubi, ktera se moc neda osulit, jedine pak udelat v tom boxu dole hodne prepazek aby csta vyfuk. plynu byla podobna jako u klasickych laufu. Ja si ted jen tak pro legraci nastartoval svou bez laufu a posledniho mzisvodu. Tak to bych teda poslocuhat vice nez par sekund nechtel . nicmene jak jsme prisel dva vejfuky jsou krasne, ale ma to chybu pri padu ...
jj o laufu pod motorem jsem taky dlouho přemýšlěl, ono ty se to aj dalo a rozodně by to nebylo tak náročné jako tohle, v podstatě by se jen vyměníl výfuk a nějak ořezaly kapoty, žádné dělání s elektrikou a podobné věci... tak kdo ví, třebas až se budu jednou nudit :-)
Anonymní- Anonymní
..tak to zaslouží uznání a pochvalu za práci..taky jsem kolikrát přemýšlel, jak to Espo trochu "zmodernizovat", ale jsem zatím zastáncem origo stavu.. ..ale vcelku by byla zajímavá varianta výfuku pod motorem, jako to má třá Buell..určitě co do přenosu hmotnosti co nejvíce soustředit hmotu dolů...těžiště by šlo trochu níž a možná by to i trochu zlepšilo ovladatelnost...ale to už jsem se rozkecal... pokud budeš na srazu, rád omrknu osobně...
Anonymní- Anonymní
díky noo elektika byl fakt poděs, baterka je teď před olejovým filtrem vedle předního svodu (tam je dvojitá izolace), zbytek je pod podsedlovkou
Anonymní- Anonymní
OKMAS NO 1- parada!!!! Souhlasim z Luborem ze na SP maji byt laufi dva ale jinak super!!!!! Stupacky casem poresis a bude to luxusni!!!!! Zajmalo by mne jak mas resenou el. instalaci a baterku- jak se to tam po sedlo vlezlo nebo jsi neco prasouval jinam ????
KNEDLA- Poèet pøíspìvkù : 82
jj stupačky sou hustý, ale kvůli tomu laufu jsem musel origa předělat, díky tomu se to celé rozšířilo a originál stupačky už prostě až moc trčely do stran a tyhle byly jediné co jsem doma našel a nevyčnívaly tolik. navíc slouží dobře
Anonymní- Anonymní
ty stupačky na první pohled zaujmou, nedá se jich nevšimnout že tam nepatří, ale já taky nejraději montuju na moto věci který se vymikaj normálu
Ale když to plní účel, tak proč ne
Ale když to plní účel, tak proč ne
Anonymní- Anonymní
Nevypadá to špatně, ale podlě mě na Spéčko prostě patří laufy 2. Ty enduro stupačky na tom vypadají divně.
Děkuji chlapci! No oni to jsou lamináty, a když jsem zastavil na benzince, tak se z toho pěkně kouřlo, radši jsem hned běžel pro minerálku na hašení :-)
Nic jsem nepočítal jen jsem se snažil udělat ty svody stejně dlouhé a aby byly zevnitř maximálně hladké.Jináč k místu kde se svody sbíhají je průměr stejný jako origo, tj. tuším 48mm no a pak je to tuším 55mm.U tej kyvky je to fakt na těsno je tam asi 0,5cm mezera, ale ta už níž nejde, tak by to mělo být v poho. Koncovka je vlastně jeden rozřezaný, zkrácený, rozplácnutý, svařený a snýtovaný origo tlumič. Zvuk docela ujde i když jsem slyšel už lepší. První dojmy z jízdy nic moc rozdíl ve výkonu nebo krouťáku jsem nepoznal, ale uvidíme až rozchodím ten ignijet a doladí se to...
Nic jsem nepočítal jen jsem se snažil udělat ty svody stejně dlouhé a aby byly zevnitř maximálně hladké.Jináč k místu kde se svody sbíhají je průměr stejný jako origo, tj. tuším 48mm no a pak je to tuším 55mm.U tej kyvky je to fakt na těsno je tam asi 0,5cm mezera, ale ta už níž nejde, tak by to mělo být v poho. Koncovka je vlastně jeden rozřezaný, zkrácený, rozplácnutý, svařený a snýtovaný origo tlumič. Zvuk docela ujde i když jsem slyšel už lepší. První dojmy z jízdy nic moc rozdíl ve výkonu nebo krouťáku jsem nepoznal, ale uvidíme až rozchodím ten ignijet a doladí se to...
Anonymní- Anonymní
Ty jo parada Okmasi .... po lehnuti v Brne jsem si rikal, ze bych si ty vyfuky nejradeji taky schoval . ... kazdopadne uz je mi jasne proc si resil jednotku .
Jo, to znam, taky jsem utavil plasty, naštěstí jen tak nechytnou jen je rozkvaříš Jinak máš pěknej zadek ( na moto ) u tý kyvny na pravý straně to je o fous abys to nešoupal....Budu ti to muset na srazu obhlídnout, taky planuju lauf pod sedlo. Ty svody jsi nějak počítal, myslim průměr napojení svodu do jednoho, nebo jsi to střelil od oka
Každopádně to máš mocinky pěkný
Každopádně to máš mocinky pěkný
Anonymní- Anonymní
home made 2-1 pod sedlo + GRAFY
Naposledy upravil OKMAS dne Fri Jul 29, 2011 9:27 am, celkově upraveno 2 krát
Anonymní- Anonymní
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: