nová podsedlovka "made in usa"
4 posters
Strana 1 z 1
Re: nová podsedlovka "made in usa"
Tak mám namontováno ,napasováno a zase sundáno, půjde do laku. Ten podsedlák je nutné Michale ve spodní části přilepit. Jinak vše pasuje jak má, elektriku jsem zvládl levou zadní, jen se mě moc nelíbí brzdové, měl jsi pravdu jsou hodně nevýrazné.
Lak dám černý, nebudu raději kombinovat. Registračka po namontování není tak tragická, čekal jsem to horší.
Mějte se lumpové a bacha na cukroví, ať na jaře dopnete kombinézy
Lak dám černý, nebudu raději kombinovat. Registračka po namontování není tak tragická, čekal jsem to horší.
Mějte se lumpové a bacha na cukroví, ať na jaře dopnete kombinézy
Snake- Poèet pøíspìvkù : 736
Snake napsal:Michale jaké lepidlo použijeme na vlepení světel do podsedlovky? Zkusím lepidlo na novodur v jemné vrstvě.Už mám balíček doma a mám ježíška. Zítra budu ladit a ladit.
Ahoj, já mám nějaké modelářské lepidlo na plasty, takže tím to tam přilepím. Myslím, že to bude muset být přilepené hodně pevně - vibrace. Nevím jestli lepidlo na novodur dokáže trochu naleptat lepenou plochu. Uvidíš
Michale jaké lepidlo použijeme na vlepení světel do podsedlovky? Zkusím lepidlo na novodur v jemné vrstvě.Už mám balíček doma a mám ježíška. Zítra budu ladit a ladit.
Čau Marťas!!!! To se ti povedlo!!!! Růžová je dobrá
Sobi, to je jasný...!!!!!
No přece... NA RŮŽOVO.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No přece... NA RŮŽOVO.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Martas.9- Poèet pøíspìvkù : 123
To Dave: My víme........
Kluci teď mě tak napadlo, napište sem Vaše názory jak by jste si představovali barevné provedení této podselovky k mojí SP1. Mám už něco vymyšleného a uvidím zda-li se do toho někdo trefí, nebo třeba někoho z Vás napadne něco orginálního k čemu se přikloním. Díky Sobi.
Kluci teď mě tak napadlo, napište sem Vaše názory jak by jste si představovali barevné provedení této podselovky k mojí SP1. Mám už něco vymyšleného a uvidím zda-li se do toho někdo trefí, nebo třeba někoho z Vás napadne něco orginálního k čemu se přikloním. Díky Sobi.
Snake napsal:Jasně, hned zítra to pošlu jako vždy a jen tak mimochodem máš nádhernou motorku!!! Hihi. Ještě jednou moc díky , jsem dlužník....Sobi napsal:Snake napsal:No paráda, opravdu to vypadá Michale dobře!!! O víkendu to osadím taky. Když koukám na tu bílou barvu, světlá tomu sluší. Udělám ji stříbrnou jako spodek kapot.. Michale, prosím , napiš mě kolik ti zítra převedu na účet.
Hlavně se musím naučit sem vkládat fotky přímo, nějak se nedaří, nafotím to a také to sem přihodím.
Měj se a snad se nám to tu na foru trochu rozhýbe, je tu nějak mrtvo.
OK pošlu Ti rozpočet do mailu. Fakturu máš v balíku i s dalšími info.
Zdar pánové, máte moooooc krásné prdelky!!!!(Sobi+Snake)
Dave- Poèet pøíspìvkù : 111
Jasně, hned zítra to pošlu jako vždy a jen tak mimochodem máš nádhernou motorku!!! Hihi. Ještě jednou moc díky , jsem dlužník....Sobi napsal:Snake napsal:No paráda, opravdu to vypadá Michale dobře!!! O víkendu to osadím taky. Když koukám na tu bílou barvu, světlá tomu sluší. Udělám ji stříbrnou jako spodek kapot.. Michale, prosím , napiš mě kolik ti zítra převedu na účet.
Hlavně se musím naučit sem vkládat fotky přímo, nějak se nedaří, nafotím to a také to sem přihodím.
Snake napsal:No paráda, opravdu to vypadá Michale dobře!!! O víkendu to osadím taky. Když koukám na tu bílou barvu, světlá tomu sluší. Udělám ji stříbrnou jako spodek kapot.. Michale, prosím , napiš mě kolik ti zítra převedu na účet.
No paráda, opravdu to vypadá Michale dobře!!! O víkendu to osadím taky. Když koukám na tu bílou barvu, světlá tomu sluší. Udělám ji stříbrnou jako spodek kapot.. Michale, prosím , napiš mě kolik ti zítra převedu na účet.
Nazdar absentéři, tak jsem se dnes vrátil z cest a první co bylo nutné udělat........ napasovat novou podsedlovku!!!!!!!! Vše hotovo, elektrika pozapojovaná, vše bliká, svítí a zhasíná Byl to decela fofr.
Jen malou chybičku bych vytknul soudruhům z USA a to, že píší použití podsedláku i pro SP1. Ono to umístění CPU je zrovinka kde je teď zámek. Takže budu muset udělat nějaký uchyt, přesunout ji kousek jinam a pak bude vše OK. Vše krom zmíněné CPU pasuje velmi pěkně a za hodinku a půl nebylo co dělat. Jinými slovy upravím už jen štábní kulturu elektriky a jdu si hrát s photoshopem abych se rozhodl jak to nalakovat. Tady je pár fotek:
Jen malou chybičku bych vytknul soudruhům z USA a to, že píší použití podsedláku i pro SP1. Ono to umístění CPU je zrovinka kde je teď zámek. Takže budu muset udělat nějaký uchyt, přesunout ji kousek jinam a pak bude vše OK. Vše krom zmíněné CPU pasuje velmi pěkně a za hodinku a půl nebylo co dělat. Jinými slovy upravím už jen štábní kulturu elektriky a jdu si hrát s photoshopem abych se rozhodl jak to nalakovat. Tady je pár fotek:
Milý ježíšku..Teda pardon Milý Michale, právě jsi mě udělal velkou radost!!!! je to nádhera, co dodat. Vyřiď prosím moje neskonalé díky Tvé velmi inteligentní a naší věci nakloněné manželce!!!
Opravdu je to paráda a už se nemůžu dočkat až poběžím na poštu. Mou adresu asi máš,že? Ještě tě poprosím, dej mě do mailu to vyrovnání. Převedu to co nejdříve.
Ještě jednou dík a měj se!!!
Opravdu je to paráda a už se nemůžu dočkat až poběžím na poštu. Mou adresu asi máš,že? Ještě tě poprosím, dej mě do mailu to vyrovnání. Převedu to co nejdříve.
Ještě jednou dík a měj se!!!
Haloo, halooo Hade, tady Sova ako ma počuješ??? Prepínám.......
Mám tu nejšikovnější babu pod sluncem. Věděla, že když přijedu domů v noci a nebude balík z USA vyzvednutý z pošty, tak budu hodně smutný. Těšil jsem se na to jak malej kluk. Táááááákže, už jsem to kuchnul a kuk na podsedláky. Mirku, hned zítra Ti to nechám poslat obch. balíkem aŤ se můžeš taky pomazlit. Musím ještě do pátku vyvinout max pracovního úsilí a pak dovolená!!!!!!!! Jooooooooo!!! Bude se dělat prdelka.
No a aby Ti to nebylo líto a Vám ostatním taky ne, dám sem malinkatý fotoseriálek od krabky do vybalení.
Doufám, že jsem Tě Hadíku nenasral, ale věř, že to budeš mít na hraní za chvilku doma.
Mám tu nejšikovnější babu pod sluncem. Věděla, že když přijedu domů v noci a nebude balík z USA vyzvednutý z pošty, tak budu hodně smutný. Těšil jsem se na to jak malej kluk. Táááááákže, už jsem to kuchnul a kuk na podsedláky. Mirku, hned zítra Ti to nechám poslat obch. balíkem aŤ se můžeš taky pomazlit. Musím ještě do pátku vyvinout max pracovního úsilí a pak dovolená!!!!!!!! Jooooooooo!!! Bude se dělat prdelka.
No a aby Ti to nebylo líto a Vám ostatním taky ne, dám sem malinkatý fotoseriálek od krabky do vybalení.
Doufám, že jsem Tě Hadíku nenasral, ale věř, že to budeš mít na hraní za chvilku doma.
Tak to je dobrá zpráva!Sobi napsal:Ahoj, podle všeho by to mělo být už v Evropě na překladišti v Německu. Dnes to tam doletělo. Hybaj, hybaj hlavy německé, prohráli jste válku, tak se snažte.........
Hele Hade, slinu zatím polkni a tu pilku a nůž vem do lesa na stromeček.
Děkuju Michale.... To by mělo do vánoc dorazit.... Uděluji Ti řád za vynikající práci
Ahoj, podle všeho by to mělo být už v Evropě na překladišti v Německu. Dnes to tam doletělo. Hybaj, hybaj hlavy německé, prohráli jste válku, tak se snažte.........
Zdar Michale, povedla se mu, že? Vypadá to moc dobře. Já se přiznám, už jsem to odstrojil , mám kudlu v ruce a slinu u pusy. Už aby nám to dorazilo.
Nazdar Dave a Snaku, tak ta prdelka s těma Two Br. je moc pěkná. Spzku by sakra mohli dělat trošičku menší, pak by mi tam vůbec nevadila.
S tím strejdou to nebude tak horký Máš pravdu, je to fakt pěkný, my budeme muset ještě lakovat, přijde nám to v základu. Pokusím se to potahnout karbonem, uvidím.
Jinak za mě pochvala, ty výfuky a ten podsedlák fakt good!!!
Jinak za mě pochvala, ty výfuky a ten podsedlák fakt good!!!
Snake napsal:Paráda, povedlo se ti to, hezké!!! Kam dáš značku? Ta to pěkně zku...vý, ale co se dá dělat. Já pomalu odstrojil prdel, řezat ale ještě nebudu, počkám na plastík. Sobi na tom zodpovědně maká, tak o vánocích sem dáme taky fotky, sice nevím jak , ale dám. Dal jsi tam ty odpory?
Dík za pochvalu, značka to asi zkazí, ale určitě to bude lepší než s tím původním plastem a třeba se naseru a nedám ji tam vůbec
Musím teda ale říct, že blinkry jsou dost přebitý světlem, jsem zvědavej, kterej strejda mě jako první sundá
Blinkry neblikají tak rychle jak jsem myslel, pár lidí mi tvrdí, že bez odporů taky nic nezkurvím, ale řeším to....
Jsem dost zvědavej na ty vaše podsedláky, pak to zkonzultujeme až vám dorazej....
Paráda, povedlo se ti to, hezké!!! Kam dáš značku? Ta to pěkně zku...vý, ale co se dá dělat. Já pomalu odstrojil prdel, řezat ale ještě nebudu, počkám na plastík. Sobi na tom zodpovědně maká, tak o vánocích sem dáme taky fotky, sice nevím jak , ale dám. Dal jsi tam ty odpory?
nová podsedlovka "made in usa"
Zdar pánové, tak moje nová podsedlovka úspěšně zakomponována!Musím pochválit výrobce, protože sedí jak prdel na hrnec!! Přesně podle jejich návodu a vůbec to nebyla fuška.Můžu každému jen doporučit.Fotky dodám až bude trochu času.Zatím čus
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: