Plánované AKCE 2010!!!! - MEETING 2010
+7
Houdek
Dave
Martas.9
DH
baby
Snake
Sobi
11 posters
Honda VTR-SP :: AKCE :: Minulé
Strana 3 z 3
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
akce
Ahoj pro me je ještě brzo říct jak to bude,ale určitě rád přijedu pokud to pujde
Anonymní- Anonymní
Re: Plánované AKCE 2010!!!! - MEETING 2010
Ahoj Jirko, pevně věřím, že se uvidíme. Termíny překonáme.....
ParádaJirka napsal:Zrovna tenhle termím míváme každoročně sraz s lidma se kterýma jsem kdysi byl v Líbyi. Skok za váma a pak zase zpět na Moravu pravděpodobně zvládnu. Alespoň se parádně projedu
Snake- Poèet pøíspìvkù : 736
Zrovna tenhle termím míváme každoročně sraz s lidma se kterýma jsem kdysi byl v Líbyi. Skok za váma a pak zase zpět na Moravu pravděpodobně zvládnu. Alespoň se parádně projedu
Anonymní- Anonymní
Auu No nic ,třeba Ti to vyjde. Je ještě dost času. Měj se.Jirka napsal:Čau. Tak to já mám smůlu, protože zrovna ten víkend s velkou pravděpodobností nebudu moct. Ale třeba to půjde, abych tam dorazil třeba jen na otočku a pozdravil se s váma.
Čau. Tak to já mám smůlu, protože zrovna ten víkend s velkou pravděpodobností nebudu moct. Ale třeba to půjde, abych tam dorazil třeba jen na otočku a pozdravil se s váma.
Anonymní- Anonymní
. Díky Dave za zprávu!!!! Těším se!!!!Dave Lister napsal:Ahoj Snaku, se mnou můžeš taky počítat, pravděpodobně se mnou pojede ještě jeden člen(bohužel na duc).Dík a čus
to Snake
Ahoj Snaku, se mnou můžeš taky počítat, pravděpodobně se mnou pojede ještě jeden člen(bohužel na duc).Dík a čus
Dave- Poèet pøíspìvkù : 111
Ahoj Mirku, jen pro formu: počítej se mnou taky. Ale to ty víš
Díky za ohlas!!!! A pokud nestihneš dodělat SP ,nevadí. Fároš je Honda, a hlavní je Tvá přítomnost... Měj se.Martas.9 napsal:Zdar chlapi, tak Honda den bude, termín ještě není přesný, ale bude to v polovině května. Jeden den bude v Brně a jeden den bude na novém okruhu na Slovensku. Termíny budou zhruba týden od sebe.
Co se týče toho jarního srazu , předběžně se mnou počítejte, doufám, že nebudu ostuda a motorka bude ready. Jet tam trapně na Fárošovi, to bych byl za úplného pitomce... Akorát se mnou nepočítejte s tím pašíkem, protože jsem býložravec...
Zdar chlapi, tak Honda den bude, termín ještě není přesný, ale bude to v polovině května. Jeden den bude v Brně a jeden den bude na novém okruhu na Slovensku. Termíny budou zhruba týden od sebe.
Co se týče toho jarního srazu , předběžně se mnou počítejte, doufám, že nebudu ostuda a motorka bude ready. Jet tam trapně na Fárošovi, to bych byl za úplného pitomce... Akorát se mnou nepočítejte s tím pašíkem, protože jsem býložravec...
Martas.9- Poèet pøíspìvkù : 123
Místo srazu jaro 2010
Dík Baby ,určitě se těším a toho čuníka povalíme,tady máš souřadnice GPS Loc: 49°14'48.574"N, 14°19'33.196"E. Je to na rychlo,omlouvám se. .
Podívej se na www.novalouka.cz
Podívej se na www.novalouka.cz
cus, tak semnou pocitej, klidne poraz i nejakeho toho cunika ... jinak spani nejak moc neresim, dkyz bude teplo vypsim se klidne vedle fauteera . Kdyz tak posli souradnice toho kempu at zhruba vime kde to bude
baby- Poèet pøíspìvkù : 1465
Sraz Květen Jižní čechy
Tak, jak jste si snad doufám všichni přečetli , plánujeme první letošní sraz u nás na jihu. Termín je pevně nastaven na 28.5 pátek odpoledne nájezd. 29.5. sobota ,vyjížďka,večer posezení. Neděle po obědě rozchod. Sraz bude v jednom příjemném kempu, spaní zajištěno. Jedná se buď o bungalov, po šesti lůžkách, nebo spaní vlastní . třeba stany, to ale asi nebude pro našince. Samozřejmostí jsou restaurace, sociální zázemí, není pro mě problém zajistit čuníka ke konzumaci na sobotní večer. Trasy vyjížďky jsou opravdu hodně bohaté..... Vše je závislé jen na jedné věci. Kluci potřebuji alespoň předběžně znát vaše názory, připomínky a hlavně alespoň přibližnou účast !!!!!
Prosím každého z Vás, alespoň o přibližné vyjádření. Je to nutné pro mou další práci. Chci totiž aby se nás sešlo co nejvíce a aby jste se cítili co nejlépe!!!!!!!!!!!
Prosím každého z Vás, alespoň o přibližné vyjádření. Je to nutné pro mou další práci. Chci totiž aby se nás sešlo co nejvíce a aby jste se cítili co nejlépe!!!!!!!!!!!
jj vlastne ta ma otazka neprimo sla k nemu, i kdyz je asi jeste brzo .
baby napsal:vi nekdo presne, kdy bude Honda den v Brne?
Jediný kdo to bude vědět přesně je MarŤas. Zda-li vůbec bude.
vi nekdo presne, kdy bude Honda den v Brne?
Snake napsal:Nazdar Baby, jak jde zimní spánek? Vlastně ty se asi nenudíš, čtyřkolka je na zimu super nářadí... Doufám že se konečně uvidíme na letošním prvním srazu u nás na jihu. Už zařizuji podrobnosti, spaní, prasátko, Plznička, a hromada super ježdění po jižních čechách kolem Lipna. Budu rád když se sejdeme pokud možno všichni......
chlope tez se na tebe tesim . no hele 4kolka ted taky trosku zahali, protoze ji davam na sezonu do cajku, ale nejake ty vylety na snehu byly a je to neco co mi pomuze preckat zimu . same dobre veci z tebe lezou, tak se na to setkani teda uz pekne tesim .
Kluci bacha na to, MarŤas nám k tomu určitě dá info, ale Honda den je jen pro zvané a jako podpora prodeje nových motocyklů, tudíš i jako odměna za zakoupení motorky a má určitě omezený počet lidiček. Nechci Vám brát iluze, ale....... Na druhou stranu by nás mohla Honda pozvat jako cirkus NE??? Co Marťas????
Rozhodně jsem pro setkání Honda den v Brně. Věřím že to bude pro většinu povinné.
Nazdar Baby, jak jde zimní spánek? Vlastně ty se asi nenudíš, čtyřkolka je na zimu super nářadí... Doufám že se konečně uvidíme na letošním prvním srazu u nás na jihu. Už zařizuji podrobnosti, spaní, prasátko, Plznička, a hromada super ježdění po jižních čechách kolem Lipna. Budu rád když se sejdeme pokud možno všichni......
Jasne ze bych Brno bral ... uz taky musism ze sebe setrast toho okruhoveho panice .
Jinak jsme premyslel o dvouval dnu, ale jeste nevim nevim....
Na setkani se tesim.
Jinak jsme premyslel o dvouval dnu, ale jeste nevim nevim....
Na setkani se tesim.
brno
ahoj no jestli myslíš třeba honda day tak já jedu pokud nebudou padat h...a s háčkama
Anonymní- Anonymní
Zdar bando!!! Tak už sem valte nápady a návrhy ať to trochu naplánujeme!!!!!
Jinak Vás všechny zdravím.
Jinak Vás všechny zdravím.
Plánované AKCE 2010!!!! - MEETING 2010
Ahoj absentéři,
termíny setkání:
Květen: 28-29-30 Jižní Čechy - Vodňany
Srpen: 27-28-29 Severní Morava - Jeseník
Rád bych ještě do tohoto roku vložil jedno nebo dvě setkání v Brně na okruhu. - prosím vyjádřete se k tomu Brnu zda by byl z Vaší strany zájem, navrhněte případné termíny a na základě toho bych jednal dál. Bližší info k jednotlivým akcím budou následovat.
S pozdravem Sova.
termíny setkání:
Květen: 28-29-30 Jižní Čechy - Vodňany
Srpen: 27-28-29 Severní Morava - Jeseník
Rád bych ještě do tohoto roku vložil jedno nebo dvě setkání v Brně na okruhu. - prosím vyjádřete se k tomu Brnu zda by byl z Vaší strany zájem, navrhněte případné termíny a na základě toho bych jednal dál. Bližší info k jednotlivým akcím budou následovat.
S pozdravem Sova.
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Honda VTR-SP :: AKCE :: Minulé
Strana 3 z 3
Povolení tohoto fóra: