Sraz jaro 2016 ANKETKA
+5
baby
Lubor
Miras
Smejky
Dan
9 posters
Honda VTR-SP :: AKCE :: Minulé
Strana 4 z 5
Strana 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
tak kdepak to letos uděláme?
Re: Sraz jaro 2016 ANKETKA
smartin1 napsal:Dan napsal:Tak to se někdy přijeď ukázat.
Jo tak to určitĕ nebude problém
Hlavně jsou tam i pěkný místa, třeba kamenčák
smartin1- Poèet pøíspìvkù : 47
Dan napsal:Tak to se někdy přijeď ukázat.
Jo tak to určitĕ nebude problém
smartin1 napsal:Dan napsal:Jo jo Chomutovskej . A kde?
SOU Stavební-OSP dole na Mariánský intr. Čéče pak sem tam i v 94 rukoval na vojnu Prostě my bsl Chomutov docela sozenej
Kecám v 91
Dan napsal:Jo jo Chomutovskej . A kde?
SOU Stavební-OSP dole na Mariánský intr. Čéče pak sem tam i v 94 rukoval na vojnu Prostě my byl Chomutov docela souzenej
Naposledy upravil smartin1 dne Thu Apr 28, 2016 5:35 am, celkově upraveno 1 krát
Dan napsal:Když by to bylo ten další termín, tak Jarda má volno a ještě by přijel jeden pacient z Karlových Varů na SP1. Na motorkářích má nick ZAVI.
Ty seš vlastně Chomutovskej že ?? Tam jsem byl tři roky na učňáku
Když by to bylo ten další termín, tak Jarda má volno a ještě by přijel jeden pacient z Karlových Varů na SP1. Na motorkářích má nick ZAVI.
mě by se též hodil víc 2 termín, ale přizpůsobím se a taky jde o Mirase jestli by šlo posunout
Smejky- Poèet pøíspìvkù : 403
Sobi napsal:!!!!!!!! A nestálo by tedy za to posunout to na ten druhý termín? Tím by se to možná trochu zkomplikovalo Danovi, ale-...
Co?
Áno
!!!!!!!! A nestálo by tedy za to posunout to na ten druhý termín? Tím by se to možná trochu zkomplikovalo Danovi, ale-...
Co?
Co?
no tak po telefonátu s kámošem jsem zklamán,ten termín jede na týden s manželkou a děcky do tater na Slovensko
VénaSP- Poèet pøíspìvkù : 287
Tak včera jsem mluvil s Jardou a ten to má v práci úplně na pi.. Sraz mu vychází čtvrtek raní, pátek noční a v neděli raní. A vedoucí mu dá jen jeden den dovolené. Tak si vzal dovolenou na tu noční a tedy, že přijede v pátek dopoledne a v sobotu navečer musí odjet.
Paráda snad bude víc než nádherně
VénaSP- Poèet pøíspìvkù : 287
Sakra,v tomto termínu máme každoročně zamluvenou chalupu v Holanech no už jsem lehce nadhodil že bych alespoň na jeden den prchnout ale nevim
Ja ten tablet nemam rad!!!
Pokracovani:
Muzem pujcit pipu a treba koupit sud s pivem. Nevim,jaky jste vsichni pivari,takze jsem tohle nedomlouval. Jinak hospoda je pry 300 metru. Cena za hlavu teda 350 za noc.
Probehne samozrejme nejaka ta vyjizdka,volil bych trasu Slapy,Sedlcany,Milevsko,Tyn n Vlt.,slusna cesta i zatacky a videl bych to na navstevu Kartcentra Praha Radotin a trochu poblbnout na motokarach,nebo popr. Vymyslet neco po prijezdu. Jen doufejme,ze vyjde aspon trochu pocasi
Pokracovani:
Muzem pujcit pipu a treba koupit sud s pivem. Nevim,jaky jste vsichni pivari,takze jsem tohle nedomlouval. Jinak hospoda je pry 300 metru. Cena za hlavu teda 350 za noc.
Probehne samozrejme nejaka ta vyjizdka,volil bych trasu Slapy,Sedlcany,Milevsko,Tyn n Vlt.,slusna cesta i zatacky a videl bych to na navstevu Kartcentra Praha Radotin a trochu poblbnout na motokarach,nebo popr. Vymyslet neco po prijezdu. Jen doufejme,ze vyjde aspon trochu pocasi
Miras- Poèet pøíspìvkù : 121
Zdarec,jsem zdrav a ziju.To same se neda rict o nasem pocitaci,takze to tu bastlim na tabletu.
Takze termin je jasnej 16-19.6. Ubytovani jsem domluvil v penzionu Kunc 2,obec Laz,okres Pribram. Muzete mrknout na stranky www.penzionkunc.cz
Co se tyce toho ubytovani,tak jsem s pani domaci predbezne domluvenej na deset lidi,tzn.
1.Miras
2.Lubor
3.Smejky
4.Dan
5.Jarda
6.Sobi
7.Babynek
8.Fujitsubo
9.Vena Sp +1
Jestli jsem na nekoho zapomel,tak se omlouvam.
Kdyz by jeste nekdo dorazil navic,tak to prej nebude problem. Parkovani je na oplocene zahrade,jsou tam kuzelky,sipky,pinec,gril(ze by grilovacka?!),moznost pujceni pipy a koupit a cena za hlavu cini 350 kc za noc.
Takze termin je jasnej 16-19.6. Ubytovani jsem domluvil v penzionu Kunc 2,obec Laz,okres Pribram. Muzete mrknout na stranky www.penzionkunc.cz
Co se tyce toho ubytovani,tak jsem s pani domaci predbezne domluvenej na deset lidi,tzn.
1.Miras
2.Lubor
3.Smejky
4.Dan
5.Jarda
6.Sobi
7.Babynek
8.Fujitsubo
9.Vena Sp +1
Jestli jsem na nekoho zapomel,tak se omlouvam.
Kdyz by jeste nekdo dorazil navic,tak to prej nebude problem. Parkovani je na oplocene zahrade,jsou tam kuzelky,sipky,pinec,gril(ze by grilovacka?!),moznost pujceni pipy a koupit a cena za hlavu cini 350 kc za noc.
Miras- Poèet pøíspìvkù : 121
tákže, termín 16-19.6. 2016 potvrzen a dohodnut. Mirasi tak nám sděl další potrobnosti. Už jsme netrpěliví. Kde, kam pojedem , co tam bude.....
Tak já bych bral nejvíc ten 2 termin 23-26. V 1 trmínu v sobotu bych musel odjed nebo by se to dalo přesunout.(takhle dopředu nevím jestli by to šlo)
Ten 3 termín je úplně pasé to už jsou prázdniny, vysvětčení nejvíc provozu na silnici. to 100% nedojedu.
Tak za mě 1 nebo 2 ale byl bych radši kdyby 2 termín
Ten 3 termín je úplně pasé to už jsou prázdniny, vysvětčení nejvíc provozu na silnici. to 100% nedojedu.
Tak za mě 1 nebo 2 ale byl bych radši kdyby 2 termín
Smejky- Poèet pøíspìvkù : 403
Strana 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Plánované AKCE 2010!!!! - MEETING 2010
» Jarní sraz 2022 v Droužkovicích
» JARNÍ SRAZ - Vysočina 2024
» Podzimní sraz u Honzy v Jeseníkách 26.9. - 29.9.2024
» První sraz 2011 Jižní čechy tour!!!!
» Jarní sraz 2022 v Droužkovicích
» JARNÍ SRAZ - Vysočina 2024
» Podzimní sraz u Honzy v Jeseníkách 26.9. - 29.9.2024