Sraz jaro 2016 ANKETKA
+5
baby
Lubor
Miras
Smejky
Dan
9 posters
Honda VTR-SP :: AKCE :: Minulé
Strana 2 z 5
Strana 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
tak kdepak to letos uděláme?
Re: Sraz jaro 2016 ANKETKA
tady to nějak spí, zdá se mi
VénaSP- Poèet pøíspìvkù : 287
Zdar Dane, hele omlouvám se ale nějak mi nechodili emaily o tom že tu probíhá nějaká debata nejlepší by bylo se sejít a pokecat, nebo ti nechám kontakt 727945228...pokud bude možnost klidně bych s vámi jel.
Přesně jak říkáš Sobe. Měla by bejt na zahradě i udírna,takže k tomu masu by se daly zakoupit i nějaký klobásky a popřípadně i přeudit,což by asi taky nebylo k zahození
Miras- Poèet pøíspìvkù : 121
protože nás tam bude většina už ve čtvrtek, tak se asi dohodnem na místě, tahat něco sebou v tankvaku je dle mě blbost, takže bychom asi koupili něco lokálně, ne?
Tak s návštěvou z Mad'arska se počítá. Maso se může nakoupit kdyžtak ve čtvrtek odpo v Příbrami,je to kousek. Já dorazím na místo ve čtvrtek také po obědě a budu Vás očekávat. Takže přesná adresa je Láz 215,okres Příbram,penzion KUNC 1
Cau kluci, ja jen otazka, opravdu to je pritelkyne??)
Jak teda s tim masem? Ja bych se klidne na neco i slozil, ale bohuzel nemam moznost to tam privez, protoze prijedu v patek v noci po praci jestli to jde:-)
Muzu tedy vedet presnou adresu, pripadne web stranky toho kde budeme mit zakladnu? :-)
Jak teda s tim masem? Ja bych se klidne na neco i slozil, ale bohuzel nemam moznost to tam privez, protoze prijedu v patek v noci po praci jestli to jde:-)
Muzu tedy vedet presnou adresu, pripadne web stranky toho kde budeme mit zakladnu? :-)
fujitsubo- Poèet pøíspìvkù : 71
Takže potvrzeno, +2 od čtvrtka do neděle z Maďarska. Mirasi prosím přidej do rezervace.
Zdar pánové, mě mezinárodní účast taky neva. Ja jsem včera slavnostně po dvou letech udělal TK a přijedem s Jardou ve čvrtek po obědě.
PS: Pro Venu z Mostu: Ty vyrážíš kdy? Nechceš jet s nama?
PS: Pro Venu z Mostu: Ty vyrážíš kdy? Nechceš jet s nama?
Nincs probléma benne. Csak hagyd, hogy elfogy lesz móka
Jo a jestli platí co jsme se domluvili se Sobem tak přifrčíme ve čvrtek společně.
Jo a jestli platí co jsme se domluvili se Sobem tak přifrčíme ve čvrtek společně.
Smejky- Poèet pøíspìvkù : 403
Mad'arská klobása,teda návštěva mě osobně nevadí. A po čtyřech pivech se možná i domluvím
Spacák neber,povlečení tam je. Nevím,jak jsou na tom třeba s ručníkama,ale ten si beru pro jistotu vlastní. Na čuníka to zase až tak nevidím(ne že bych byl vegan),ale třeba koupit a naložit nějaky maso by asi taky nebylo uplně špatny k tomu soudkufujitsubo napsal:Hele a mam si s sebou vzit spacak, nebo tam bude povleceni? Co se treba domluvit, ze by se spolecne grilovalo sele? Kdyz uz mame ten sud... :-)
To už by se jednalo o sraz doslova mezinárodní.
Což o to, já proti nejsem, otázkou je, kdo z nás je jazykově vybaven natolik, bavit se 4 dny s cizinci?
A Jarda, ten bude z nový baby uplně paf.
Což o to, já proti nejsem, otázkou je, kdo z nás je jazykově vybaven natolik, bavit se 4 dny s cizinci?
A Jarda, ten bude z nový baby uplně paf.
OTÁZKA!!!!
Rád by se za náma přijel podívat jeden VTR pacient (okruhář) z Maďarska z přítelkyní 1xVTR a 1x nějaký CBRo. (komunikace anglická, německá) Mohu ofiko pozvat? Prosím o reakce. Díky
Rád by se za náma přijel podívat jeden VTR pacient (okruhář) z Maďarska z přítelkyní 1xVTR a 1x nějaký CBRo. (komunikace anglická, německá) Mohu ofiko pozvat? Prosím o reakce. Díky
Miras, já čtvrtek!!! No a to roztomilé zvířátko na rožni..... hmmmm to by stálo za úvahu
Hele a mam si s sebou vzit spacak, nebo tam bude povleceni? Co se treba domluvit, ze by se spolecne grilovalo sele? Kdyz uz mame ten sud... :-)
Zdarec rejpalové,
srázek se kvapem blíží,což je dobře
Stravování je čistě na nás,kdo si co uloví,to bude mít a nějakou tu restauraci Nám prej paní domací doporučí na místě. Budíček bude probíhat podle toho,v kolik to večer zapíchnem. Halekat prej můžem až do rána božího. Dopomáhat Nám (tedy pivařům) k tomu bude malej soudek Kozel 11.Kolik naškudlit je otázka no: 300 ubytko na noc,když dáme ty motokary,tak je to nějakych 280 za 10 min, no a pak nějakej peníz za stravu a ropu do těch našich hladovců. Nejlevnější to asi nebude,co si budem povídat.
Ještě bych potřeboval,v kolik chcete přibližně ve čtvrtek dorazit?
srázek se kvapem blíží,což je dobře
Stravování je čistě na nás,kdo si co uloví,to bude mít a nějakou tu restauraci Nám prej paní domací doporučí na místě. Budíček bude probíhat podle toho,v kolik to večer zapíchnem. Halekat prej můžem až do rána božího. Dopomáhat Nám (tedy pivařům) k tomu bude malej soudek Kozel 11.Kolik naškudlit je otázka no: 300 ubytko na noc,když dáme ty motokary,tak je to nějakych 280 za 10 min, no a pak nějakej peníz za stravu a ropu do těch našich hladovců. Nejlevnější to asi nebude,co si budem povídat.
Ještě bych potřeboval,v kolik chcete přibližně ve čtvrtek dorazit?
fujitsubo napsal:Tak pardi, tak jak je to s tim srazem u mirase? Rad bych vedel, kdy je vecerka, budicek, jidelnicek, spolecny program, osobni volno,proste program a taky kolik si mam naskudlit?
Miras je tajemnej jak hrad v Karpatech... Říkal jsem si, že 14 dní před srazem rejpnu, ale byl jsi rachlejší.
Tak pardi, tak jak je to s tim srazem u mirase? Rad bych vedel, kdy je vecerka, budicek, jidelnicek, spolecny program, osobni volno,proste program a taky kolik si mam naskudlit?
Ahoj vsem ve spolek jestli je sraz 23-26.6 tak se taky ucastnim:) jen mam takovej malej problem, nepiju tvrdej...
Píšu to hodně nerad, ale bohužel v tomto novém termínu se nemohu zúčastnit srazu já.
baby- Poèet pøíspìvkù : 1465
To je teda polízanice zase
Strana 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Plánované AKCE 2010!!!! - MEETING 2010
» Jarní sraz 2022 v Droužkovicích
» JARNÍ SRAZ - Vysočina 2024
» Podzimní sraz u Honzy v Jeseníkách 26.9. - 29.9.2024
» První sraz 2011 Jižní čechy tour!!!!
» Jarní sraz 2022 v Droužkovicích