Problem s výfukem
3 posters
Strana 1 z 1
Re: Problem s výfukem
mě to dělalo taky. myslím že to je tou konstrukcí origo svodů, když se na to podíváš tak logicky to musí víc foukat do pravý konckovky....
taky mě to sralo a tak jsem si udělal komplet svoje
taky mě to sralo a tak jsem si udělal komplet svoje
Anonymní- Anonymní
Ahoj, naprostý souhlas s Babynem. Navíc, jakou máš jistotu, že byly správně navatovány!!! Spousta lidí to dělá doma a ne všichni to udělají dobře.
Zdar Sova
Zdar Sova
Hoj Lukyno, tady nekde jsem daval jak dopadli moje vyfuky po jezdeni v Moste .... rekl bych ze to bude asi konstrukci svodu, nebo jestli ti nekde u koncovky neprisava vzduch. Na me motorce je to naopak, vice vyfoukane vaty jsem mel na strena u brzdy, ale ja mam jine svody. Jinak taky Powercommander, ale origo vzduch. filtry.
baby- Poèet pøíspìvkù : 1465
Problem s výfukem
Zdravím motorkáře mám takovej problém po sezoně sem rozdělal koncovky výfuků a na straně u řadičky vata totálně na sračku schořela a na straně u brzdy vata ůplně netknutá,tak se vás ptám jestli máte někdo stejný problém a po případě jak jste ho vyřešíli a jestli máte někdo fotky nebo nějaky odkaz s řešením sem sním.Mám v motorce powercomander a kn filtry a votevřené koncovky,v palivu to snad nebude že by jeden válec dával víc směsy a druhej méně?Jediný co ně napadlo je v připojení od svodu k potruby na té staně co je brzda že tam asi de méně splodin z té odbočky to jest můj názor. A co vy na to
Luky sp1- Poèet pøíspìvkù : 13
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: