CBR 954RR
2 posters
Strana 1 z 1
Re: CBR 954RR
Prodáno.....bez slečny .
baby- Poèet pøíspìvkù : 1465
CBR 954RR
Zdra chlapi, sorry, ze to tady trosku zasiram 4 valcovym modelem, ale krapet mi to prekazi v garazi a potrebuji ji nejak udat .
text inzeratu:
Honda CBR 954RR Fireblade (2003)
Výfuk Hurric, nová baterie, mini blinkry. Zvýšené a zatmavené plexi.
Jinak je vazne lehce lehla, ma opravenou predni masku (lepenou) a nadrz, stopy po padu jsou jeste dobre znatelne na riditku i na prednim blinkru, podle toho jde usoudit, ze to nebyl hrozny pad.
Nadrz i maska jsou znovu nalakovany a to velice povedene. Jinak ji neni lautr nic . Mam ji uz cca pul roku v garazi a predtim byla u znameho. Obcas ji jen lehce projedu, aby se trosku promisily kapaliny.
Tak pokud by jste v okoli o nekom vedeli, volejte na 777886427 nebo pisnete na emila: baby@meep.cz
diky
cena je nyní 88.000
Fotky:
a jedna bonusova na zaver .... mozna pomuze rict, ze je to jeji majitelka.
text inzeratu:
Honda CBR 954RR Fireblade (2003)
Výfuk Hurric, nová baterie, mini blinkry. Zvýšené a zatmavené plexi.
Jinak je vazne lehce lehla, ma opravenou predni masku (lepenou) a nadrz, stopy po padu jsou jeste dobre znatelne na riditku i na prednim blinkru, podle toho jde usoudit, ze to nebyl hrozny pad.
Nadrz i maska jsou znovu nalakovany a to velice povedene. Jinak ji neni lautr nic . Mam ji uz cca pul roku v garazi a predtim byla u znameho. Obcas ji jen lehce projedu, aby se trosku promisily kapaliny.
Tak pokud by jste v okoli o nekom vedeli, volejte na 777886427 nebo pisnete na emila: baby@meep.cz
diky
cena je nyní 88.000
Fotky:
a jedna bonusova na zaver .... mozna pomuze rict, ze je to jeji majitelka.
Naposledy upravil baby dne Wed Aug 18, 2010 8:26 pm, celkově upraveno 1 krát
baby- Poèet pøíspìvkù : 1465
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: