Podsedlová kapotáž - praskání
+2
Sobi
Lukša
6 posters
Strana 1 z 1
Re: Podsedlová kapotáž - praskání
To all: taky stím po roce nemám problém a vařené to od předchozího majitele na tomto místě nebylo..Mě spíš sedlo docela drtí nádrž, to jsem vyřešil obyč kobercovou páskou a ta to všechno pobírá..Podsedlový rám mám malinko pokroucenej a nádrž taky není v 100% poloze, jak by být měla.
Roko- Poèet pøíspìvkù : 203
Snake napsal:Lukšo ať koukám jak koukám, má SP2 má obě strany podsedláku absolutně v pořádku.... Ani před lakem v zimě nebylo nic viditelně poškozeno.... Tak nevím. Co vím , tak SP2 má trochu jinak řešené zadní lešení... Nebude to tím? Tuhostí rámu podsedlovky?Lukša napsal:No to je od toho jak se podsedlovka opírá o uchycení podsedlového rámu. Tzn když to má RVT vyřešené modifikace existovat musí.
S tou opravou už jsem to absolvoval jednou, takže vím o čem to je. Marně jsem si myslel že je to řešení.
Jo jo tak trochu jsem to tušil a asi je to tak, mají to jen plnokrevné SP1. SP2 a RVT už to mají modifikované.
Tzn. že pan Honda to věděl a v evolučních modelech to "vypiloval". A tzn. že u SP1 se to nějak řešilo a nebo od toho dával každý ruce pryč. To už nám prozradí jen Marťásek
Takže Marťas Please
Lukšo ať koukám jak koukám, má SP2 má obě strany podsedláku absolutně v pořádku.... Ani před lakem v zimě nebylo nic viditelně poškozeno.... Tak nevím. Co vím , tak SP2 má trochu jinak řešené zadní lešení... Nebude to tím? Tuhostí rámu podsedlovky?Lukša napsal:No to je od toho jak se podsedlovka opírá o uchycení podsedlového rámu. Tzn když to má RVT vyřešené modifikace existovat musí.
S tou opravou už jsem to absolvoval jednou, takže vím o čem to je. Marně jsem si myslel že je to řešení.
Snake- Poèet pøíspìvkù : 736
No to je od toho jak se podsedlovka opírá o uchycení podsedlového rámu. Tzn když to má RVT vyřešené modifikace existovat musí.
karrlik1000
Lukša:Ne nemám a i zevnitř to mám netknuté.Ne že bych ti do toho chtěl kecat,ale holt to budeš muset shodit a zkontrolovat od čeho to je . A až to vymyslíš mám obavu,že tě čeká lak podsedlovky,protože prasklý lak musíš obrousit až na plast jinak ti to bude vylízat pořád.
Anonymní- Anonymní
Přesně tohle pánové, myslím že další foto není za potřebí.
Karrlik: a nemáš to přelepený samolepkou?
Karrlik: a nemáš to přelepený samolepkou?
Čau chlapi, já to mám na své SP1 také prasklé na obou stranách, sice méně než má Sobi, ale štve to
Ahoj Lukša měl na mysli toto. Já to mám podlepené tenkou tvrzenou pěnovkou a už je to OK. Ale lakovat to kvůli tomu nebudu, aspoŇ zatím ne. Tak jak jsem psal, když na tom sedíž a přelézáš jako opice, tak jseš nohou opřený o tuto část kapotáže a přitlačíš ji na nálitek rámu, kde se spojuje hlavní rám a podsedlák. Zdar Sova.
PS: Karrle byli jste na tom sedle??
PS: Karrle byli jste na tom sedle??
karrlik1000
Zdar Lukšo..Nejlepší by bylo asi fakt foto..Před chvílí jsme se vrátili z té Redickovy svatby a nedalo mi to se hned podívat na tu podsedlovku.Musím dát za pravdu Marťasovi,nic tam není.A to se na tom docela válím v zatáčkách.Leda by ty americké plasty byly lépe zpracované a to si nemyslím.Pošli foto zkonzultujeme to.
Anonymní- Anonymní
OK,
smíření jsme s tím asi všichni, ale v době kdy bývalo sp v záruce se to muselo nějak záručně řešit. No a já pořád tajně doufám, že někdo na to tu má tajný recept. No proto jsem mířil otázku ke zdroji tj. Marťas. No snad si to chlapík přečte a řekne mi k tomu svoje.
Víš děsí mě představa: kombinace starý plast vs prasklina vs vybrace. Prostě čim je to tam dýl a víc, mám větší obavy. [/quote]
Kua chlapi,
tak to slyším poprvé... Kde přesně vám to praská..? Já nemám prasklé nic! A co si pamatuju naši bandu v Ameru, tak nás tam bylo 8 čechů a o tomhle se nezmínil nikdo- a to holky dostávaly hooodně velký cérez na cestách i na okruzích... Nechcete sem někdo hodit fotku..? Já se pak v práci kouknu, jestli na něco nebyla svolávačka...
smíření jsme s tím asi všichni, ale v době kdy bývalo sp v záruce se to muselo nějak záručně řešit. No a já pořád tajně doufám, že někdo na to tu má tajný recept. No proto jsem mířil otázku ke zdroji tj. Marťas. No snad si to chlapík přečte a řekne mi k tomu svoje.
Víš děsí mě představa: kombinace starý plast vs prasklina vs vybrace. Prostě čim je to tam dýl a víc, mám větší obavy. [/quote]
Kua chlapi,
tak to slyším poprvé... Kde přesně vám to praská..? Já nemám prasklé nic! A co si pamatuju naši bandu v Ameru, tak nás tam bylo 8 čechů a o tomhle se nezmínil nikdo- a to holky dostávaly hooodně velký cérez na cestách i na okruzích... Nechcete sem někdo hodit fotku..? Já se pak v práci kouknu, jestli na něco nebyla svolávačka...
Martas.9- Poèet pøíspìvkù : 123
Sobi napsal:Lukša napsal:Ahoj kluci, po celou dobu co mám SP pozoruji, že tahle motorka má jeden nedostatek a to je praskající podsedlovka (mezi nohama pod sedadlem). Po letošním prvním setkání jsem se ujistil že je to u každé SP. Už jednou jsem si to nechal zpravovat a za rok je to prasklý zas.
Proto mě tak napadlo jestli neexistuje nějaký způsob jak praskání eliminovat a problém tím vyřešit. Vzhledem k tomu, že je to opravdu běžné u každé SP je tohle spíš otázka na Marťase, jak to pan Honda řeší(rešil). Určiťě na to musela existovat nějaká svolávací akce popř. nějaká modifikace dílu(ů) která se řešila vzhledem k závažnosti záručně. Alespoň doufám, protože mě se to stát po roce na novém stroji, tak to okamžitě na záruku řeším.
Martásku prosíme o radu
Ahoj Lukšo, sice nejsem Marťas ale...
Vím, že jsi se díval i u mě. Praská to v místě, kde se to opírá o uchycení rámu podsedlovky, ale to určitě víš taky. Řešení podle mě není, resp. je - podlepit tvrdší pěnovkou a rozložit ten dotyk na větší plochu. Navíc pokud jezdíš sportovně a "slízáš" z mootrky, tak se tomu stejně nevyhneš. opířeš se o to vždy nohou nebo horním lemem boty (dle typu a nastavení stupaček). A toto nevydrží žádný plast. Takže myslím, že Ti nezbývá než se smířit s tím pavoukem na laku. Já bych to neřešil.
OK,
Víš děsí mě představa: kombinace starý plast vs prasklina vs vybrace. Prostě čim je to tam dýl a víc, mám větší obavy.
Ha, tak to se musím podívat, teda jestli mě taky Lukša neudělal STK Lukšo praská mě to také? Ničeho jsem se nevšiml...Sobi napsal:Lukša napsal:Ahoj kluci, po celou dobu co mám SP pozoruji, že tahle motorka má jeden nedostatek a to je praskající podsedlovka (mezi nohama pod sedadlem). Po letošním prvním setkání jsem se ujistil že je to u každé SP. Už jednou jsem si to nechal zpravovat a za rok je to prasklý zas.
Proto mě tak napadlo jestli neexistuje nějaký způsob jak praskání eliminovat a problém tím vyřešit. Vzhledem k tomu, že je to opravdu běžné u každé SP je tohle spíš otázka na Marťase, jak to pan Honda řeší(rešil). Určiťě na to musela existovat nějaká svolávací akce popř. nějaká modifikace dílu(ů) která se řešila vzhledem k závažnosti záručně. Alespoň doufám, protože mě se to stát po roce na novém stroji, tak to okamžitě na záruku řeším.
Martásku prosíme o radu
Vím, že jsi se díval i u mě. Praská to v místě, kde se to opírá o uchycení rámu podsedlovky, ale to určitě víš taky. Řešení podle mě není, resp. je - podlepit tvrdší pěnovkou a rozložit ten dotyk na větší plochu. Navíc pokud jezdíš sportovně a "slízáš" z mootrky, tak se tomu stejně nevyhneš. opířeš se o to vždy nohou nebo horním lemem boty (dle typu a nastavení stupaček). A toto nevydrží žádný plast. Takže myslím, že Ti nezbývá než se smířit s tím pavoukem na laku. Já bych to neřešil.
Snake- Poèet pøíspìvkù : 736
Lukša napsal:Ahoj kluci, po celou dobu co mám SP pozoruji, že tahle motorka má jeden nedostatek a to je praskající podsedlovka (mezi nohama pod sedadlem). Po letošním prvním setkání jsem se ujistil že je to u každé SP. Už jednou jsem si to nechal zpravovat a za rok je to prasklý zas.
Martásku prosíme o radu
Podsedlová kapotáž - praskání
Ahoj kluci, po celou dobu co mám SP pozoruji, že tahle motorka má jeden nedostatek a to je praskající podsedlovka (mezi nohama pod sedadlem). Po letošním prvním setkání jsem se ujistil že je to u každé SP. Už jednou jsem si to nechal zpravovat a za rok je to prasklý zas.
Martásku prosíme o radu
Martásku prosíme o radu
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: