cvakání.. možná halušky po zime :)
4 posters
Honda VTR-SP :: Servis :: Motor
Strana 1 z 1
Re: cvakání.. možná halušky po zime :)
Roko napsal:Dělá to výfuk resp. netěsnost svodů je to takový cvakoprskání..mě to utíká v tom krátkým mezisvodu u zadního válce..Minulej rok už jsem stím tady srašil, že ventily a cosi, dělájí to ty svody..Ventily to ani být nemůžou, tam se vůle zmenšují (zaklepávají se do sedla) tudíž spíš naopak ztichnou..Ty máš full akrap, se dívím, že stím máš problém..Origo Honda svody stojej totálně za pikaču (myslím ty spoje)
No... tak mě napadá taková 3,14čovinka: zkus se kouknout, jestli se Ti navypálily nýtky. Občas se může stát (nevím, jestli jsi tu motorku kupoval s těmu výfuky), že někdo podře výfuk, koupí obal, který si pak vymění sám a přenýtuje. Jenže hodně lidí to dělá s hliníkovámi nýtky, které to nevydrží a propadnou do výfuku a pak tam rámusí (nezbedníci)...
Hej, ten Sobi tady dal super smajlíky...!
Martas.9- Poèet pøíspìvkù : 123
Dělá to výfuk resp. netěsnost svodů je to takový cvakoprskání..mě to utíká v tom krátkým mezisvodu u zadního válce..Minulej rok už jsem stím tady srašil, že ventily a cosi, dělájí to ty svody..Ventily to ani být nemůžou, tam se vůle zmenšují (zaklepávají se do sedla) tudíž spíš naopak ztichnou..Ty máš full akrap, se dívím, že stím máš problém..Origo Honda svody stojej totálně za pikaču (myslím ty spoje)
Roko- Poèet pøíspìvkù : 203
tak nove zjisteni, kdyz si zacpu laufy na chvilku tak nic neslysim! ze by delal vyfuk? vata? kurde, ale na ty ventily se stejne podivam, vsak za kouknuti nic nedam ni?
baby- Poèet pøíspìvkù : 1465
no hele s tema myma kilometrama je to asi podobne, kdyz jsem ji kupoval, mela regulerne vymeneny tachac, to mi rekli i v Honde. nicmene kolik kilemtru to melo predtim to nevedeli rict. Estli to byli ti dva filistini a chybej mi jakesik kolecka, toz to jim nedaruju . no nic dneska nadherne a ja budu hold muset nastartovat jednobuch....
jeste vyzkousim dnes za studena, jaky to bude mit zvuk.
jeste vyzkousim dnes za studena, jaky to bude mit zvuk.
baby napsal:Custe, tak se mi po dnesni projizdce zdalo, ze moto cvaka vic nez je normalne. Navic ty ladaky tak rvou, ze si toho clovek hned nevsimne. Vidim to na malou vuli u ventilu, takze me ceka nejspis rozborka jak vnimate cvakani u sebe? Jeste je moznost, ze po zime to zni nejak vic .
V zime jsem menil jen olej, filtr a svicky. Olej je tam stejny jako minule.
Kurna rozvodak to nema, tak je to asi jedina moznost :-/.
Hoj Baby, kolik má ta tvoje krasavice natočeno, pokud teda na tom nejsi jako ROKO. Ventyly by se měly dělat cca kolem 26000km. A vzhledem k tomu, že ta tvoje potvůrka i dost kroužila, podle toho co jsi říkal tak bych to viděl na ventylové vůle taky. A nebo je druhá varianta, někdo Ti přes zimu spáchal Ducati tuning A třetí, ale ta je dost nepravděpodobná: přepadli Tě KaRRlik z MarŤasem a vytáhli Ti zdvojený kola......
Zdar Sob
cvakání.. možná halušky po zime :)
Custe, tak se mi po dnesni projizdce zdalo, ze moto cvaka vic nez je normalne. Navic ty ladaky tak rvou, ze si toho clovek hned nevsimne. Vidim to na malou vuli u ventilu, takze me ceka nejspis rozborka jak vnimate cvakani u sebe? Jeste je moznost, ze po zime to zni nejak vic .
Honda VTR-SP :: Servis :: Motor
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: