Honda VTR-SP
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

cvakání.. možná halušky po zime :)

4 posters

Goto down

cvakání.. možná halušky po zime :) Empty Re: cvakání.. možná halušky po zime :)

Příspěvek  Martas.9 Sat Jun 12, 2010 1:34 am

Roko napsal:Dělá to výfuk resp. netěsnost svodů Very Happy je to takový cvakoprskání..mě to utíká v tom krátkým mezisvodu u zadního válce..Minulej rok už jsem stím tady srašil, že ventily a cosi, dělájí to ty svody..Ventily to ani být nemůžou, tam se vůle zmenšují (zaklepávají se do sedla) tudíž spíš naopak ztichnou..Ty máš full akrap, se dívím, že stím máš problém..Origo Honda svody stojej totálně za pikaču (myslím ty spoje)

study No... tak mě napadá taková 3,14čovinka: zkus se kouknout, jestli se Ti navypálily nýtky. Občas se může stát (nevím, jestli jsi tu motorku kupoval s těmu výfuky), že někdo podře výfuk, koupí obal, který si pak vymění sám a přenýtuje. Jenže hodně lidí to dělá s hliníkovámi nýtky, které to nevydrží a propadnou do výfuku a pak tam rámusí (nezbedníci)... rendeer flower cat alien clown

Hej, ten Sobi tady dal super smajlíky...! cheers Basketball pig rabbit What a Face
Martas.9
Martas.9

Poèet pøíspìvkù : 123

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Roko Mon Apr 19, 2010 1:00 am

Dělá to výfuk resp. netěsnost svodů Very Happy je to takový cvakoprskání..mě to utíká v tom krátkým mezisvodu u zadního válce..Minulej rok už jsem stím tady srašil, že ventily a cosi, dělájí to ty svody..Ventily to ani být nemůžou, tam se vůle zmenšují (zaklepávají se do sedla) tudíž spíš naopak ztichnou..Ty máš full akrap, se dívím, že stím máš problém..Origo Honda svody stojej totálně za pikaču (myslím ty spoje)
Roko
Roko

Poèet pøíspìvkù : 203

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  baby Sun Apr 18, 2010 9:35 pm

tak nove zjisteni, kdyz si zacpu laufy na chvilku tak nic neslysim! ze by delal vyfuk? vata? kurde, ale na ty ventily se stejne podivam, vsak za kouknuti nic nedam ni? Smile

baby

Poèet pøíspìvkù : 1465

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  baby Fri Apr 16, 2010 7:56 pm

no hele s tema myma kilometrama je to asi podobne, kdyz jsem ji kupoval, mela regulerne vymeneny tachac, to mi rekli i v Honde. nicmene kolik kilemtru to melo predtim to nevedeli rict. Estli to byli ti dva filistini a chybej mi jakesik kolecka, toz to jim nedaruju Very Happy. no nic dneska nadherne a ja budu hold muset nastartovat jednobuch....
jeste vyzkousim dnes za studena, jaky to bude mit zvuk.

baby

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sobi Fri Apr 16, 2010 7:34 am

baby napsal:Custe, tak se mi po dnesni projizdce zdalo, ze moto cvaka vic nez je normalne. Navic ty ladaky tak rvou, ze si toho clovek hned nevsimne. Vidim to na malou vuli u ventilu, takze me ceka nejspis rozborka Mad jak vnimate cvakani u sebe? Jeste je moznost, ze po zime to zni nejak vic Very Happy.
V zime jsem menil jen olej, filtr a svicky. Olej je tam stejny jako minule.
Kurna rozvodak to nema, tak je to asi jedina moznost :-/.

Hoj Baby, kolik má ta tvoje krasavice natočeno, pokud teda na tom nejsi jako ROKO. Ventyly by se měly dělat cca kolem 26000km. A vzhledem k tomu, že ta tvoje potvůrka i dost kroužila, podle toho co jsi říkal tak bych to viděl na ventylové vůle taky. A nebo je druhá varianta, někdo Ti přes zimu spáchal Ducati tuning Laughing A třetí, ale ta je dost nepravděpodobná: přepadli Tě KaRRlik z MarŤasem a vytáhli Ti zdvojený kola...... tongue

Zdar Sob
Sobi
Sobi
Admin

Poèet pøíspìvkù : 1574

http://www.sp-club.wbs.cz

Návrat nahoru Goto down

cvakání.. možná halušky po zime :) Empty cvakání.. možná halušky po zime :)

Příspěvek  baby Fri Apr 16, 2010 6:56 am

Custe, tak se mi po dnesni projizdce zdalo, ze moto cvaka vic nez je normalne. Navic ty ladaky tak rvou, ze si toho clovek hned nevsimne. Vidim to na malou vuli u ventilu, takze me ceka nejspis rozborka Mad jak vnimate cvakani u sebe? Jeste je moznost, ze po zime to zni nejak vic Very Happy.
V zime jsem menil jen olej, filtr a svicky. Olej je tam stejny jako minule.
Kurna rozvodak to nema, tak je to asi jedina moznost :-/.

baby

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Povolení tohoto fóra: