Co používáte za destičky
5 posters
Honda VTR-SP :: Servis :: Brzdy - brake
Strana 1 z 1
Re: Co používáte za destičky
Já zkusím SBS,ještě jsem je tam neměl tak uvidím. Na okruh nejezdím,tak doufám že budou dostačující a nebudou ničit kotouče. Jinak motorku jsem přivezl na Lukasech, už nikdy!!!! Víc práší než brzdí. Lucas nebrat!!!!
Snake- Poèet pøíspìvkù : 736
Zdar zdar Sobi .... na to moje "mrdani" po ceste mi to zatim staci. Stejnak podle toho co jsem zkousel jine motorky, tak ta moje s pancerkama brzdi zatim vyrazne nejlepe. tim padem me snad nezklamou ani pristi rok na okruhu :-P
Ty HRC uz musi byt radny mazec.
Ty HRC uz musi byt radny mazec.
baby- Poèet pøíspìvkù : 1465
Vyhovovaly mi originály, teď jezdím HRC, tvrdší směs a je to rozdíl! Za studena brzdí stejně jako originály, ale po zahřátí, to je mazec!!!! Nechci pomyslet, jak brzdí ta měká směs, to musí být jako když narazíš do lokomotivy...
Martas.9- Poèet pøíspìvkù : 123
baby napsal:tento rok jsme dojezdil stare a dal jsme opet nove Nissiny, tak nejak jsme nechtel experimentovat a SBS byly jen o trosku levnejsi.
Zdar Baby, naprostý souhlas s tebou
tento rok jsme dojezdil stare a dal jsme opet nove Nissiny, tak nejak jsme nechtel experimentovat a SBS byly jen o trosku levnejsi.
baby- Poèet pøíspìvkù : 1465
Momentálně mám BENDIX..Typ dle tabulek, je to pro silniční provoz a spokojenost veliká, nato ,že mám naprd páčku dobrý a docela se teším až bude origo a brzdy půjdou na drnc..SBS jsem jezdil na Hornetu a spokojenost maximální (Origo Nissin vydrželi 18tis ty SBS mají teď taky 18tis a ještě 2tis dají ale už to není ono)..Jinak co vím ,zásadně nepoužívat destičky určené pro okruh..dokud se nezahřejí nebrzdí!!
Naposledy upravil Roko dne Mon Oct 19, 2009 8:31 am, celkově upraveno 1 krát
Roko- Poèet pøíspìvkù : 203
Honda VTR-SP :: Servis :: Brzdy - brake
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: