Honda Ostrava
3 posters
Strana 1 z 1
Re: Honda Ostrava
Tak jak to čtu pánové,je to stejné jako v mém oboru. Šílený amaterismus ,bohužel málo lidí pochopilo podstatu spokojenosti zákazníka, Zato já si na servis Honda u nás v Týně nad Vltavou nemohu stěžovat. . Trochu tady asi dělám panu Hodnému reklamu, ale zaslouží si to.
Snake- Poèet pøíspìvkù : 736
Celkově je Morava zakletá. Zavřeli jsme dealerství i v Olomouci- tam to byla taky katastrofa, dobře funguje Brno, Břeclav, Valmez, Frýdek Místek. Hledat budeme někoho v Olomouci a Ostravě...
Martas.9- Poèet pøíspìvkù : 123
jj chapu, budu doufat, ze se nekdo brzo najde . jo v te ostrave ta zakaznicka podpora opravdu stala za prd, me tam vypinkali jednou s deskama a ochota sama. Dik za info a at se dari v praci a mene takovych zklamani .
baby- Poèet pøíspìvkù : 1465
baby napsal:Tak jsme se dneska docetl, ze Honda v OVĚ, uz neprodava motorky, ani nahradni dily. Do psi prdele . Martasu nevis proc?
vím...
Sorry, ale je to moje práce. Mám na starosti dealerskou síť v České republice. Z naší strany dovozce jsme byli se službami v Czech Steel Trade dlouhodobě nespokojeni. Kvalita služeb zákazníkům byla slušně řečeno v prdeli. Mám plno kámošů v Ostravě a nejen Ti, ale i další, by tam už nikdy nepřijeli. Taky jsme zavřeli dealerství OK Boček v Kravařích u Opavy. Je to škoda, protože Danek je super prodejce a v pohodě kluk. Tam to ale bylo o něčem jiném.
Mým úkolem bude najít jiného zájemce, který to bude dělat lépe...
Martas.9- Poèet pøíspìvkù : 123
Honda Ostrava
Tak jsme se dneska docetl, ze Honda v OVĚ, uz neprodava motorky, ani nahradni dily. Do psi prdele . Martasu nevis proc?
baby- Poèet pøíspìvkù : 1465
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: