Podsedlák
+2
Lukša
Sobi
6 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Re: Podsedlák
Tak to nemá chybu!!!! A slybuju že už nebudu vymýšlet hlouposti!!!!!
Snake- Poèet pøíspìvkù : 736
Tak se necháme překvapit, stejně budeme dávat držák spz, tak na něj přidáme blinkry. Jinak už mám doma kapoty z laku a fakt to stojí za to...Sobi napsal:Ahoj Marťas, blikání je jasný, ale ta barva??? Pánové vydržte, já tam za chvilku zavolám..
Ahoj Marťas, blikání je jasný, ale ta barva??? Pánové vydržte, já tam za chvilku zavolám..
Chlapi, typuju, že budete mít blinkry buď oranžové nebo se vám bude blikat jedno brzdové světlo při dávání znamení o změně směru jízdy. Záleží na provedení. Čili, jestli budete mít 2 čočky + 2 blinkry- je to jasné, pokud pouze 2 čočky, typl bych to na tu druhou variantu....
Martas.9- Poèet pøíspìvkù : 123
Nazdar Hade, člověče to mě vůbec nedošlo. Ale asi máš pravdu, amíci mají blinkry červené. Tož teď se už asi necháme jen překvapit. Couž teĎ s tím......
To Sobi: Nazdar Michale, tak nějak z dlouhé chvíle přemýšlím. Nemáš ponětí jestli ty lampy v podsedlovce budou signalizovat blinkr oranžově? Asi jsem paranoik, ale v USA je předepsaná červená,cože? Máš s tím zkušenost? Měj se.
Čau, folie podle rozměru zhruba 800 kč, lak naštěstí zdarma, znáš to,rodina je rodina.Boris napsal:Snake napsal:To Sobi: Nazdar Michale... Mám konečný návrh na úpravu podsedláku. Přijde potahnout Carbonovou folii od 3M a potom 3 vrstvy bezbarvého laku. Bude to ladit s předním Carbon blatníkem. Tak a je to.
hmmm a kde jsi k tomu přišel? na kolik to vyjde?
Snake napsal:To Sobi: Nazdar Michale... Mám konečný návrh na úpravu podsedláku. Přijde potahnout Carbonovou folii od 3M a potom 3 vrstvy bezbarvého laku. Bude to ladit s předním Carbon blatníkem. Tak a je to.
hmmm a kde jsi k tomu přišel? na kolik to vyjde?
Anonymní- Anonymní
To Sobi: Nazdar Michale... Mám konečný návrh na úpravu podsedláku. Přijde potahnout Carbonovou folii od 3M a potom 3 vrstvy bezbarvého laku. Bude to ladit s předním Carbon blatníkem. Tak a je to.
Sobi napsal:Snake napsal:Máš pravdu, je kvalitněji provedený, a bude pasovat i mě. Vybrání na ř. jednotku má. Zítra po obědě Ti zavolám a domluvíme se.Ju?Sobi napsal:Díky za informace, ale zůstanu u toho dražšího. Víc se mi líbí ta světla a vizuálně je to aerodynamičtější. Ale je to subjektivní názor. Každému se to zamlouvat nebude to je jasný. Mně to připadne jako by té motorce ubylo aspoň 10kg. Samozřejmně obrazně myšleno. Je to vzdušnější.
Takže Snaku, asi Ti tenhle kvůli ECU nesedne. Zavoláme si kdyžtak v neděli a řeknem si co a jak.
ok jdu chrnět, dnes jsem naspal cca4hodiny, tak to jdu dohnat
Tady je video s tím podsedlákem, kterej vám nechutná
https://www.youtube.com/watch?v=PExpmq-QLAw&feature=PlayList&p=F8ECC80835353C41&playnext=1&playnext_from=PL&index=74
Dave- Poèet pøíspìvkù : 111
Snake napsal:Máš pravdu, je kvalitněji provedený, a bude pasovat i mě. Vybrání na ř. jednotku má. Zítra po obědě Ti zavolám a domluvíme se.Ju?Sobi napsal:Díky za informace, ale zůstanu u toho dražšího. Víc se mi líbí ta světla a vizuálně je to aerodynamičtější. Ale je to subjektivní názor. Každému se to zamlouvat nebude to je jasný. Mně to připadne jako by té motorce ubylo aspoň 10kg. Samozřejmně obrazně myšleno. Je to vzdušnější.
Takže Snaku, asi Ti tenhle kvůli ECU nesedne. Zavoláme si kdyžtak v neděli a řeknem si co a jak.
ok jdu chrnět, dnes jsem naspal cca4hodiny, tak to jdu dohnat
Máš pravdu, je kvalitněji provedený, a bude pasovat i mě. Vybrání na ř. jednotku má. Zítra po obědě Ti zavolám a domluvíme se.Ju?Sobi napsal:Díky za informace, ale zůstanu u toho dražšího. Víc se mi líbí ta světla a vizuálně je to aerodynamičtější. Ale je to subjektivní názor. Každému se to zamlouvat nebude to je jasný. Mně to připadne jako by té motorce ubylo aspoň 10kg. Samozřejmně obrazně myšleno. Je to vzdušnější.
Díky za informace, ale zůstanu u toho dražšího. Víc se mi líbí ta světla a vizuálně je to aerodynamičtější. Ale je to subjektivní názor. Každému se to zamlouvat nebude to je jasný. Mně to připadne jako by té motorce ubylo aspoň 10kg. Samozřejmně obrazně myšleno. Je to vzdušnější.
Boris napsal:DAVE:Jj ten z ebay má ten prolis to je dobře,na sp1 je jednotka myslím jinak ale to by nemělo ničemu vadit
jak je to na SP1, je mi jedno,mám SP2
DAVE:Jj ten z ebay má ten prolis to je dobře,na sp1 je jednotka myslím jinak ale to by nemělo ničemu vadit
Anonymní- Anonymní
Sobi napsal:Dave Lister napsal:Sobi napsal:To DAVE: Zdar chlape, ty jsi objednal ten který je v tom odkazu? Nebo nějaký jiný. Kolik bylo poštovné?? Díky
čau pane, objednal jsem ho na ebayi, z jinýho shopu, ten odkaz, kterej je tady mi přišel dost expensive Cena 85 USD + 35 USD poštovný=120USD=cca 2100Kč!A to je si myslím fakt super!Za novej včetně světel.Jestli chceš nahodím ti odkaz...
OK dík nahoď, asi budu mluvit i za Sneka... dík
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120489348366&category=35580&_trksid=p3841.m263&_trkparms=algo%3DSI%26itu%3DUCI%26otn%3D15%26po%3DLVI%26ps%3D54
Sobi napsal:Dave Lister napsal:Sobi napsal:To DAVE: Zdar chlape, ty jsi objednal ten který je v tom odkazu? Nebo nějaký jiný. Kolik bylo poštovné?? Díky
čau pane, objednal jsem ho na ebayi, z jinýho shopu, ten odkaz, kterej je tady mi přišel dost expensive Cena 85 USD + 35 USD poštovný=120USD=cca 2100Kč!A to je si myslím fakt super!Za novej včetně světel.Jestli chceš nahodím ti odkaz...
Nahodím....Barvy plastu mají taky samozřejmě různý......
Dave Lister napsal:Sobi napsal:To DAVE: Zdar chlape, ty jsi objednal ten který je v tom odkazu? Nebo nějaký jiný. Kolik bylo poštovné?? Díky
Sobi napsal:To DAVE: Zdar chlape, ty jsi objednal ten který je v tom odkazu? Nebo nějaký jiný. Kolik bylo poštovné?? Díky
To DAVE: Zdar chlape, ty jsi objednal ten který je v tom odkazu? Nebo nějaký jiný. Kolik bylo poštovné?? Díky
Boris napsal:Už podruhé jsem volil ermax i když musím přiznat že kvalita jejich vyrobků určitě neodpovídá ceně.Rozhodně nemaj dokoumaný kam s řídící jednotkou která je u sp2 jinak(myslím že stejně jako u rvt-na stojato vedle baterie)tudíž nemá ten pěkný prolis jako podsedlák z usa.koupil jsem to na aukru bez světel-ty jsem dodělal led diodové.Klasika svítěj bíle-brzda jsou rudý,šajn super!Předem omluva za fotky jsou z mobilu.
Nejhorší je,že se alespon u mně nedá odstranit cely komplet puvodní podsedlák,dost věcí na něm drží,včetně dost těžky baterky,prostě jsem to řezal tak,aby me to tam paslo.Nástroje jsou primitivní-dobře posloužil zubatý nuž alá ceptr Cena cca 3000,-
Tím že jsem to dělal po druhý jsem byl už chytřejší,tak hodně štěstí kluci
Zdar Borisi, taky jsem koukal na ermax, ale přišel mi jako dost drahej.Plast z usa má i tu díru na řj.Cena 85doláčů je docela masakr.Ale uvidím až to dorazí, třeba se stím budu srát taky.
podsedlák
Už podruhé jsem volil ermax i když musím přiznat že kvalita jejich vyrobků určitě neodpovídá ceně.Rozhodně nemaj dokoumaný kam s řídící jednotkou která je u sp2 jinak(myslím že stejně jako u rvt-na stojato vedle baterie)tudíž nemá ten pěkný prolis jako podsedlák z usa.koupil jsem to na aukru bez světel-ty jsem dodělal led diodové.Klasika svítěj bíle-brzda jsou rudý,šajn super!Předem omluva za fotky jsou z mobilu.
Nejhorší je,že se alespon u mně nedá odstranit cely komplet puvodní podsedlák,dost věcí na něm drží,včetně dost těžky baterky,prostě jsem to řezal tak,aby me to tam paslo.Nástroje jsou primitivní-dobře posloužil zubatý nuž alá ceptr Cena cca 3000,-
Anonymní- Anonymní
Boris napsal:Snake napsal:Nestraš,parte ještě nebrat. Až budeš mít chuť Michale tak to objednáme,ju? Jinak nikdo další?????Sobi napsal:Snake napsal:Haloooo, já do toho jdu s Tebouuuu!!! Tady Had ,přepínám!!!!Sobi napsal:A tady je odkaz na tu horní podsedlovku.
http://www.hotbodiesracing.com/en/prod_44_undertails_honda_2000-07_rc51
Vypadá to, že kupuju posedláček z USA. Přidá se někdo????
A chceš natisknout i parte???
OK domluvíme se phonem.....
Já mám podsedlák od ERMAXU,světla jsem dal diodová jako jsou na obrázku níže,pak hodím foto
Zdar pánové, objednal jsem z USA ten podsedlák s dvěma kulatýma světlama.Plast už obsahuje světla s integrovanýma blinkrama.Cena je dost neuvěřitelná!!120 USD včetně poštovnýho!!Tak jsem zvědavej až dorazej!!!
Snake napsal:Nestraš,parte ještě nebrat. Až budeš mít chuť Michale tak to objednáme,ju? Jinak nikdo další?????Sobi napsal:Snake napsal:Haloooo, já do toho jdu s Tebouuuu!!! Tady Had ,přepínám!!!!Sobi napsal:A tady je odkaz na tu horní podsedlovku.
http://www.hotbodiesracing.com/en/prod_44_undertails_honda_2000-07_rc51
Vypadá to, že kupuju posedláček z USA. Přidá se někdo????
A chceš natisknout i parte???
OK domluvíme se phonem.....
Já mám podsedlák od ERMAXU,světla jsem dal diodová jako jsou na obrázku níže,pak hodím foto
Anonymní- Anonymní
Strana 1 z 2 • 1, 2
Strana 1 z 2
Povolení tohoto fóra: