PIRELLI DIABLO SUPERBIKE PRO
2 posters
Strana 1 z 1
Re: PIRELLI DIABLO SUPERBIKE PRO
at nejsem uplne mimo tema, gumy uz jsou na ceste, takze letos muzu udelat nejake zhodnoceni . Zatim jsem cetl,ze pro amatery je to dobra volba. Slick se rychle ohriva a ma vetsi kilometrovy najezd + muze byt pouzity i nekolikrat (neztraci podstatne sve vlastnosti po jedne jizde). Neni to guma pro extra rychliky, ale ti co jezdej pod 2:15 Brno ji v klidu do teto casove hodnoty doporucuji.
baby- Poèet pøíspìvkù : 1465
Fiha, tak to je blbe .... problemy s krcni mam taky, ale ne takove jako ty. Zatim jen obcas musim spat na praskach abych se vubec vyspal. Kazdopadne na VTRku jizda tomu opravdu neprospiva .
Akorat na okruhu jsem zjistil, ze prival endorfinu dela svoje a behem okruhoveho vikendu me to tak neboli, to prijde az posleze .
Akorat na okruhu jsem zjistil, ze prival endorfinu dela svoje a behem okruhoveho vikendu me to tak neboli, to prijde az posleze .
Zdravotně bídně, jinak to celkem jde a tak tomu nechávám tak nějak volnej průběh. Problém je v tom, že po té loňské nehodě na Slovakiaringu mám potíže s krční páteří a zejména na Hondě při rychlejší jízdě se mi v důsledku zaklonění hlavy špatně prokrvuje mozek a začnu mít dvojité vidění a závratě. Na V Stromu, kde sedím rovně, se mi to nestává. Tak uvidím, jak se to budec dál vyvíjet.
Lubor napsal:Já žádnej, ale jak to letos ty vidíš s okruhama? Minulý týden za ideálního počasí proběhlo Brno, bohužel beze mě. Byl jsem se tam podívat a zdálo se mi, že jsem tam zahlídl Milka.
Zdar Lubore, letos z okruhama to bude zajimave .... od Verci mam koupeny u DeAcka den jezdeni, takze aspon jeden okruh bude...jinak bych kdyz to vyjde jak finance tak s casem jel na Hungac s Racetrakem a urcite bych si dal tu 6h endurance co se jede v zari.
Jo ted v Brne jezdil Milek i se Suzou . Pekne jsem jim to zavidel. Pocasi jim vyslo akort prej prvni jezdeni bylo poznat .
Jak jsi na tom ty letos?
Já žádnej, ale jak to letos ty vidíš s okruhama? Minulý týden za ideálního počasí proběhlo Brno, bohužel beze mě. Byl jsem se tam podívat a zdálo se mi, že jsem tam zahlídl Milka.
PIRELLI DIABLO SUPERBIKE PRO
Jaky mate nazor na tyhle papuce na okruh?
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: