Potvrzení účasti- DŮLEŽITÉ
+2
Dan
Snake
6 posters
Honda VTR-SP :: AKCE :: Minulé
Strana 1 z 1
Re: Potvrzení účasti- DŮLEŽITÉ
Zdarec všem.
Bohužel letos nedorazím
Ať vám výjde počasí a všichni si to nárámně užijete
Bohužel letos nedorazím
Ať vám výjde počasí a všichni si to nárámně užijete
Houdek- Poèet pøíspìvkù : 74
Ahoj SP-bando :-)
Potvrzuji příjezd v pátek během dne a budu do neděle :-)
těšíme se !!! Hittmi and SPina
Potvrzuji příjezd v pátek během dne a budu do neděle :-)
těšíme se !!! Hittmi and SPina
Anonymní- Anonymní
Zdarec Bando . Ve čtvrtek jsem tam. Ať si paní koupí kakao
Smejky- Poèet pøíspìvkù : 403
baby napsal:Snake napsal:baby napsal:Tam já s Veru dorazíme v piontek taky se uz na vas vsechny tesime!
Jasný Babyne. Prosím Tě, zamluvil jsem předběžně dost chatek. Chcete s Věrkou svojí chatku? Jestli ano, dej vědět. Aby to nebylo jako vloni. Jen koukni na ceník jestli to tvůj studentský rozpočet uveze Platí se za jednu chatku za den, bez ohledu na počet ubytovaných. Tak na to jukni a dej vědět.
Zdar Snaku, jasne berem chatku na dva dny . Prijedem v patek, ja nejspise na VTR a Veru to veme radeji vlakem ....budeme do nedele.
O.K. je Vaše
Snake- Poèet pøíspìvkù : 736
Snake napsal:baby napsal:Tam já s Veru dorazíme v piontek taky se uz na vas vsechny tesime!
Jasný Babyne. Prosím Tě, zamluvil jsem předběžně dost chatek. Chcete s Věrkou svojí chatku? Jestli ano, dej vědět. Aby to nebylo jako vloni. Jen koukni na ceník jestli to tvůj studentský rozpočet uveze Platí se za jednu chatku za den, bez ohledu na počet ubytovaných. Tak na to jukni a dej vědět.
Zdar Snaku, jasne berem chatku na dva dny . Prijedem v patek, ja nejspise na VTR a Veru to veme radeji vlakem ....budeme do nedele.
baby- Poèet pøíspìvkù : 1465
baby napsal:Tam já s Veru dorazíme v piontek taky se uz na vas vsechny tesime!
Tam já s Veru dorazíme v piontek taky se uz na vas vsechny tesime!
baby- Poèet pøíspìvkù : 1465
Dan napsal:Čau Hade, tak já s Jardou přijedem ve čtvrtek a budem až do neděle. Už se na setkání těšim.
Dík Dane, počítám s vami, konečně Jarda bude in a cool ...... Měj se
Čau Hade, tak já s Jardou přijedem ve čtvrtek a budem až do neděle. Už se na setkání těšim.
Potvrzení účasti- DŮLEŽITÉ
Zdar bando. Jelikož se nám blíží termín srazu, musím závazně objednat počet chatek na ubytování. Proto prosím Vás všechny, kteří chcete přijet na sraz... Potvrďte mi co nejrychleji závazně účast včetně termínu. Kdo přijede ve čtvrtek a kdo v pátek. Je to důležité pro další organizaci. Myslím, že už každý dokáže s určitostí říci zda přijede. Nerad bych majiteli kempu blokoval zbytečně ubytovací kapacitu. Vždyť to znáte.
Každopádně se na Vás všechny těším a věřím, že mi ulehčíte organizaci včasnou odpovědí.......
Tak ať to letos na Mydláku pořádně duní!!!!!!!!!
HAD
Každopádně se na Vás všechny těším a věřím, že mi ulehčíte organizaci včasnou odpovědí.......
Tak ať to letos na Mydláku pořádně duní!!!!!!!!!
HAD
Honda VTR-SP :: AKCE :: Minulé
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: