Nevím jaké plexi
3 posters
Strana 1 z 1
baby- Poèet pøíspìvkù : 1465
Re: Nevím jaké plexi
baby napsal:Houdku na koli kto vyšlo, nějak se tam nedokážu doklikat ceny a zapoměl jsem se tě zeptat
http://allegro.pl/szyby-motocyklowe-honda-vtr-1000-sp1-sp2-i4526669545.html
Houdek- Poèet pøíspìvkù : 74
Houdku na koli kto vyšlo, nějak se tam nedokážu doklikat ceny a zapoměl jsem se tě zeptat
Lubore tady jsou stranky tech polaku co jsem bral od nich to plego LOSTER
http://www.szybymotocyklowe.pl/index.php?option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_category_id=444
http://www.szybymotocyklowe.pl/index.php?option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_category_id=444
Houdek- Poèet pøíspìvkù : 74
Lubor napsal:Na tu Daytonu jsem taky koukal a tvarově se mi i líbí, navíc ji má teď Elit ve výprodeji v čirém provedení za nějakých 1 400 Kč. Tak jsem ji objednal, zítra má být na prodejně v Brně.
PS - neví někdo náhodou, kdo a kde je možno nechat udělat na plexi takový ten zatmavený rastr kolem celého dolního okraje?
tak to ti Lubore nepovim, mozna nejak podlepit?
Na tu Daytonu jsem taky koukal a tvarově se mi i líbí, navíc ji má teď Elit ve výprodeji v čirém provedení za nějakých 1 400 Kč. Tak jsem ji objednal, zítra má být na prodejně v Brně.
PS - neví někdo náhodou, kdo a kde je možno nechat udělat na plexi takový ten zatmavený rastr kolem celého dolního okraje?
Lubor napsal:Na motorkářích se ptát nebudu, bo tam nejvíc radí ti, co o tom nejmíň ví. Proto se ptám tady, protože vím, že tady je Fabbri, Puig, Power Bronze, Zero Graviti a možná i další. No nic, budu se řídit instinktem a něco vyberu i bez rady.
Ahoj Lubore :-)
než jsem koupil to mé ( z druhé ruky honda double bouble ), tak jsem chtěl pořídit tuto:
http://www.svetmoto.cz/eshop-620074013.html
podle mě super cena za nové plexi + si můžeš vybrat variantu zbarvení :-)
Anonymní- Anonymní
Na motorkářích se ptát nebudu, bo tam nejvíc radí ti, co o tom nejmíň ví. Proto se ptám tady, protože vím, že tady je Fabbri, Puig, Power Bronze, Zero Graviti a možná i další. No nic, budu se řídit instinktem a něco vyberu i bez rady.
Lubor napsal:Tak nikdo nemá žádnou zkušenost? Jedinej, kdo vždy na něco zareaguje, je baby. To je, myslím, trochu málo na to, že těhle motorek moc nejezdí a kde jinde se zeptat, než na specializovaném foru. Už tak je tady ta diskuse úplně mrtvá.
Taky kukam, ze to tady krapet umrelo, premyslim cim to bude, jestli je kazdej tak zaneprazdnen, nebo lidi zleniveli ?
Mozna se poptej i na motorkarich, plxi je preci jen sirokopasmove zbozi, tak se mozna najde vice znacek, nbo odkazu
Tak nikdo nemá žádnou zkušenost? Jedinej, kdo vždy na něco zareaguje, je baby. To je, myslím, trochu málo na to, že těhle motorek moc nejezdí a kde jinde se zeptat, než na specializovaném foru. Už tak je tady ta diskuse úplně mrtvá.
Lubor napsal:Ahoj chlapi, stojím před rozhodnutím pořídit nové plexi. Originál tam dát nechci, doteď jsem tam měl MRA racing, ale ta bublina nenavazovala na lini kapot, tak se mi to moc nelíbilo, i když účinek to mělo výborný. Včera jsem prošel nabídku různých výrobců - Puig, Power Bronze,Ermax, Daytona, Fabbri - ale jde mi o vaši osobní zkušenost. Tak mi prosím poraďta. Dík.
Hoj Lubore, koupil jsme nejake Cinske plexi za par kacek z ebaye, neni to uplne double bouble , ale ochrana je ok, akorat meli jen v tmave. Musim nekde sehnat stejne pruhledne. Koukni na nabidky, cena je za par kacek, tak do tech 1000kc se vlezes urcite.
Nevím jaké plexi
Ahoj chlapi, stojím před rozhodnutím pořídit nové plexi. Originál tam dát nechci, doteď jsem tam měl MRA racing, ale ta bublina nenavazovala na lini kapot, tak se mi to moc nelíbilo, i když účinek to mělo výborný. Včera jsem prošel nabídku různých výrobců - Puig, Power Bronze,Ermax, Daytona, Fabbri - ale jde mi o vaši osobní zkušenost. Tak mi prosím poraďta. Dík.
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: