Motor z SP2 do SP1 ?
5 posters
Honda VTR-SP :: Servis :: Motor
Strana 1 z 1
Re: Motor z SP2 do SP1 ?
tak ještě jednou já. Tato problematika je trochu obsálejší než to jen vypisovat, ale ve zkratce:
pokud použiješ vysokokompresní písty, tak je třeba mít i nový nikl/ceramický povrch vložek, protože jinak nezachováš přímost pohybu pístu ve válci a postupem času připečeš kroužky díky prosaku oleje na nich. Když tak zavolej, číslo je na stránkách nebo 606685137
Já toto řešil s Herbertem Kaizingerem - tuningová firma v německu.
pokud použiješ vysokokompresní písty, tak je třeba mít i nový nikl/ceramický povrch vložek, protože jinak nezachováš přímost pohybu pístu ve válci a postupem času připečeš kroužky díky prosaku oleje na nich. Když tak zavolej, číslo je na stránkách nebo 606685137
Já toto řešil s Herbertem Kaizingerem - tuningová firma v německu.
Ahoj kluci:) ,píši tady poprvé ,všechny vás zdravím.
Jezdím už pár let Sp1 a jsem s ní nadmíru spokojený.
Chtěl bych se zeptat jestli máte někdo na svý motorce použity vysokokompresní pisty 12.7:1 nebo nějaké info ohledně toho co tahle výměna všechno obnaší a
jak se změní vykonová křivka nebo charakter sp1.Přemýšlím o nich a zhaním zatím informace.
Předem díky za odpověd.
S pozdravem Jirka (SP1 Ostrava)
Jezdím už pár let Sp1 a jsem s ní nadmíru spokojený.
Chtěl bych se zeptat jestli máte někdo na svý motorce použity vysokokompresní pisty 12.7:1 nebo nějaké info ohledně toho co tahle výměna všechno obnaší a
jak se změní vykonová křivka nebo charakter sp1.Přemýšlím o nich a zhaním zatím informace.
Předem díky za odpověd.
S pozdravem Jirka (SP1 Ostrava)
Jirka R- Poèet pøíspìvkù : 81
Na úvodní stránce v sekci SP 2 se mimo jiné píše, že SP 2 má jiný rám a motor se posunul o 4 cm níž. Tak asi je n tak to pasovat nebude, si myslím.
nevim jestli jsou rozdily v umisteni uchytu motoru, jstli ne tak by to az takovy problem nebyl, ale jestli ano tak by to asi nebylo jednoduche. jako jde predelat skoro vsechno, ale jestli ta motorka pak funguje to je dalsi problem. treba umistis motor priliz vysoko, nebo vice na predni kolo atp... niceme SP1 a SP2 jsou skoro totozne motorky, tak by to snad velky problem byt nemel.
baby- Poèet pøíspìvkù : 1465
Kamarád přendal motor z SP1 do Firestorma bez problému.
Michal.P- Poèet pøíspìvkù : 56
Motor z SP2 do SP1 ?
Půjde motor z SP2 nacpat do SP1 ?
Michal.P- Poèet pøíspìvkù : 56
Honda VTR-SP :: Servis :: Motor
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: