Pojistky SP 2
2 posters
Honda VTR-SP :: Servis :: Elektrika
Strana 1 z 1
Re: Pojistky SP 2
To jsem si původně myslel a taky slabá je, protože při startu padá napětí k 7 voltům a myslel jsem, že už nemá na jiskru sílu. Ale příčina byla nakonec ve spálené pojistce.
Re: Pojistky SP 2
Lubor napsal:Chci se s vámi podělit o osobní zkušenost - když jsem v sobotu vytáhl VTR z ložnice, nedařilo se mi ji nastartovat. Ani neškytla. Vyšrouboval jsem přední svíčku, ta nedávala jiskru. Po dlouhem zjišťování jsem přišel na to, že je spálená pojhistka u baterky /viz.foto/. Po její výměně chytla na první pokus. Všechno fungovalo, baterka točila, jen ta jiskra nebyla. Tak třeba to někdy někomu pomůže a usnadní hledání.
Lubore vsak jsi mi rikal, ze to byla slaba baterie
baby- Poèet pøíspìvkù : 1465
Pojistky SP 2
Chci se s vámi podělit o osobní zkušenost - když jsem v sobotu vytáhl VTR z ložnice, nedařilo se mi ji nastartovat. Ani neškytla. Vyšrouboval jsem přední svíčku, ta nedávala jiskru. Po dlouhem zjišťování jsem přišel na to, že je spálená pojhistka u baterky /viz.foto/. Po její výměně chytla na první pokus. Všechno fungovalo, baterka točila, jen ta jiskra nebyla. Tak třeba to někdy někomu pomůže a usnadní hledání.
[code]
[code]
Honda VTR-SP :: Servis :: Elektrika
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: