Řetězová sada
5 posters
Strana 1 z 1
Re: Řetězová sada
Trochu se to protáhlo, ale dnes hotovo. Nakonec jsem dal dozadu 43 zubů, takže poměr 16 : 43, rozeta Supersprox a řetěz DID ZVMX Gold, 108 článků. Dokonce jsem si ho i sám spojil a roznýtoval spojku, tak doufám, že dobře.
PS - abych nemusel pořád dávat pozor na korekci tachometru, tak jsem k tomu pořídil Speedohealer - kalibrátor, který zařídí, že tachec ukazuje naprosto přesně.
PS - abych nemusel pořád dávat pozor na korekci tachometru, tak jsem k tomu pořídil Speedohealer - kalibrátor, který zařídí, že tachec ukazuje naprosto přesně.
Tak jjsem to i myslel Lubore, jeden široký a jeden logicky úzký. Psal jsem to na telefonu a nechtěl jsem to moc rozvádět. Potom dej vědět jaký bude rozdíl při běžné akceleraci. Tak tuningu zdar.
Snake- Poèet pøíspìvkù : 736
Jenže to bys ho potom nemohl spojit, musí být sudý počet článků, takže zřejmě + 2, tedy 108 bude správná volba. Dík za snahu.
Jestli uvazuji spravne Lubore, tak přidáváš dva zuby na cely obvod. Řetěz obepíná cca polovinu, takže já bych přidal jeden článek.
Lubore ja kupuji vzdycky delsi a pak si to merim primo na motorce kolik ubrat. Jinak +- jeden clanek jde dostelovat na napinacich
baby- Poèet pøíspìvkù : 1465
Chlapi, před týdnem ve sklepě, teď v garáži. Budu měnit řetězovku, standartní záležitost je 16/40 zubů a 106 článků řetezu. Chci tam dát kola 16/42 a otázka zní - o kolik článků přidat na řetězu?
Něco si myslím, ale potřebuju to potvrdit. Tak prosím o radu.
Něco si myslím, ale potřebuju to potvrdit. Tak prosím o radu.
Michal.P napsal:Jaký převod teda jezdíte ? Je mi jasný že do síly, ale zajímaly by mě konkrétně počty zubů.
tak to ja budu muset zajit asi spocitat zuby, protoze jsem uplne zapomel kolik tam mam ...myslim, ale ze mam ted 15/42 a konecne jsme mohl aspon radit na cilovkach za 6. je to dost do sily, maximalka jde dost dolu, ale s originalem jsem treba v Moste nesel nikdy na 6ty stupen. Taky se mi lepe jezdi do vinglu na 3 nez na 2, tu radim jen u vracecek atp..., kazdopadne zalezi co kumu vyhovuje
Jaký převod teda jezdíte ? Je mi jasný že do síly, ale zajímaly by mě konkrétně počty zubů.
Michal.P- Poèet pøíspìvkù : 56
Lubor napsal:Nikdo další nemá zkušenost s jiným převodem?
Já mám tu samou zkušenost i názor jako Babyn..!
Martas.9- Poèet pøíspìvkù : 123
Lubor napsal:Používáte originál sadu 16 - 40 zubů, nebo to má někdo jinak? A když ano, tak proč? Díky.
Hoj Lubore, mel jsem predtim mensi tuning (retez 520, duralovou rozetu) pomer si presne nepamatuju, ale motorka byla do sily, pak jsem to dal na standartni jak pises a musim rict, ze predtim to bylo lepsi. na ceste jsme stejne neletel moc casto prez 250 a na okruhu jsme zase skoro vubec nevyuzil vsechny rychlosti. takze tedkom budu kupovat zase sadu do sily, jen si musim zjistit jak jsem to mel predtim .
Používáte originál sadu 16 - 40 zubů, nebo to má někdo jinak? A když ano, tak proč? Díky.
myslis Dural jako material? Mam zkusenosti na crosskach a na 4kole ze to jde celkem rychle srat, proto delaj treba rozety na crossky delene, kdy zuby jsou ocel a stred je dural/hlinik. sam budu taky menit ted prez zimu, protoze retezovka vypada uz strasne, retez bude nejspi RK a koleco s rozetou taky JT, jeste nevim akorat jaky prevod zvolit, s tim budu asi trosku laborovat.
Řetězová sada
Zdravím chlapy!!!! Dnes jsem namontoval novou řetězovku. Řetěz D.I.D. a kola JT. Teď jsem u jádra problému,dozadu jsem vzal rozetu Dural. Čím dál víc se mě zdá že to asi moc dobrá volba nebyla,máte někdo s Duralem zkušenost? Dejte vědět ,dík
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: