Honda VTR-SP
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Blikače

Goto down

Blikače Empty Re: Blikače

Příspěvek  Lukša Mon Jun 07, 2010 10:30 pm

Boris napsal:
Lukša napsal:Nazdar kamarádi,
jak už jsem psal včera měl jsem cestou ze srazu závadu na blikačích, vzhledem ktomu že přepínač se zdá v poho, nevíte někdo náhodou co bývá nejčastější příčinou? Myslím si, že by to mohlo být to relé, ale ani necvakne tudíš nevím které to je a nebo pak už jen pojistka pokud to pojistku na blikače má. Jdu pátrat po manuálu, ale kdyby měl někdo z Vás zaručený typ, tak sem s ním. cyclops bounce cyclops
Někde bych měl mít manual servisní... zkusím se po něm podívat,jinak zkus se podívat na diplodocs tam nějaké sou

To ani nemusíš manuál mám, mě šlo spíš o nějaký zaručený typ kam šáhnout.
Zatím jsem neměl čas ho mohledat, ale vzhledem k tomzu že na to nemůžu přijít, budu muset zapátrat. Stopro to bude hovadinka a proto jsem nechtěl shazovat kapoty atd...
Každop. díky
Lukša
Lukša

Poèet pøíspìvkù : 170

http://www.sp-club.wbs.cz

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymní Mon Jun 07, 2010 8:48 pm

Lukša napsal:Nazdar kamarádi,
jak už jsem psal včera měl jsem cestou ze srazu závadu na blikačích, vzhledem ktomu že přepínač se zdá v poho, nevíte někdo náhodou co bývá nejčastější příčinou? Myslím si, že by to mohlo být to relé, ale ani necvakne tudíš nevím které to je a nebo pak už jen pojistka pokud to pojistku na blikače má. Jdu pátrat po manuálu, ale kdyby měl někdo z Vás zaručený typ, tak sem s ním. cyclops bounce cyclops
Někde bych měl mít manual servisní... zkusím se po něm podívat,jinak zkus se podívat na diplodocs tam nějaké sou

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Blikače Empty Blikače

Příspěvek  Lukša Mon Jun 07, 2010 7:51 am

Nazdar kamarádi,
Lukša
Lukša

Poèet pøíspìvkù : 170

http://www.sp-club.wbs.cz

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Povolení tohoto fóra: