Honda VTR-SP
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

jaký olej???? - prosím berte to jako anketu kdo co leje do SPčka

+3
Snake
baby
Sobi
7 posters

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

Goto down

jaký olej používáte - volte typ i výrobce

jaký olej????  -   prosím berte to jako anketu kdo co leje do SPčka - Stránka 2 Vote_lcap15%jaký olej????  -   prosím berte to jako anketu kdo co leje do SPčka - Stránka 2 Vote_rcap 15% 
[ 3 ]
jaký olej????  -   prosím berte to jako anketu kdo co leje do SPčka - Stránka 2 Vote_lcap35%jaký olej????  -   prosím berte to jako anketu kdo co leje do SPčka - Stránka 2 Vote_rcap 35% 
[ 7 ]
jaký olej????  -   prosím berte to jako anketu kdo co leje do SPčka - Stránka 2 Vote_lcap35%jaký olej????  -   prosím berte to jako anketu kdo co leje do SPčka - Stránka 2 Vote_rcap 35% 
[ 7 ]
jaký olej????  -   prosím berte to jako anketu kdo co leje do SPčka - Stránka 2 Vote_lcap0%jaký olej????  -   prosím berte to jako anketu kdo co leje do SPčka - Stránka 2 Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
jaký olej????  -   prosím berte to jako anketu kdo co leje do SPčka - Stránka 2 Vote_lcap10%jaký olej????  -   prosím berte to jako anketu kdo co leje do SPčka - Stránka 2 Vote_rcap 10% 
[ 2 ]
jaký olej????  -   prosím berte to jako anketu kdo co leje do SPčka - Stránka 2 Vote_lcap5%jaký olej????  -   prosím berte to jako anketu kdo co leje do SPčka - Stránka 2 Vote_rcap 5% 
[ 1 ]

Celkem hlasů : 20

Poll closed

jaký olej????  -   prosím berte to jako anketu kdo co leje do SPčka - Stránka 2 Empty Re: jaký olej???? - prosím berte to jako anketu kdo co leje do SPčka

Příspěvek  Lukša Mon Dec 21, 2009 9:28 am

Používám CASTROL POWER 1 GPS 10W40, původně jsem používal do všeho co jsem měl REPSOL SINTETICO 10W40, do SPčka už pro jistotu minimálně POWER 1. pig
Lukša
Lukša

Poèet pøíspìvkù : 170

http://www.sp-club.wbs.cz

Návrat nahoru Goto down

jaký olej????  -   prosím berte to jako anketu kdo co leje do SPčka - Stránka 2 Empty Re: jaký olej???? - prosím berte to jako anketu kdo co leje do SPčka

Příspěvek  Anonymní Fri Dec 11, 2009 9:59 pm

mám tam REPSOL MOTO SINTETICO 4T 10W40 . nevybíral jsem, prostě mi ho tam dali, tak uvidím jak si povede.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Roko Mon Nov 30, 2009 11:23 pm

Motul Ester 5100 10W40 3x6tis km v Hornetu 1x4,5tis km v SP no problemo!! Splňuje specifikace dané výrobcem a litr mám za lidovku.. Nevím kde se to vzalo ,ale o proti jinejm SS co jsem měl možnost jet VTR niak zvlášť netopí Cool
Roko
Roko

Poèet pøíspìvkù : 203

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Snake Wed Nov 18, 2009 12:40 am

Čau, používal jsem Shell Ultra 4 10w40. Teď jsem použil CASTROL POWER 1 RACING 4T 10W50. Tak uvidíme. Myslím že padesátka bude vhodná, motor topí jako blázen.
Snake
Snake

Poèet pøíspìvkù : 736

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  baby Wed Nov 18, 2009 12:19 am

pouzivam CASTROL - Power 1 GPS 4T 10W40

baby

Poèet pøíspìvkù : 1465

Návrat nahoru Goto down

jaký olej????  -   prosím berte to jako anketu kdo co leje do SPčka - Stránka 2 Empty jaký olej???? - prosím berte to jako anketu kdo co leje do SPčka

Příspěvek  Sobi Tue Nov 17, 2009 9:41 am

Zdar všem, tady prosím napište kdo a jaký olej používáte. Samozřejmně dle serv.manuálu je to specifikace dle API "SG" a 10W40.
Vím, že toto téma jsme už nakousli v návštěvní knize, ale tam je to již nedohledatelné. Tak prosím o info tady.
Myslím, že to pomůže při výběru správného oleje mnoho lidem. Díky

Naposledy upravil Sobi dne Sun Mar 13, 2011 9:07 am, celkově upraveno 2 krát
Sobi
Sobi
Admin

Poèet pøíspìvkù : 1574

http://www.sp-club.wbs.cz

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: