Brzdové hadice
4 posters
Honda VTR-SP :: Servis :: Brzdy - brake
Strana 1 z 1
Re: Brzdové hadice
Trochu ti pomohu, hadice Hel kompletní set 2.500,- až 2.800,-. Hadice Goodrige 2.700,- Už jsem taky vykrvácel, jsem bledý jako stěna. Transfuze je u konceLubor napsal:Tos mi teď připomněl, že moje jsou starý 11 let a že bych to měl asi taky pořešit. Musím odpo zkouknout stav hadic a zejména účtu a podle toho postupovat.
Snake- Poèet pøíspìvkù : 736
Tos mi teď připomněl, že moje jsou starý 11 let a že bych to měl asi taky pořešit. Musím odpo zkouknout stav hadic a zejména účtu a podle toho postupovat.
Nečekám nějaký rapidní nárůst brzdného účinku. Jde mi jen o to, že hadice jsou původní, tzn. 9 let staré. Proto je chci vyhodit, banja jsou zoxidované jako prase.
Snake napsal:Tak borci, nové téma. Jaké hadice používáte? Názory na pancéřové hadice? Dneska jsem objednal asi to nejlepší co jsem na netu našel od Goodridge. Tak uvidím a referát podám.
Na VTR mám pancéřku jen zadní a tak jsem to už koupil a do předu je někdy asi taky dám. Ale, že by to pro normální jízdu mělo nějakej přínos, to si teda nemyslím.
Měl jsem je vepředu na Stromu a tam jsem žádnou změnu v účinku nepoznal. A to Strom oproti Hondě v podstatě nebrzdil a nezlepšilo se to ani s pancířema.
Hlavně že to brzdí ne? Hele já už se nějak moc nudím, venku hnusně. To je situace.
Nějaké mám, ale netuším co to je zač
baby- Poèet pøíspìvkù : 1465
Brzdové hadice
Tak borci, nové téma. Jaké hadice používáte? Názory na pancéřové hadice? Dneska jsem objednal asi to nejlepší co jsem na netu našel od Goodridge. Tak uvidím a referát podám.
Honda VTR-SP :: Servis :: Brzdy - brake
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: