Honda VTR-SP
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Přístrojovka-nefunguje

4 posters

Goto down

Přístrojovka-nefunguje Empty Re: Přístrojovka-nefunguje

Příspěvek  baby Fri Jun 15, 2012 9:05 pm

Zbyňa napsal:čau chlapi, tak už to funguje, někde pod předníma kapotama byl zoxidovanej kontakt a prasklá pojistka, tak ještě, že tak...

Takze ted uz si zase muzes uzivat due due cilindri v plne parade Wink

baby

Poèet pøíspìvkù : 1465

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Zbyňa Fri Jun 15, 2012 6:48 am

čau chlapi, tak už to funguje, někde pod předníma kapotama byl zoxidovanej kontakt a prasklá pojistka, tak ještě, že tak...

Zbyňa

Poèet pøíspìvkù : 7

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Zbyňa Sun Jun 03, 2012 4:03 pm

Zatím díky, aspoň vím, kde sehnat, kdyby bylo nejhůř, ale ty ceny... V pátek, až dojedu, tak napíšu, jak to vypadá nebo jak to dopadlo...

Zbyňa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Snake Sun Jun 03, 2012 7:51 am

Zbyňa napsal:
Snake napsal:
Zbyňa napsal:Tak to jsem teda fakt nadšenej... Tohle je nejlepší motorka, co jsem kdy měl, ale asi bude prokletá... Koupil jsem ji a bylo potřeba koupit novou baterku... Nová baterka mi vytekla... Vyreklamovali to, baterku jsem dostal novou, ale kyvka a zadní kolo jsou zamrdaný... Objednal jsem tlumič řízení... Do CZ z Itálie to šlo 2 měsíce, nechal jsem ho namontovat a říkal si, že už je to konečně všechno v pohodě... A na první vyjížďce s tlumičem se stalo tohle... Kdybych měl aspoň normální práci a tohle mohl řešit po odpolednech ve všední dny, ale já tohle musím řešit o víkendech a akorát s tím všechny otravuju...
A kde se dá sehnat přístrojovka a co to stojí, kdyby bylo nejhůř?
Ještě počkej , hele vytekla ti baterka? Nevytekla ti do některých konektorů? Jinak přístrojovka se těžko schání. Podívej se třeba na Ebay, to řeš ale až když bude opravdu po smrti. Držím palce Truckere
No vytekla, ale vytekla jen trochu, vlastně je jen takovej jakoby bílej povlak na kyvce a na zadním kole na ráfku, ale i tak to nasere...
Tak to jo. Myslel jsem jestli to nevyteklo do elektroinstalace. A jak dával Lubor odkaz, je to raketa pořádná Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Snake
Snake

Poèet pøíspìvkù : 736

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Zbyňa Sun Jun 03, 2012 7:40 am

Snake napsal:
Zbyňa napsal:Tak to jsem teda fakt nadšenej... Tohle je nejlepší motorka, co jsem kdy měl, ale asi bude prokletá... Koupil jsem ji a bylo potřeba koupit novou baterku... Nová baterka mi vytekla... Vyreklamovali to, baterku jsem dostal novou, ale kyvka a zadní kolo jsou zamrdaný... Objednal jsem tlumič řízení... Do CZ z Itálie to šlo 2 měsíce, nechal jsem ho namontovat a říkal si, že už je to konečně všechno v pohodě... A na první vyjížďce s tlumičem se stalo tohle... Kdybych měl aspoň normální práci a tohle mohl řešit po odpolednech ve všední dny, ale já tohle musím řešit o víkendech a akorát s tím všechny otravuju...
Ještě počkej , hele vytekla ti baterka? Nevytekla ti do některých konektorů? Jinak přístrojovka se těžko schání. Podívej se třeba na Ebay, to řeš ale až když bude opravdu po smrti. Držím palce Truckere
No vytekla, ale vytekla jen trochu, vlastně je jen takovej jakoby bílej povlak na kyvce a na zadním kole na ráfku, ale i tak to nasere...

Zbyňa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Lubor Sun Jun 03, 2012 7:33 am

Lubor
Lubor

Poèet pøíspìvkù : 851

http://lubor.barta@volny.cz

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Snake Sun Jun 03, 2012 7:28 am

Snake
Snake

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Zbyňa Sun Jun 03, 2012 7:24 am

Tak to jsem teda fakt nadšenej... Tohle je nejlepší motorka, co jsem kdy měl, ale asi bude prokletá... Koupil jsem ji a bylo potřeba koupit novou baterku... Nová baterka mi vytekla... Vyreklamovali to, baterku jsem dostal novou, ale kyvka a zadní kolo jsou zamrdaný... Objednal jsem tlumič řízení... Do CZ z Itálie to šlo 2 měsíce, nechal jsem ho namontovat a říkal si, že už je to konečně všechno v pohodě... A na první vyjížďce s tlumičem se stalo tohle... Kdybych měl aspoň normální práci a tohle mohl řešit po odpolednech ve všední dny, ale já tohle musím řešit o víkendech a akorát s tím všechny otravuju...

Zbyňa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Snake Sun Jun 03, 2012 7:13 am

Zbyňa napsal:Bouraná byla, ale jen padlá na bok a ne v moc vysoký rychlosti, takže to by snad nemělo mít vliv... Jak by se řešil ten prasklej panel?
Bohužel pokud to tak bude, budeš muset sehnat přístrojovku novou. Těžko to někdo opraví. Ale možné je všechno. Třeba to někdo dokáže proměřit a případně opravit.
Snake
Snake

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Zbyňa Sun Jun 03, 2012 7:01 am

Bouraná byla, ale jen padlá na bok a ne v moc vysoký rychlosti, takže to by snad nemělo mít vliv... Jak by se řešil ten prasklej panel?
Jo a ještě jsem zapoměl napsat, že se to stalo normálně při jízdě, v jednu chvíli jsme vyjížděli z města, podíval jsem se na přístrojovku, jel jsem 159 km/h, zrychloval jsem, za chvilku jsem se podíval znova a nic... A když jsem to zkoušel, tak funguje jen to, co jsem napsal... Jinak celá motorka funguje úplně normálně, ale bez otáčkoměru a teploty je to na hovno...

Zbyňa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Snake Sun Jun 03, 2012 6:58 am

Zbyňa napsal:jo jo, s tím půjčením přístrojovky by to bylo nejlepší, ale v práci jezdím kamionem, tak přes týden nejsem, to by někdo musel bejt tak hodnej a půjčit mi ji o víkendu, tak uvidíme... Každopádně to příští týden odveze k elektrikářovi, tak to snad nějak vyřeší... Dráty a zapojení jsou prej v pohodě, takže je potřeba rozebrat celou motorku, tak jsem zvědavej... Snad se to vyřeší nějak dobře. Protože jestli to bude přímo tou přístrojovkou, tak jsem fakt zvědavej, kde koupím novou nebo jinou, když nikde nejsou...
Zdar kolego. Včera se o tvém problému trochu povídalo. Ještě v kempu u pivka...... Ach jo. Myslím si, že určitě jak říká Baby ,vyzkoušej přístrojovku jinou. Jestli ta motorka byla bouraná, vypadá to na prasklý panel v přístrojovce. Často se to stává i u aut, to co popisuješ tomu hodně odpovídá..... Dej vědět jak jsi pochodil.
Snake
Snake

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Zbyňa Sun Jun 03, 2012 6:29 am

jo jo, s tím půjčením přístrojovky by to bylo nejlepší, ale v práci jezdím kamionem, tak přes týden nejsem, to by někdo musel bejt tak hodnej a půjčit mi ji o víkendu, tak uvidíme... Každopádně to příští týden odveze k elektrikářovi, tak to snad nějak vyřeší... Dráty a zapojení jsou prej v pohodě, takže je potřeba rozebrat celou motorku, tak jsem zvědavej... Snad se to vyřeší nějak dobře. Protože jestli to bude přímo tou přístrojovkou, tak jsem fakt zvědavej, kde koupím novou nebo jinou, když nikde nejsou...

Zbyňa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  baby Sun Jun 03, 2012 3:31 am

Zbyňa napsal:Čau chlapi, mám možná velkej problém s mým VTR SP1. Přestaly mi fungovat budíky, ne úplně-kontrolka dálkovýho světla a blinkrů funguje, ale nic ostatního nejde (otáčkoměr, rychlost, teplota/km/km trip, hladina oleje, mazání, FI, kontrolka stavu nádrže, neutrál. Zkrátka všechno od motoru nefunguje... Celkem dost mě to štve, motorka je u kamoša, sikovnýho mechanika a zatím na nic nepřišel...
Neví někdo, čím by to mohlo bejt?

Zdar to vypada na nejaky divny konektro bud primo ten primarni na jednotce, nebo treba ten co je v levo v prednich plastech. Pripadne nekoho v okoli z nas popprosit jestli by ti nepujcil na chvili pristrojovku at eliminujes ji... Wink

baby

Poèet pøíspìvkù : 1465

Návrat nahoru Goto down

Přístrojovka-nefunguje Empty Přístrojovka-nefunguje

Příspěvek  Zbyňa Sat Jun 02, 2012 6:33 am

Čau chlapi, mám možná velkej problém s mým VTR SP1. Přestaly mi fungovat budíky, ne úplně-kontrolka dálkovýho světla a blinkrů funguje, ale nic ostatního nejde (otáčkoměr, rychlost, teplota/km/km trip, hladina oleje, mazání, FI, kontrolka stavu nádrže, neutrál. Zkrátka všechno od motoru nefunguje... Celkem dost mě to štve, motorka je u kamoša, sikovnýho mechanika a zatím na nic nepřišel...
Neví někdo, čím by to mohlo bejt?

Zbyňa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Povolení tohoto fóra: