Spojkový koš
3 posters
Honda VTR-SP :: Servis :: Motor
Strana 1 z 1
Re: Spojkový koš
Díky, dostal jsem pod stromecek jezdeni s DA racing, tak to hold musim dat do kupyMichal.P napsal:Kamarád měl sp2 po pádu s přidřeným motorem. Zůstalo mu dost dílů zítra ho uvidim tak se ho zeptám co všechno tam ještě má.
baby- Poèet pøíspìvkù : 1465
Kamarád měl sp2 po pádu s přidřeným motorem. Zůstalo mu dost dílů zítra ho uvidim tak se ho zeptám co všechno tam ještě má.
Michal.P- Poèet pøíspìvkù : 56
Michal.P napsal:Tak bohužel tenhle díl nemám našel jsem tam dva přítlačné kotouče ale tohle ne. Zkoušel jsi tento inzerát ? http://www.motorkari.cz/motobazar/nahradni-dily/motory/veskere-dily-do-motoru-302858.html
Pisnul jsem, tak uvidime . Myslim, ale ze pred casem jsem tam psal za komplet prevodovku a ta cena se mi vubec nelibila .
Tak bohužel tenhle díl nemám našel jsem tam dva přítlačné kotouče ale tohle ne. Zkoušel jsi tento inzerát ? http://www.motorkari.cz/motobazar/nahradni-dily/motory/veskere-dily-do-motoru-302858.html
Michale jestli se kouknes po tom dilu tak dik, pripadne se pak domluvime. Prave se mi taky do antihopu od trcky moc nechce po tvych zkusenostech . Jsem spokojeni s klasickou spojkou a uz jsme si na zablokovane kolo zvyknul
Ještě odkaz na ten inzerát. http://www.motoinzerce.cz/motorky/honda/572677-vtr-1000-sp-2.html
Ten díl číslo 4 bych měl mít doma jeden navíc. Zítra se ti po něm podívám. S antihopem od JTR bych byl opatrný já už bych do něj nešel. Podívej se jestli ho nevyrabí taky TSS http://www.tss.cz/?menu=spojky. Nebo zavolej klukovi co prodává tuhle SP2 má ji slušně upravenou. Antihop od JTR se mu válí doma Trčka mu poslal stejmou sračku jako mě. Po namontování mu šrouby drhly o víko on na to alespoň přišel dřív něž já. Když k tomu Trčka pošle další komponenty tak se to dá zprovoznit. Myslim že ten základ je stejný pro víc motorek jenom se tam upravuje délka těch tyček do kterých jdou šrouby ty jsou normálně našroubovány s opačným závitem a pružiny popřípadě přítlačné talíře.
Hoj Michale, zrovna jsem si telefonoval s Trčkou a nabizi mi za 7tis tu jeho JTR spojku. Nicmene ja jsem zjistil, ze nemam problem na spojkovem kosi, ale na tom kusu hliniku do ktereho dosedaji plechy, takovy ten tisicihran, u partsdepot je to dil č.4
http://www.partsdepot.cz/index.php?model=1434&mfg=Honda&cat=Motorcycles&year=2002&modelsearch_x=&curl=§ion=33824
doseda nato vlastne prvni lamela od motoru. pokud by to nekdo mel doma tak se muzem domluvit, nebo mozna to jeste necham i stahnout jemne na soustruhu a vylestit, akorat budu asi potrebovat podlozku.
http://www.partsdepot.cz/index.php?model=1434&mfg=Honda&cat=Motorcycles&year=2002&modelsearch_x=&curl=§ion=33824
doseda nato vlastne prvni lamela od motoru. pokud by to nekdo mel doma tak se muzem domluvit, nebo mozna to jeste necham i stahnout jemne na soustruhu a vylestit, akorat budu asi potrebovat podlozku.
Michal.P napsal:Chci vyměnit celý spojkový koš. Mám problém zase s antihopem od JTR nevim co mi to Trčka poslal za sračku. Nešlo to namontovat než mi poslal jiný komponenty. Něco jsem si musel nechat upravit v místní kovovýrobě. Strávil jsem s tim opravdu hodně času než to začalo fungovat. Teď jsem zjistil že ta pružina co přitlačuje antihop se rozpadla na tři kusy a když už to mám rozebraný tak vyměnim i spojkový koš. Má už něco za sebou a mám tu ještě jeden lepší. Znám ještě jednoho kluka co má antihop od JTR na SP2 a taky mu to nešlo namontovat. Šrouby jsou dlouhý a drhnou o víko spojky. On to aspoň zjistil hned. Já bohužel až po nejetí několika kilometrů a nadřelo mi to špony do nového oleje. Už bych to znova nikdy nekoupil.
Tak to je dost prace na dlouhe zimni vecery .... pamatuju si jak jsi resil ty srouby, tohle by me teda nenapadlo, ze kdyz uz na to nekdo prijde predtim a da to vedet do JTR, ze s tim nic neudelaji, prece jen ta cena je dost. Kdyby jsi vedel o nejakem zanovnim spojkovem kosi bez nejakych vad, tak dej vedet..taky by se mi hodil . Marne vzpominam, jestli jsem ho nakonec pri puleni sundali nebo ne (lezli jsme do prevodovky zespod)...
Chci vyměnit celý spojkový koš. Mám problém zase s antihopem od JTR nevim co mi to Trčka poslal za sračku. Nešlo to namontovat než mi poslal jiný komponenty. Něco jsem si musel nechat upravit v místní kovovýrobě. Strávil jsem s tim opravdu hodně času než to začalo fungovat. Teď jsem zjistil že ta pružina co přitlačuje antihop se rozpadla na tři kusy a když už to mám rozebraný tak vyměnim i spojkový koš. Má už něco za sebou a mám tu ještě jeden lepší. Znám ještě jednoho kluka co má antihop od JTR na SP2 a taky mu to nešlo namontovat. Šrouby jsou dlouhý a drhnou o víko spojky. On to aspoň zjistil hned. Já bohužel až po nejetí několika kilometrů a nadřelo mi to špony do nového oleje. Už bych to znova nikdy nekoupil.
Michal.P napsal:Sundat to půjde asi bez problému, ale budu muset sundat celý víko motoru.
co vlastne budes delat?
Sundat to půjde asi bez problému, ale budu muset sundat celý víko motoru.
Sobi napsal:vydrž na Babyna nebo MarŤase. Oba zkušenosti mají. Určitě odpoví.
Asi zklamu, sundaval jsem to pred rokem s kolegou a uz si to tak dobre nepamatuju. Kazdopadne me to asi ceka znova, protoze jsem si jednou podlozkou udelal do kose zarez .
Spojkový koš
Zdravim všechny sundaval někdo z vás spojkový koš ? Jde to třírameným stahovákem, nebo je tam ještě nějaký chyták ?
Honda VTR-SP :: Servis :: Motor
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: